Punca & Poljubi• birdlover
Punca & Poljubi
29.8.2011 9:56
heei...no mene pa pač samo zanima če mogoče obstaja kak zakon o tem koliko moraš bit star če se hočeš zalizat......vem je je vprašanje malo smotano ampak vedno me vsi opozarjajo da naj se pazim določenih punc ki te imajo samo toliko da lahko pol poberejo odškodnino ker si zmislijo da so bile zlorabljene blabla... Hwala wnaprej • Klemen33
• Od: 16.1.2011
• Kraj: Dolenjska <3
Re: Punca & Poljubi
29.8.2011 10:59
žiu
Kokr je men znano ni nobenga tazga zakona ja...v resnici je tko da ponavad smo pridni fantje tisti ki "nastradamo" potem ko jo pusti en frajer...in se počuti prevarano in zlorabljeno in use najslabš...in pol neki časa ostane s tabo tok da ga preboli pa svojga best frenda kontaktira k se že 2 leti nista vidla pa slišala, ker njegova punca ne pusti da imata kake kontakte. In pol se unedva skregata, in pol se z "bf" zaliže in te prevara...simpl ko pasulj po moje je najbol tko mau pozanimat se pr njenih frendicah mau o zadnjem fantu... • pk4life
• Od: 20.7.2010
29.8.2011 12:28
hahahaha jaoo nobena te ne bo tožla če si to hotu prašat ^_^ če si pa pounoletn pa seksaš z mladoletno maš pa lahko bleme če se odloč da jih bo delala_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • annchx3
• Od: 29.5.2011
29.8.2011 12:30
glede lizanje te ne more prjaut. xD
lahk te pa toži če ona še ni 18, ti si pa starjši kt 18 in sexata. tk da če se ji bi kei feist zamiru, al pa karkoli, se ti lahk kamot ''maščuje'' na sodišču in reče da si jo posilu. sam more bit RESNO pra*ica da to nardi ane. and you're done. tko zlahka. • makotejebe
• Od: 30.8.2010
29.8.2011 15:38
^ ne glih.. če si ti osemnajst pa oni ni 15*
• iceQueen
• Od: 17.7.2010
30.8.2011 7:57
Lahko na papir napišeš "pogodbo", pa ji daš za podpisat, preden seksata • pk4life
• Od: 20.7.2010
30.8.2011 13:30
hahahahahaahahahaha ni slaba XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • iceQueen
• Od: 17.7.2010
30.8.2011 15:19
Ja, to sem čist resno mislila (če ga je že tako strah) • birdlover
31.8.2011 10:01
najhwala vsem |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.