Bolečina :(• ful
• Od: 23.8.2011
Bolečina :(
31.8.2011 10:52
Živjo! Mam en velik problem med plavanjem sem s kolenom močno udarila ob kameni.
Bolelo me je a se za to nisem preveč zmenila še naprej sem hodila kolesarit tečt.. Sedaj pa me skrbi ker bolečina nikakor neizgine. Bila sem že pri zdravnici ta mi je rekla da me boli le od udarca in da bo minilo. Od tega je že več kot 14 dni bolečnia pa je vseeno tu • DJumek
• Od: 27.8.2011
Re: Bolečina :(
31.8.2011 14:27
res ne vem kaj nardit v tem primeru. men se je podobn nardil oz. ne vem z stopalom sm brcnla u en kamn al ne vem kam no uglavnm in me mezinc fuul boli. tut hodm komi če mam čevl gor. to mam že ene 3 tedne... pol pa palec na roki; s kolesom sm se vozla po sn pa tk kokr padla ne, in poli sn s prstom se zataknila pod zvonec al ne vem kk je blo, vse je blo tk na hitro. in me je ful dolg časa boleu zdej pa je bolečina že skor izginla, sam če fajn prtisnm na palc mal boli, na začetku k sm se pa zataknla je pa took močno bolel.... no uglavnm wish you luck • wawmei
• Od: 31.8.2011
31.8.2011 19:00
1.jas sem si tui taco poškodovala pa me je še en mesec bolelo..pa tui jas sem laufala pa take..sam men je bolečina šla...mal še počakaj.
2 obstaja neka krema icepower.. fuuul pomaga.. jas jo mam.. sam namažeš se.. pol pa boš čutla mrzlo na ''rani'' čez 10 sekund pa neha bolet...vsaki dan si pol mažeš ..recimo teden pa boš pomoje vrei...pa v lekarni se kupi... ni draga..sa pa pomaga • ful
• Od: 23.8.2011
31.8.2011 20:47
hvala vsem ewo use pride enkrat prow na sejmu sem enkrat zadela mini paketke ice coldapa sm jih hotla ze stravn vržt pa jih rajs nism za vsak slucaj zej pa prow pridejo • pk4life
• Od: 20.7.2010
31.8.2011 23:58
ehja.. tko je mene noga bolela en mesc.. skos sm šepu .. zdraunik mi je po slikanju reku da je sam od udarca.. pol sm si mal ksnej še zwiu gležn pa mi reče drug zdraunik.. oo to je pa še ena stara poškodba.. ne doug nzj.. zgleda kr hudo.. jah to je biu moj udarc -.-" ... kukrkol.. če po enmu mescu ne zgine pa pejt še enkrt slikat_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.