Ljubljana, dijaški dom.. Umm?

Biibaa • Od: 13.8.2011 • Prispevkov: 2
Ljubljana, dijaški dom.. Umm? 13.8.2011 23:42
Hejla vsem:) Tale tema je mogoče en mau čudna, ma ok. Vpisala sem se v šolo v Ljubljano in ker sem oddaljena malo več kot uro, bom seveda morala živeti v dijaškem domu (DIC). Vse to me po eni strani reees FUUUL navdušuje (novi ljudje, več možnosti za trenig različnih športov o katerih sm prej lohk sam sanjala itd.).. Po drugi strani me je pa ful strah.. K mi usi govorijo u stilu- ojojj kr u LJ greš, veš kšn folk je tm- svašta, uni naduti in samoušečni lublančani, u dijaškem bo stoposto ful droge.. Ful morš pazit!
Okej sej se zavedam, da to najbrž ni tok res.. Ma bi prosla če je kje kšn, ki je pršu bl iz hribov krnaenkrat u LJ;) Se vam je blo težko uklopit v ''mestni svet'', ''mestne ljudi''? K mene je ful strah, da bi zgubila svojo preprostost- al pa še huj da bi se zadrogirala.. Na to da bi bla osamlena pa itak raj ne pomislm sploh.. Okej dovolj nakladanja. Ful bi bla vesela kšne izkušnje.. Aja pa glede DICA:D Če je kdo tm- kako se vm kej zdi?
January • Od: 11.2.2011 • Prispevkov: 70
Re: Ljubljana, dijaški dom.. Umm? 14.8.2011 7:54
Biibaa pravi:
Hejla vsem:) Tale tema je mogoče en mau čudna, ma ok. Vpisala sem se v šolo v Ljubljano in ker sem oddaljena malo več kot uro, bom seveda morala živeti v dijaškem domu (DIC). Vse to me po eni strani reees FUUUL navdušuje (novi ljudje, več možnosti za trenig različnih športov o katerih sm prej lohk sam sanjala itd.).. Po drugi strani me je pa ful strah.. K mi usi govorijo u stilu- ojojj kr u LJ greš, veš kšn folk je tm- svašta, uni naduti in samoušečni lublančani, u dijaškem bo stoposto ful droge.. Ful morš pazit!
Okej sej se zavedam, da to najbrž ni tok res.. Ma bi prosla če je kje kšn, ki je pršu bl iz hribov krnaenkrat u LJ;) Se vam je blo težko uklopit v ''mestni svet'', ''mestne ljudi''? K mene je ful strah, da bi zgubila svojo preprostost- al pa še huj da bi se zadrogirala.. Na to da bi bla osamlena pa itak raj ne pomislm sploh.. Okej dovolj nakladanja. Ful bi bla vesela kšne izkušnje.. Aja pa glede DICA:D Če je kdo tm- kako se vm kej zdi?

v Ljubljani je čisto normaln folk Smile
no edini, ki so ful samovšečni so samooklicani fejmiči, ki jih itq pozna sam kok 10 folka. pol se pa bl izogibi edin južnjakom, ker ta folk pa je grozn. v avtobusih bodo nabijal musko (balkansko), skoz bodo žaljivi, vse more bit po njihovo, so nesramni, lahko te bodo zmerjal.... tko, da drž edin distanco od njih.
glede drog je pa tko, da so, sam če se boš družla s pravimi ljudmi (beri takimi, ki se nedrogirajo) se nimaš nič za bat Smile
Sannie • Od: 7.4.2011 • Prispevkov: 48
Re: Ljubljana, dijaški dom.. Umm? 14.8.2011 15:44
Hej, tut jz sm se vpisala v šolo v Ljubljano in sm lih tko od domačga kraja oddaljena približno eno uro - okol 50 km. In tut jz bom živela u DICU inja, glede tega me naudušujejo prbližno iste stvari kot tebe, razn tega, da je pr men skor najpomembnejš to, da mi ne bo treba zgodaj ustajat! Very Happy
Glede strahu je pa pr men tko, da mi je čist useen za samoušečne lublančane, drogo in podobno, ker so itak u usakmu kraju samoušečni naduteži (jaaa, tut prnas u ''mestu'' k ma komaj tm nek okol 5000 prebivalcev se najdejo in čist stoprocentna sm, da so tut u tvojmu kraju! Smile ) Stoprocentn boš našla ljudi, k bojo mel / majo / mamo Very Happy podobn način razmišlanja kt ti! In se boš pač družila z njimi. Droge pa nobenga niso same prsille, da jih je uzeu, tak de, če si se odločila, za življenje brez drog, nima veze kje ga živiš - v Lj ali pa u hribih. Smile
Drgač je pa moja sestrična, ki živi v istmu kraju kot jz, u DICu in pravi, da bi bila raje doma, kljub temu, da ji tudi tam ni hudo, druga sestrična, ki pa je dobesedno s hribov, pavedno govori, da je Lj oh in sploh uredu, tako da je to vse odvisno od tega, kakšna oseba si in malo tudi, kakšne osebe imaš v Lj ob sebi. Smile
Preprostosti ne boš zgubila, če se boš odločila, da je nočeš, prav tako se tudi zadrogirala ne boš, če se ne boš hotela! Sicer se boš verjetno malo spremenila, ampak spremenili se bomo itak vsi, tisti, ki bodo ostali doma in tisti, ki bodo odšli kamorkoli - temu se pravi odraščanje! Wink
Osamljena pa definitivno ne boš, ker boš mela dol itak mene, k bi te rada spoznala drug let, ker se mi zdiš kr uredu oseba! Wink
Inja, tema sploh ni čudna. Very Happy

P.S.
na katero šolo pa greš, če lohk prašam? Smile
Biibaa • Od: 13.8.2011 • Prispevkov: 2
Re: Ljubljana, dijaški dom.. Umm? 14.8.2011 19:20
Sannie:! Lepo je slišat še kšno hribovko Razz Hvaaaaalaaaaa res*, si me kr en mau pomirla. Js grem na gimnazijo Poljane. Pa ti? In še bl kul je slišat še enga k gre u dica, sej mrbit se bomo pa skpi zgublale po lublanskih ulcah Twisted Evil
Sannie • Od: 7.4.2011 • Prispevkov: 48
Re: Ljubljana, dijaški dom.. Umm? 15.8.2011 13:51
Hahahaha. A si ti slučajn ena hudobna oseba k jo jz poznam, pa nekak veš, da je mene na začetk isto skrbel, da bojo tm sami afnasti Lublančani? Wink
Ker, če dejansko obstajaš, pol se bova najbrž zgublale skupi tut po šoli, ker jz grem isto na gim. Poljane! :DDD

Na katero smer & jezik pa greš? Smile

Drugač pa nizakej, hribovci si pa ja mormo pomagat med sabo! Wink
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Ljubljana, dijaški dom.. Umm? 16.8.2011 0:55
eetaq.. conecting people XD
Re: Ljubljana, dijaški dom.. Umm? 31.8.2011 14:11
v LJ naj te ne bo strah. Čefurjev se je pametno izogibat (južnjaki NOT čefurji)

zadrogirala se ne boš, če se pač ne boš hotla. Večina jih popusti pod "enkrat je treba probat žvi se enkat blablabla" **** ni res tako se začne...

Jaz sem vse življenje v LJ in niti čika še nisem skadil. Razen na pir grem sem pa tja.

V redu folk je tuki, itak so iz vse Slovenije.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.