Muzkaa hip-hop <3• rebelde
• Od: 14.2.2010
Muzkaa hip-hop <3
16.8.2011 23:20
no js bi pa mau eno ankerico nardila pa da mau četamo o hip hop muzki
pa dejte od usacga pevca/reparja povedat 1 pesm k vm je od njega najbolša =) Jay Sean......... Lil Wayne......... Nelly........... Wiz Khalifa.......... Akon............... Nicki Minaj......... Eminem........... Iyaz............. na koncu izberite od teh glasbenikov še 3 ki so vam najboljši! hvala za sodelovanje • rebelde
• Od: 14.2.2010
Re: Muzkaa hip-hop <3
16.8.2011 23:23
Jay Sean.........down
Lil Wayne.........green and yellow Nelly...........just a dream Wiz Khalifa..........roll up Akon...............right now (na na na) Nicki Minaj.........super base Eminem...........no love Iyaz............. solo, replay moji naj: 1) lil wayne 2)wiz khalifa 3) nelly • Rocafella
• Od: 24.1.2010
17.8.2011 1:52
Jay Sean.........nobena glih
Lil Wayne.........How to love al pa 6 foot 7 Nelly...........mogoče Ride with me al pa My place Wiz Khalifa..........hm.. Roll up recimo Akon...............Don't matter Nicki Minaj.........VSEEEEEEEE Eminem...........tud nism glih nek fan... Iyaz.............Replay Najboljši: Nicki all the way, pa wayne..ostali (od teh) pa mi niso neke ekstra.. bolj ali manj poslušam ženske reperke tak da ja • Machkica
• Od: 25.11.2010
17.8.2011 23:24
Jay Sean......... Down
Lil Wayne......... 6 foot 7 foot Nelly........... just a dream Wiz Khalifa.......... black&yellow Akon............... smack that ft. eminem Nicki Minaj......... usee! najača je paa did it on 'em Eminem........... mockingbird, when i'm gone, cleanin' out my closet, i need a doctor Iyaz............. replay um od tuki so mi najbl ušeč lil wayne, nicki minaj pa eminem drgač so pa najači kanye west, chris brown, .... • sarkizeME
• Od: 22.10.2010
18.8.2011 18:05
Jay Sean......... down
Lil Wayne......... lollipop Nelly........... Say it right Wiz Khalifa.......... roll up Akon............... beautifull. africa, lonley Nicki Minaj........did it on em. Eminem........... I'm not afraid Iyaz............. Replay od totih mi je d best nelly če pa še druge pogledam pa še eminem in iyaz |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.