če mogoče kdo ve?

ursha04 • Od: 26.7.2011 • Prispevkov: 8
če mogoče kdo ve? 7.8.2011 8:48
Hej .. ena moja frendica me je prosla da vprašam če mogoče kdo ve...
ona je mela pred 13dnevi spolni odnos...potem bi pa mogla dobit menstruacijo.In je ni dobla.Sam baje sta mela kondom tak da nwm... no sprašuje če se more bat da je noseča?Problem je da še ni mela redne menstruacije...če kdo ve naj prosim odpiše.Brezvezni komentarjev pa ni potrebno.

Hvala
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: če mogoče kdo ve? 7.8.2011 10:45
pomoje se nima kaj sekirat..glede na to da sta mela kondom (razen če bi bil počen,kar pa bi verjetno opazla) +če še nima redne menstruacije.. ne vem..naj še malo počaka, če pa jo bo vseeno mučlo, pa naj kupi test nosečnosti. Wink
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: če mogoče kdo ve? 7.8.2011 22:01
tud men je prvič mal zamujala..vrjetn ni nč kaj takega..sploh pa če sta mela kondom pa če ni poču ne vem kaj bi lohk blo:)
vrjetn gre sam za mal hormonskih sprememb
ursha04 • Od: 26.7.2011 • Prispevkov: 8
Re: če mogoče kdo ve? 9.8.2011 12:05
saj oni ni mela prvi spolni odnos.. kondom ni biu počen,menstruacije pa še nima :s
drugač pa hvala vama Smile
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: če mogoče kdo ve? 9.8.2011 21:43
kolk je pa stara da je že spolno aktivna pa brez menstruacije..jst sm dobila menstruacijo ko sm bla stara 12
frenchkiss • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 103
Re: če mogoče kdo ve? 9.8.2011 22:08
Eay pravi:
kolk je pa stara da je že spolno aktivna pa brez menstruacije..jst sm dobila menstruacijo ko sm bla stara 12

mja,to mene tudi zanima.. to mi je malo grozno, ko pomisliš da nekdo še nima redne menstruacije pa je že spolno aktiven.. :/ drugače pa nikogar ne obsojam. Wink
makotejebe • Od: 30.8.2010 • Prispevkov: 50
Re: če mogoče kdo ve? 17.8.2011 9:54
Eay pravi:

Kolk si pa ti stara da brat neznaš?
sarkizeME • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 110
Re: če mogoče kdo ve? 18.8.2011 18:30
ja faq no.. če nimaš redne pol jo lahka tut kak mesec nimaš al pa pride k pač pride.. sto posto ni noseča če sta mela kondom.. če se je spuščala v odnose bi lahka saj osnove vedla glede tega

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.