Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM

bad0girl • Od: 17.8.2009 • Prispevkov: 36
Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 1.9.2011 19:46
Heej!
No ja dans je biu pač prvi šolski dan ane.In sm pršla u svoj klas in to in se mi ful zdi da smo mau čudn razred.Nwm no mamo tko sam par tipou k pa zgledajo čudni,pa pol punce nwm upam da je kšna tko uredu no. A tko na teh večjih šolah se družjo paralelke med sabo?

Pol pa še to.Tko usi k pridejo u novo šolo dans se tko ful objemajo pa use in se že poznajo.Js pa ful tko ne poznam nč ljudi.Pa tko k gledam ful ljudem grozijo kšne frendice iz višjih letnikov,da jih bojo popisale pa to,js pa sploh nimam nobene tko frendice iz višjih letnikou.

pa tko recimo zanč sm bla na umeku s sošolko in ful so bli tko v grupicah tipi pa ženske in so se tko ful ****.Js pa sploh nimam nobenga taprauga frenda,prou frenda.K gledam kok si eni tipi pa punce ful tko pišejo pa **** se.Zame se pa noben tip ne zanima,niti za prijateljstvo. Nwm NIKOL še nism mela nobenga tarauga frenda. A kej veste kako bi kje spoznala kšne moške frende pa to?pa js se sploh nekak neznam sprostit k sm v družbi koga k ga ne poznam.Nevem in pol izpadm kt tko fuul resna.In mi je res bedno k tko vidm folk kok majo frendou,se družjo,**** in to js pa nč:/ res bi rabla sam enga bestfrenda k mu lah USE povem in to k mi je hudo. In pol razmišlam če bo tko do konc sredne šole in krneki.Mau sm u safru :'( plis odgovorte kej,pa napište če ste že mel kpno tako izkušno tut vi. res bom NESKONČNO hvaležna. <33
kates • Od: 28.8.2010 • Prispevkov: 112
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 1.9.2011 20:09
na keri šoli pa si ?
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 1.9.2011 20:37
šuba
NoNx* • Od: 27.8.2009 • Prispevkov: 21
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 1.9.2011 20:54
Mam skor podoben problem kot ti. Čeprav imam kar nekaj sošolcev iz OŠ v razredu, ampak so vsi fantje, ki me večino časa zafrkavajo in so si vsi našli moško družbo, razen ene punce, ki pa prej nikoli nisva bili tako dobri prijateljici. Tako, da je res zoprno, čeprav jih nekaj poznaš, ampak so se že skoraj vsi ujeli z ostalimi v razredu, jaz pa malo zaostajam, ker sem nedružabna in moja samozavest ni ravno visoka. Se trudim, ampak ,kot si ti že rekla, izpadem resno ali pa nesramno/sramežljivo... Se pa tolažim s tem, da nasmeh popravi vse Smile
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 1.9.2011 21:05
ohja js krneki jokam za brezveze :/ enkrat bova tut midve mele srečo Smile
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 1.9.2011 21:13
morš pomislt da je marsikomu tut lihtko k teb.. nowa družba.. samo gleda kdo the fu.ck je ta folk okol nega.. in če pride nekdo pa čloweka sam pozdraw pa ga praša po imenu pa zčne tak mini pogowor.. nwm stil oblačenja glasba treningi šport instrumenti kaj ga znima.. mgoče pč za zčetk kšna lažja tema npr sql.. pa ma tkoj nabolšga prjatla.. čas je scena da je ful mal treba.. sam pozdraw folk .. probi ne se bt.. tipa prjatla dobiš pa sam simpl tko da se odpreš nekomu.. sam zaupej mu.. no pa ne sme bit lih orng izmeček da bi te pol še bl zabiu..
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 1.9.2011 21:25
omg:o hvala ti res za ta zadn komentar,res prou polepšala si mi večer:D hvala,sej vrjetn je to sam trenutna panika,pol bo pa minil bo pa čis kul Smile <3
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 1.9.2011 21:26
Rolling Eyes Rolling Eyes
ahja.. skor mal me skrbi k usi misljo da sm ženska
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 1.9.2011 22:04
sori nism sploh imena pogledala..pa ponavad ženske dajejo take dobre odgovore hahah:) sori res.hvala še enkrt Smile
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 1.9.2011 22:16
eh sej se ne da lih razbrt iz imena pa tut odgowor ni tok zlo dobr..
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 2.9.2011 8:47
ja tko je vedno..js sm na sredni sicer mela srečo k sm mela še dve frendice iz osnovne šole, pa smo skupi folk spoznavale tam pa se družle z njimi in to. fajn je, da bi se najdla kako tako frendico k je bl zgovorna pa to, pa bi te še ona s kom spoznala. al pa tko ne vem koga kej vpraši kdaj glede šole pa bojo vidl da si ti enaka ko oni in tko počas bo šlo.hitr se nč ne da. js isto sm šla pol na drugo šolo in sm bla čist sama pa še vsi mlajši so bli in se en mesec sm menla sam z enim tipom k je biu tko ful uredu..pa še frendica njegova pol je pa še ena na novo pršla, ona je pa ful tko držabna in smo se pol kr vsi štekal med sabo. sej ni težko..vsaj enga si tko najdi, ki boš malo bolj v stikih z njim.sčasoma boš tut ti frende mela. in ne bo ti skoz bedno Smile

Srečno (:
lana • Od: 24.11.2010 • Prispevkov: 155
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 2.9.2011 17:07
no, jst mam podobn primer. čeprau je šla z mano prjatlca, pa k mi je bla že
prej tut sošolka, sam, že lani nismo ble neki ful..proti konc šolskiga leta, bi
lahka rekla, de nismo ble več prjatlce prave..

no in zdej sm jst že cela obupana, ker ma usaka u razredi kako
prjatlco že..pa se pogovarjajo..pa use...do mene pa nobena ne pride,
pa se z mano pogovarja...občutek mam, kot da u sredni ne bom mela
nobene prjatlce.. Sad

v osnovni sm mela eno res dobro prjatlco, in sm vesela pa rada hodla u
šolo, čeprau me je cela šola, pa razred predusem **** u glavo, pa me zafrkavala...ampak sem usejen rada hudila, kr sm vedla, de se na enga
lahka zanesem.. tuki se pa nemorem na nobenga, nevem kdaj me bo kir
**** (dans me je že ena).. pa use majo že prjatlce, jst pa ne..in pol
se bedno počutim, kr jst kr sama za njimi
hodim (po hodnikih, ko išemo učilnico/e)..

nevem ka nej nardim, že po drugem dnevi, se mi je ta šola zagraužala,
pa poklic tut, predusem pa razred in najrajš sploh nebi šla več u šolo..
pa s tistimi ko pa hočem navezat stik.. ka jim nej rečem..??a nej grem
kr do njih..??

PLEASE HELP Very Happy
littlepig • Od: 4.7.2011 • Prispevkov: 104
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 2.9.2011 18:09
jas se tudi počutim čisto zgubljeno. občutek mam kot da se s temi neznanci neom nikoli spoprijateljila, čeprav se mi zdijo ful fajn ( : par besed sem že z skoraj vsemi spregovorila, z eno pa se že kar fajn razumema glede na to da se poznama lih dva dni. bolj mi je problem do sošolcev pristopit ker nevem kaj se naj menim z njimi Laughing po imenu že itak vsakega poznam kaj pa pol? Laughing haha Razz to je težko Very Happy še posebej, če si taki gustek ko jas Very Happy
zaenkrat se še vsi med sabo gledamo tak kao da smo vsi z lune Rolling Eyes upam da bo se kmalu to spremenilo, ker se počutim čudno v razredu polnem neznancev, ki bodo dejansko naslednja štiri leta zravn mene Very Happy
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 2.9.2011 22:05
No evo pr men u šoli je vedno bolš,ful so uredu punce:D

Sam dans sm šla na plažo in to me je šokeral.Mislm fuul mi je zakon na plaži pa use.Sam k čis padm u safr k vidm kook se punce objemajo pa lupčkajo s fanti,kakšni prjatli so.Inja to mi je krneki.In vedno k me je kera skerim spoznala,se pač tko predstavmo in on sam aha a maš alkohol.In to mi je uno fuul bedno.In pol srečam mojga biušiga sošolca k smo se zdej nakonc ful dobr štekal in use,in pridm do njega in on sam a maš kej za pit.In to mi je uno ful nwm mene to prizadene sori.Da bi se pa lih napila alpakej mi je pa bedn,mislm sej se bom enkrt sam nočm bit,nekak me je strah da bi bla pijana,da se mi bi kej zgodil,pa da bi starci zvedl.Sam mi je res bedno zdej use.Mislm tm vidm miljon punc k se ful objemajo s tipi pa uno,kjesi oo kok te že nism doug vidla pa to,js pa sploh nimam NOBENGA frenda.Inja pač hotla sm met pač kšne dobre frende že zdej do pruga letnika,pač da se **** pa use,pa da se bom spomnla gimnazijskih let k bom velka,sam očitno nebo nč :/ kaj naj js..bom pač usa 4 leta brez frendou(moških). :S lahko noč in hvala<33
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 3.9.2011 0:06
eh bad girl ne sekiri se...

na sredni bo fajn Wink

pač novo okolje, novi ljudje, nov način živlljenja. bi blo čudn če ne bi bla mal zmedena.

jaz sem imel tud tak problem, nobenga nisem poznal, že koruze sem fasal za vrat... pa mi je šlo kr na jok, čist sam med unimi smejači pjanimi... no sem se naučil da se sam še ti smeješ pa ste že klapa.
drugač pa, na srednji je ponavad dost folka, pogrupirajo se čez čas, ti najdi take kot si sama pa se boste skos štekal. jaz sem se z vsemi štekal, z enimi pa smo bli velki prijatli in smo še zdej.

kar se pitja tiče, ej če ti paše ti, če ne pa ne pit. jaz se tud nisem nikol napil, so what? en pir spiješ da je vse mal bl smešno pa bolj dobre volje si, tudi do fanta ki ti je všeč lažje pristopiš.

ti fazančki so itak vsi ponosni s pirom u rok hehe tud čiki pridejo na vrsto, če niso že, pa travca itak tud Very Happy
boš vidla to se bojo skos hvalil kok je kdo spil pa kaj vse je mešal skupi... sam nevem jaz nikol nisem videl umetnosti v tem.

pa tud s paralelkam se boste družl, itak, pa z višjimi letniki pa blablabla... pač druž se s komerkol. mi smo se tud s profesorji družl pa smo kej skp spil pa tak.

skratka, fajn bo, sam umir se, navadi se.

men je srednja minila kot en teden, s sošolci pa kot da se cel lajf poznamo.
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 3.9.2011 0:08
pa nwm plaža mi je tko dost bedna tut..mislm usi so pijani in to js se pa lih še nebi napila..nwm sam glupo mi je pa tut k se drugi ful pogovarjajo kako so bli pijani in kva so doživel..js pa nč :/
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 3.9.2011 0:15
eh sigurno je kak folk ki ne pije velik. sej jes tud nimam pojma o pijači, ko so se kolegi pogovarjal kaj vse mešajo pa kaj najbl prime... bojo tud druge teme pršle, ne boj se Wink pijani bojo pa eni skos, eni mal mn

ej lahk me daš na msn slovenc79@hotmail.com pa kšno rečeva Wink se hitrej pove tko
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 3.9.2011 13:36
sam skupne teme za pogowor morte najt.. sj ful ni težko sam mal morš pomislt.. mislm u šoli ste skupi.. zih wm gre kšn profi na kurac.. nwm lahko se skp prtožujete kok so tmali bratci/sestrce tečni.. lahk se pogowarjate o filmih kdo kej gleda ipd ipd.. sam najd kej za pogowarjat se.. ful lahko je
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 3.9.2011 13:41
lana pravi:
no, jst mam podobn primer. čeprau je šla z mano prjatlca, pa k mi je bla že
prej tut sošolka, sam, že lani nismo ble neki ful..proti konc šolskiga leta, bi
lahka rekla, de nismo ble več prjatlce prave..

no in zdej sm jst že cela obupana, ker ma usaka u razredi kako
prjatlco že..pa se pogovarjajo..pa use...do mene pa nobena ne pride,
pa se z mano pogovarja...občutek mam, kot da u sredni ne bom mela
nobene prjatlce.. Sad

v osnovni sm mela eno res dobro prjatlco, in sm vesela pa rada hodla u
šolo, čeprau me je cela šola, pa razred predusem **** u glavo, pa me zafrkavala...ampak sem usejen rada hudila, kr sm vedla, de se na enga
lahka zanesem.. tuki se pa nemorem na nobenga, nevem kdaj me bo kir
**** (dans me je že ena).. pa use majo že prjatlce, jst pa ne..in pol
se bedno počutim, kr jst kr sama za njimi
hodim (po hodnikih, ko išemo učilnico/e)..

nevem ka nej nardim, že po drugem dnevi, se mi je ta šola zagraužala,
pa poklic tut, predusem pa razred in najrajš sploh nebi šla več u šolo..
pa s tistimi ko pa hočem navezat stik.. ka jim nej rečem..??a nej grem
kr do njih..??

PLEASE HELP Very Happy

ali lahko še na moje odgovorite..?? in mi pomagate..?? Sad
Re: Nova šola in use!PREBER NUJNO,PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 3.9.2011 14:22
lana bo bo Wink novo okolje pač.

jaz sem se spoznal tako da ko smo se usedli sva s sosedom začela debatirat, pač poveš kakšni so ti prvi vtisi, si dava roko jaz sem ta pa ta pa iz LJ... pa tako dalje...

sej bo kul po 1 mescu ti bojo kot familija, verjem Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.