2 velika in 1 majhen problem :)
• abcdefghijklmnoprstuvz
• Od: 15.8.2011
2 velika in 1 majhen problem :)
15.8.2011 18:37
helloouuu člouki ! no velik prublemu mam, ztu bom kr use sm napisala kr se mi ne da 348032 tem udpirat 1.Festival Štuor -- no festival štuor je v hrastniku in me zanima kdo pride (pač če pridete napište). pa zanima kok doug ste po navad lhk na takih stvareh pa do kdaj ste lh tam.. kr mene tu zlo zanima d se z mamo zmenm kdaj me more pridit iskat pa to.. 2. poljub - s tipam grema skup na ta festival. skup sma že skor 6 mescu (velik ja) pa se še zej nisma poljubila ! in mene zanima kaj naj nrdim d se boma poljubila ! aiia pa to me ful zanima: sej use vem kku začneš poljub pa to sam nikjer nism zasledila kako se konča. al nehaš z jezikam opletat al kku se tem reče al kua nardiš d se nehata poljubljat??? 3. telefon- a vm je htc wildfire dobr telefon? kr js bi si ga kupla no upam d se vm je dal tu prebrat pa tut upam d bote udgovoril kr je nujn ! drgač pa hvala vm d ste si uzel cajt za moje bulane probleme hf ^^ _________________________ I have added cool emoticons to this message. To see them go to [link] • Unkn0vvn
• Od: 20.7.2011
Re: 2 velika in 1 majhen problem :)
15.8.2011 19:45
Hej. 1. ne js nepridm >.< Js ponavad sm do konca takih žurov. Alpa nevem tko do polnoči. Ponavad pač s frendi greš in pol kkšn od tastarih pele. Če ni delč gremo peš. Če se pa slučajno zgodi da je prej konc žura alpakej pa gremo na bus. Am. ja odvisn kakšna muska je pa kakšn žur je to. Pr nekaterih je bl muska pač tko in je fora u druženju nek pa pač v plesanju. In sej če vidš velik folka da pleše. Pozab na to da je kdo ukol pa pejt plesat. 2. Glede na to da sta 6 mescou skp pa se še nista zažvalila je res čudn. >.< Kok sta pa stara? Ja lej pou leta hodta. Pač kušn ga. Prvo ga dej normalno na usta. Pol te bo možn že on zažvalil. Če pa ne ga dej pa ti Am. ja to je mau problem razložit. Pač ja ubistvu daš jezik vn iz njegovih ust pa se sam še z konicam jezika dotikata in pol pač ga normalno kušnš. In tko ubitvu je edn od načinov k nehaš. >.< Težko je tole razložit..oz. js nism kej preveč dobra v razlaganju tko da pač improviziri. 3. to pa nevem. Men HTC-ji niso kej preveč ušeč. Drgač pa folk prau da hitr crkne. Tko da nevem. Upam da sm ti kej pomagala.^^[/list][/url] • abcdefghijklmnoprstuvz
15.8.2011 19:55
pač n štuori bo elvis jackson, 6 pack čukur (alkua je) pa ...
res je d skor pou leta hodma sam se bol mal vidma pa sramežliva sm zlooo... aiia pa zej na štuor bo šla z nama s tipam še moja bff... drgač pa--> js sm stara 14, moj tip pa 15 . pa tut zanima me kua naj nrdim da nebom tuk sramežliva. kr mi gre tu tuk na kura*. kr pol usi misljo d sm uzvišena kr se ne pogovarjam glih kej velik. pa prublem pr tem d sm sramežliva je tut moja govorna napaka -.- drgač pa hvala da si si uzela cajt _________________________ I have added cool emoticons to this message. To see them go to [link] • Unkn0vvn
15.8.2011 20:17
Aha. No lej če bo folk plesu pejt še ti.
Pejt s tipom plesat. Bo mn treme al pa tko. Tut če se mnkrat vidta. Če ne naredi on prvega koraka ga nared ti, pa ga kušn Pol bo že on tebe zažvalil i to. Pff neznam ti lihk predlagat kej ker js sm samozavestna pač tko. Nism samoušečna sam se počutm dobr u svoji koži in to. Probi več s prjatlcam vn hodt tm k je velik ljudi pa to. Lej nuben ni popoln in tut ta tvoja govorna napaka ni nuben big deal. Js poznam nekoga z govorno napako in je biu zlo sramežljiu. In se ni hotu kej preveč pogovarjat, ko takrat se še nisva poznala. Pa sm bla trmasta pa sm nevem kaj govorila sam zato da se je začel pogovarjat z mano. In pol je meu več samozavesti ni biu več tok sramežljiu. In je bla njegova mami ful presenečena. Sej sm mau iz te tvoje teme zašla tko da oprosti. Ampak lej.. nimaš se česa sramovat pa nč. Kkšne pozitivne misli mej, pa probi bit bolj samozavestna. Bolj si samozavestna, več ljudi spoznaš, in skor nuben ne bo niti mau opazu te tvoje govorne napakice dokler boš vesela in samozavestna. Res je obstajajo ljudje k te bodo izzival ampak najbolj jim boš dokazala da se neboš sekerala kaj praujo. Maš prjatle k te ma rd maš tipa k te ma rd in bod čim bolj samozavestna. V življenju ti bo to fajn pršlo. • abcdefghijklmnoprstuvz
15.8.2011 20:24
sej bom probala nrdit useeee kar si napisala. res ti hvala in upam d bom spoznala kej takih čluku ku si ti, kr si vidit zlo prjazna tko d.. hvala no:)
_________________________ I have added cool emoticons to this message. To see them go to [link] • Unkn0vvn
15.8.2011 20:28
Ni panike. o hvala ;3 Sam vrjet morš pa ti bo uspel. Pa ob seb morš met prjatle, no pa fanta k ti bodo pomagal in to je to. • abcdefghijklmnoprstuvz
15.8.2011 21:41
hvala ti. res !
• pk4life
• Od: 20.7.2010
16.8.2011 0:52
hahaha nehaš opletat.. XD k se bo zgodil boš že wedla XD nemorš se učit tega z branjem no.. tko lahko poberš kšn naswet sam probat morš pa lepo sama.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • kates
• Od: 28.8.2010
16.8.2011 1:19
1. ja jst grem^^ u soboto k je dubioza pa elvis jackson.drgač sm pa lohk do kadar hočm nimam več ure.
2.ja to je res mal čudn če sta 6 mescou skup pa še ni blo nč sam lej anyway če un ne nardi 1 korak ga dej pa ti. • abcdefghijklmnoprstuvz
16.8.2011 13:39
kates pravi:1. ja jst grem^^ u soboto k je dubioza pa elvis jackson.drgač sm pa lohk do kadar hočm nimam več ure.
2.ja to je res mal čudn če sta 6 mescou skup pa še ni blo nč sam lej anyway če un ne nardi 1 korak ga dej pa ti. js grem tut u soboto. sej bomo vidl kua boma nardila s tipam:D _________________________ I have added cool emoticons to this message. To see them go to [link] • abcdefghijklmnoprstuvz
16.8.2011 13:42
pk4life pravi:hahaha nehaš opletat.. XD k se bo zgodil boš že wedla XD nemorš se učit tega z branjem no.. tko lahko poberš kšn naswet sam probat morš pa lepo sama..
ja če pa nevem kko se reče no _________________________ I have added cool emoticons to this message. To see them go to [link] • abcdefghijklmnoprstuvz
16.8.2011 21:28
kates pravi:1. ja jst grem^^ u soboto k je dubioza pa elvis jackson.drgač sm pa lohk do kadar hočm nimam več ure.
2.ja to je res mal čudn če sta 6 mescou skup pa še ni blo nč sam lej anyway če un ne nardi 1 korak ga dej pa ti. pol ti prideš ne? no mene še neki v zvezi s štuoram zanima.. a je štuor brezplačen ( tu mislm če rabš kako karto al pa če morš kako vstopnino plačat) ?? • kates
• Od: 28.8.2010
16.8.2011 21:55
abcdefghijklmnoprstuvz pravi:
kates pravi:
1. ja jst grem^^ u soboto k je dubioza pa elvis jackson.drgač sm pa lohk do kadar hočm nimam več ure.
2.ja to je res mal čudn če sta 6 mescou skup pa še ni blo nč sam lej anyway če un ne nardi 1 korak ga dej pa ti. pol ti prideš ne? no mene še neki v zvezi s štuoram zanima.. a je štuor brezplačen ( tu mislm če rabš kako karto al pa če morš kako vstopnino plačat) ?? brezplačen je |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.