Hobiji ^^• LostInSnow
• Od: 28.3.2011
Hobiji ^^
25.8.2011 0:37
helou okej, mene zanima kaj trenirate kaj ? Jaz bi šla ful neki trenirat, al pa pač en hobi met. Ful mi je fajna gimnastika ampak sem prestara že za to. Plis dajte kake ideje, pa ne glih usakdanje stvari...(: tyy aja pa drugač sm trenirala že odbojko, hip hop & tenis, ampak mi nobeno ni blo nevem kaj...zato sm pa tut nehala. (: • BookPrincess
• Od: 9.8.2011
Re: Hobiji ^^
25.8.2011 0:49
Poskusi z orientacijo _________________ Stop thinking it's dream, it's real life! :* • Natii93
• Od: 8.8.2010
25.8.2011 9:30
orodna gimnastika al ritmična gimnastika?
• kaja117
• Od: 24.8.2011
25.8.2011 14:36
kolko pa si stara??
ker jaz sem glih nehala trenirat ritmično gimnastiko ker je to mučenje. k gimnastiki ne rajši it idi k kakim plesnim če te to veseli • ful
• Od: 23.8.2011
25.8.2011 14:39
Pejt karate probat. Mene so prjatli prepričal da nej grem za foropasm šla xD poj mij pa res najbolš ratal zakon šport ni sam za tipe • gospod nihče
• Od: 19.9.2010
26.8.2011 0:06
Nazadnje urejal/a gospod nihče 17.10.2011 16:19; skupaj popravljeno 1 krat • LostInSnow
26.8.2011 0:52
(: huh, hvala za vse predloge.
Stara sem 14, in za gimnastiko sem prestara, kr bi pomojem mogla že od malega bit bol flexibilna, mi je pa zaakon gimnastika drugač <3 plavanje bi blo fajn, samo nimam nobenega kopališča al pa karkoli blizu. (: ampak sem se pa zaj navdušla za nogomet : D sem mela za izbirca lani in mislim da boma šle z eno prijatlco to trenirat : ) hvala vsem, hf (: • Jok3r
• Od: 22.7.2009
26.8.2011 9:35
kaj vidite na fuzbalu?
@Miha ti ne razlagaj kok je plavanje eden boljših športov pa ne zavajat folk tuki, ker veš da moraš bit na vodo že od majhnega navajen če hočeš kaj not delat, sploh pa brez zamere ampak mislim da bi se jih tukaj več kot polovica utopila po 50m kravl pa 50m metulja al delfina ne vem kako plavalci rečete. je pa res da se vse nekje začne in pol ko enkrat ribica postaneš, plavanje postane zanimivo. jaz sem treniral vaterpolo 9let sicer, meni osebno najljubši šport, ampak ga nobenemu ne priporočam. • NickeyBu
• Od: 24.8.2011
26.8.2011 13:44
oj.. jst prosim za nasvet TEBE. hodila si na hip-hop? je to zelo zahteven ples? Kje si trenirala? Koliko si za treninge plačala? Se splača poskusiti? Aja... Pa poskusi s tenisom... :/ • vesnakozuh
• Od: 18.8.2011
26.8.2011 16:24
Včasihsem trenirala harate pa ni več pol blo neki
Zaj pa treniram Hip hop Hip hop 4life<3 • vesnakozuh
• Od: 18.8.2011
26.8.2011 16:25
NickeyBu pravi:oj.. jst prosim za nasvet TEBE.
hodila si na hip-hop? je to zelo zahteven ples? Kje si trenirala? Koliko si za treninge plačala? Se splača poskusiti? Aja... Pa poskusi s tenisom... :/ Ni preveč zahteven Idi k Jaydancestudio kjer maš za en tening na teden 25 ? (na mesec) za dvatreninga pa 50 se mi zdi Drugač pa je to zakon plesn in se res splača • LostInSnow
26.8.2011 23:20
ni tak zahtevn hip hop.
Drugač sem iz maribora, no ne glih pa okolica približno, in če veš kje je pingi v mariboru, no tam. Plačala sm 50 ? na mesec, pa 2x na tedn je blo po uro pa pol (: kr fajn si se tam natreniral (: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.