fuul problemou...• mata
• Od: 7.11.2010
fuul problemou...
28.8.2011 0:44
js mam neki problemou pa bi prosla če mi mal pomagate...
in se opravičujem če obstajajo kake podobne teme.. 1. : fuuuuull rada pojem. u svoji sobii fuuul pojem in to. in tut tko pred drugimi bi rada pela (se ne hvalem sam se mi zdi da mam neki talenta 2. : doma je krizaaa!!! mama nevemskergamarsaj je padla in se skooos dere. kdr jo kej lepo uprašaš se kr začne dret!! pa kdr mam kake prjatlce pr men doma skos neki u nih sika pa kdr mam tko prjatlce skos kliče nihove mame in to(zarad tegasva se nekrat skregale z BFF) pa skoook tika moje reči pa use hoče vedet in skos kokodaka okrog in to..... 3. : (skor) usiii fantje moje generacije ka ih poznam me prezirajo al kko nej to rečem... kdr me vidjo se delajo kukr da sm neki ogabna in nevemkej tm tko. ne rečem, sm debela (ful) sam ne bi blo treba lih tko no kukr da sm nevem.... gnoj! 4. : fuuuuuuuuuuuuuuulll me matra to, kaj si ljudje o meni misljo!! skušam pozabt na to in se pač ne brigat za nih sam NE MOREM!!! kr naprej se ubadam s tem kr sm pač debela in to in še z unim prej (3.) se skos ubadam.... jooooooj!!! nevem če mi boste znal pomagat kr je tolk tega..... probite usaj... PLIIIIISSS!!! • brikca
• Od: 5.8.2010
Re: fuul problemou...
28.8.2011 10:02
ooj! amm kot sem razmela ti manka samozavesti in to iz različnih razlogov, no npr. da boš bolj zadovoljna s tvojim videzom 1. moraš biti prepričana da si lepa in seksi in v to moraš RES vrjeti, ben postavise pred ogledalo in ne glej to da si debela ampak oglej si tiste dele na tvojem telesu ki se ti zdijo zabeljivi, seksi pa menjavi poze kot fotomodeli to bo pomagalo..pa če želiš zakleni se u sobo ali kopalnico in obleči se zeloo seksi obleko čeprav u njej zgledaš na prvi pogled grozno se boš potem počutila boljše, in pole delaj isto vem da se sliši malo preverzno ampak za krepitev samozavesti je super... vem kako je ko greš mimo fantov in se tako obnašajo ampak ne se jim dat dvigni glavo, trebuh noter joški ven in mirno pojdi mimo njih in npr. če greš do tvoje prijateljice pojdi samo mimo ne se ozirat na njih delaj se da jih ni s tem ko boš dobila zaupanje vase in stem samozavest in sve te stvari ki grejo zdraven boš rešila tudi 1.problem o sramežljivosti, če pa ne pomaga začni peti pred tvojo BF amapk sprva tako da je ti ne vidiš, to bi moralo pomahgat ben upam da sem ti usaj malo pomagala pa upam da boš rešila tvoje probleme have fun because life's too short to be sad • mata
28.8.2011 10:13
uau! ma ti si prou profi!! tnx veeery mač!!! • Lia
• Od: 26.8.2011
28.8.2011 15:58
mata pravi:js mam neki problemou pa bi prosla če mi mal pomagate...
in se opravičujem če obstajajo kake podobne teme.. 1. : fuuuuull rada pojem. u svoji sobii fuuul pojem in to. in tut tko pred drugimi bi rada pela (se ne hvalem sam se mi zdi da mam neki talenta 2. : doma je krizaaa!!! mama nevemskergamarsaj je padla in se skooos dere. kdr jo kej lepo uprašaš se kr začne dret!! pa kdr mam kake prjatlce pr men doma skos neki u nih sika pa kdr mam tko prjatlce skos kliče nihove mame in to(zarad tegasva se nekrat skregale z BFF) pa skoook tika moje reči pa use hoče vedet in skos kokodaka okrog in to..... 3. : (skor) usiii fantje moje generacije ka ih poznam me prezirajo al kko nej to rečem... kdr me vidjo se delajo kukr da sm neki ogabna in nevemkej tm tko. ne rečem, sm debela (ful) sam ne bi blo treba lih tko no kukr da sm nevem.... gnoj! 4. : fuuuuuuuuuuuuuuulll me matra to, kaj si ljudje o meni misljo!! skušam pozabt na to in se pač ne brigat za nih sam NE MOREM!!! kr naprej se ubadam s tem kr sm pač debela in to in še z unim prej (3.) se skos ubadam.... jooooooj!!! nevem če mi boste znal pomagat kr je tolk tega..... probite usaj... PLIIIIISSS!!! 1. nisi dovolj samozavestna. tut js rada pojem, sm že mela nekej nastopov tk pred folkom in seveda, trema je bla prisotna zmerej. sam sej potlej se nekak sprostiš pa je bolše. probej ne mislit na to da te dejansko en posluša, gleda, ... predstavlej si kt da si sama u sobi, nobenga ni okol pa tk. meni to zmerej pomaga. 2. probej se pogovorit s tvojo mamo. povej ji, da ti ni ušeč da se mora v vse utikat pto. 3. ne zmen se za njih. samozavestno pejt mimo pa bo. brezveze se ubadat z njimi, če mene prašaš. 4. vsak je popoln na svoj način. meni je vseeno kaj si folk misli o meni, sem takšna kt sem, nemore me spremenit noben. če kteremu nisem vredu naj gre stran od pa je problem rešen. lepo se mej, ne se sekirat kaj si drugi mislijo o tebi, ti najbolš poznaš sama sebe, veš kakšna si. si ena, edina in neponovljiva. upam da boš čim prej rešla čim več problemov. :* • nikkka
• Od: 8.4.2010
29.8.2011 20:01
mata pravi:js mam neki problemou pa bi prosla če mi mal pomagate...
in se opravičujem če obstajajo kake podobne teme.. 1. : fuuuuull rada pojem. u svoji sobii fuuul pojem in to. in tut tko pred drugimi bi rada pela (se ne hvalem sam se mi zdi da mam neki talenta 2. : doma je krizaaa!!! mama nevemskergamarsaj je padla in se skooos dere. kdr jo kej lepo uprašaš se kr začne dret!! pa kdr mam kake prjatlce pr men doma skos neki u nih sika pa kdr mam tko prjatlce skos kliče nihove mame in to(zarad tegasva se nekrat skregale z BFF) pa skoook tika moje reči pa use hoče vedet in skos kokodaka okrog in to..... 3. : (skor) usiii fantje moje generacije ka ih poznam me prezirajo al kko nej to rečem... kdr me vidjo se delajo kukr da sm neki ogabna in nevemkej tm tko. ne rečem, sm debela (ful) sam ne bi blo treba lih tko no kukr da sm nevem.... gnoj! 4. : fuuuuuuuuuuuuuuulll me matra to, kaj si ljudje o meni misljo!! skušam pozabt na to in se pač ne brigat za nih sam NE MOREM!!! kr naprej se ubadam s tem kr sm pač debela in to in še z unim prej (3.) se skos ubadam.... jooooooj!!! nevem če mi boste znal pomagat kr je tolk tega..... probite usaj... PLIIIIISSS!!! 2.te ful razumem moja mama se tud skos neke dere kr za bwz pa se vedno neke vtikuje... pa tud tisto pod 3. je nekaj enakega. Pa ne sekiraj se, ker dedi vsi misliojo da so oh pa ah pa tud pod 4. jaz sem tud bolj debela (pač rit mam debelo-sej drugač šer nisem tak ful) pa se tud skos sekiram ker druge v klasu so vse take suhe (ok, sej bi rada bla malo bolj suha samo ful pa tud ne kake so ene ko neke prekle ko pol komaj hodi..) pa se menijo kak so one debele pa da morjo shujšat pa taekee. Vglavnem sočustvujem s tabo pa to poznam tak da ne mislit da si edina(ki se tak počutiš itd.-tolaži se malo s tem.. lepo se mej • mata
29.8.2011 21:21
nikkka pravi:
mata pravi:
js mam neki problemou pa bi prosla če mi mal pomagate...
in se opravičujem če obstajajo kake podobne teme.. 1. : fuuuuull rada pojem. u svoji sobii fuuul pojem in to. in tut tko pred drugimi bi rada pela (se ne hvalem sam se mi zdi da mam neki talenta 2. : doma je krizaaa!!! mama nevemskergamarsaj je padla in se skooos dere. kdr jo kej lepo uprašaš se kr začne dret!! pa kdr mam kake prjatlce pr men doma skos neki u nih sika pa kdr mam tko prjatlce skos kliče nihove mame in to(zarad tegasva se nekrat skregale z BFF) pa skoook tika moje reči pa use hoče vedet in skos kokodaka okrog in to..... 3. : (skor) usiii fantje moje generacije ka ih poznam me prezirajo al kko nej to rečem... kdr me vidjo se delajo kukr da sm neki ogabna in nevemkej tm tko. ne rečem, sm debela (ful) sam ne bi blo treba lih tko no kukr da sm nevem.... gnoj! 4. : fuuuuuuuuuuuuuuulll me matra to, kaj si ljudje o meni misljo!! skušam pozabt na to in se pač ne brigat za nih sam NE MOREM!!! kr naprej se ubadam s tem kr sm pač debela in to in še z unim prej (3.) se skos ubadam.... jooooooj!!! nevem če mi boste znal pomagat kr je tolk tega..... probite usaj... PLIIIIISSS!!! 2.te ful razumem moja mama se tud skos neke dere kr za bwz pa se vedno neke vtikuje... pa tud tisto pod 3. je nekaj enakega. Pa ne sekiraj se, ker dedi vsi misliojo da so oh pa ah pa tud pod 4. jaz sem tud bolj debela (pač rit mam debelo-sej drugač šer nisem tak ful) pa se tud skos sekiram ker druge v klasu so vse take suhe (ok, sej bi rada bla malo bolj suha samo ful pa tud ne kake so ene ko neke prekle ko pol komaj hodi..) pa se menijo kak so one debele pa da morjo shujšat pa taekee. Vglavnem sočustvujem s tabo pa to poznam tak da ne mislit da si edina(ki se tak počutiš itd.-tolaži se malo s tem.. lepo se mej tnx |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.