Če maš čas bi prosila če pogledaš :)

MrsSweetie • Od: 8.7.2010 • Prispevkov: 76
Če maš čas bi prosila če pogledaš :) 13.8.2011 22:56
Živjo,pač s fantom sva se 2 tedna nazaj prvič "dala dol" in sva pol še eneparkrat po tem..
In zdej zadnič k sva sexala se mu je kondom snel,čeprou neveva kako.
In tud nisva bla pol prepričana al se mu je snel pol po enem počitku[k jih mava umes,da njemu ne pride] al pol k mu je že pršl,k ga je dau vn... in uglaunem jst
sm ful paniko zagnala in sm šla h dežurnem zdravniku,da mi da recept za norevlo[tabletka,k prepreč oploditev po nezaščitenem spolnem odnosu] in sm jo pač nasledn dan uzela,maš časa 72 ur....
in po tem me je ful strah,čeprou vem,da nemorem bit noseča...recimo sm šla brat znake nosečnosti in je kao da se ti prsi povečajo napihnjen trebuh itd.
In se mi kr zdi,d mam napihnjen trebuh čeprou je to use u glau k ta tableta deluje 100% ... In zdej ful sam čakam,da menstro dubim..
Pač me sam zanima,če je bla kira že u podobni situaciji...ker me je tud strah,da nebom hmal menstre dubila,k tako paniko zganjam Smile
hvala Wink
pa prosm,da neprimerne komentarje obdržite zase Wink
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: Če maš čas bi prosila če pogledaš :) 14.8.2011 9:20
hmm..sem že mela podobno situacijo, in vse je blo ok.. pomoje za brezveze paničariš. Smile raje počakaj da dobiš menstruacijo, pa nič se ne sekiraj, ker s tem ne boš nič naredila, kvečjemu ti bo od stresa menst. zamujala, pol pa res ne boš več vedla kje si..
drugače pa ti priporočam da si nabaviš kontracepcijske tabletke še.. najboljše je kondom+tabletke.. ker kondom lahko hitro poči/se sname.. ker kot sem rekla, sem že bla v podobni situaciji, kot ti in me je to izučilo, tak da zdaj oboje hkrati uporabljam. Wink

držim pesti da je vse ok. Smile
Re: Če maš čas bi prosila če pogledaš :) 14.8.2011 10:31
frenchkiss pravi:
hmm..sem že mela podobno situacijo, in vse je blo ok.. pomoje za brezveze paničariš. Smile raje počakaj da dobiš menstruacijo, pa nič se ne sekiraj, ker s tem ne boš nič naredila, kvečjemu ti bo od stresa menst. zamujala, pol pa res ne boš več vedla kje si..
drugače pa ti priporočam da si nabaviš kontracepcijske tabletke še.. najboljše je kondom+tabletke.. ker kondom lahko hitro poči/se sname.. ker kot sem rekla, sem že bla v podobni situaciji, kot ti in me je to izučilo, tak da zdaj oboje hkrati uporabljam. Wink

držim pesti da je vse ok. Smile

Mja sj vem:)
Sj zdj sm se pomirila po pogovoru z eno frendico tko d ja Smile
Sj se morm zdj pr ginekologu naročit ja...
To nam je pač šola za vnaprej Smile
hvalaa! Smile
youknowmebitch • Od: 24.10.2010 • Prispevkov: 54
Re: Če maš čas bi prosila če pogledaš :) 14.8.2011 19:29
moja prjatlca je bla u podobnmu položaju.. če tabletka 100% deluje poj ti pomoje ni treba skrbet, lahko pa za usak slučaj nardiš še test nosečnosti? u lekrni je za mn k 5 evorv Smile
Re: Če maš čas bi prosila če pogledaš :) 14.8.2011 20:38
youknowmebitch pravi:
moja prjatlca je bla u podobnmu položaju.. če tabletka 100% deluje poj ti pomoje ni treba skrbet, lahko pa za usak slučaj nardiš še test nosečnosti? u lekrni je za mn k 5 evorv Smile

aha. Sj bom nrdila,sam more 2 tedna minit,da test prou pokaže Smile
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Če maš čas bi prosila če pogledaš :) 16.8.2011 0:58
jah sama sebe boš najlažji pomirila z menstro .. hah drgač za tabletko.. od frendou.. zihr ql..
Re: Če maš čas bi prosila če pogledaš :) 16.8.2011 8:49
pk4life pravi:
jah sama sebe boš najlažji pomirila z menstro .. hah drgač za tabletko.. od frendou.. zihr ql..

Mja sj vem Smile
tnx Smile
Re: Če maš čas bi prosila če pogledaš :) 16.8.2011 15:05
eem dons sm dobila menstruacijo...Ampak bom čez kak tedn naredila test,ker baje da maš lahko v prvih 3 mesecih nosečnosti emnstruacijo.
Me pa zdej ne skrbi več.
hvala usem Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.