Preliv 2.stopnje. Pomoč-nujno. :w• zigaHorror
• Od: 25.8.2011
Preliv 2.stopnje. Pomoč-nujno. :w
25.8.2011 17:23
Pozdravljeni eetaq-ovci.
Sam imam temno rjave lase, in sem se med počitnicami odločil da si pobarvam lase na blond barvo. Pobarvau sem si jih na zadnji šolski dan z Prelivom 1.stopnje. In se ni primlo za niti olovico odtenka :p Po 1 tednu sem se pobarvau z 2 prelivoma 1. stopnje in spet ni primlo niti malo. Po kakih 2 tednih mi ni dalo miru in sem se pobarval z barvo 2. stopnje? Od Rolear Paris al nekaj takega? Primlo mi je bolj kot majn blond-rjavo-oranžkasto. In se čes dva tedna spet pobarvau na isto barvo (2.stopnja barve ki se ne zažre v las,Rolear paris?). In je primlo super blond. Na polici kjer imajo točno te barve v DMju piše da so obstojne do 28 pranj? Barvo nosim že dober mesec in se še ni sparala, vmes sem bil na morju? Zdaj, imam strašanski narastek, barvat se več ne smem med šolskim letom.. Nevem kaj naj naredim. Kaj si bojo mislili vsi v šoli in učitli? Ne preveč dober vtis a? Hvala za pomoć :* • spacesheep
• Od: 27.3.2009
Re: Preliv 2.stopnje. Pomoč-nujno. :w
25.8.2011 17:36
dej si čez lase tak preliv/barvo ko so tvoji naravni lasje in se ti pol ne bo narastek poznou in nov se ti nbo delu k bo pač enak preliv ko so tvoji naravni lasje (:_________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • littlevampire
• Od: 5.11.2009
Re: Preliv 2.stopnje. Pomoč-nujno. :w
26.8.2011 20:45
pobarvaj se na rjavo nazaj, čim bližjo svoji barvi... al se pa na kratko poreži, pa pusti lase zrast.
PS : L'Oreal Paris je, ne Rolear Paris. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.