SREDNJA ŠOLA ZA FARMACIJO,KOZMETIKO in ZDRAVSTVO 2012/2013

ZaLi • Od: 22.7.2010 • Prispevkov: 15
SREDNJA ŠOLA ZA FARMACIJO,KOZMETIKO in ZDRAVSTVO 2012/2013 2.8.2011 12:56
No mene pa zanima o SŠFKZ:
- kam se najbolj splača ? farmacija ali tehnik laboratorijske biomedicine
- kateri predmeti so najtežji
- kakšni so učitelji
- ali je enako kot kemijska
- kje in kako poteka telovadba
- kakšne spretnosti moraš imeti
+ dodajte in povejte čimveč o tej šoli Very Happy

+++++ DIJAŠKI DOM POLJANE
Js bi šla na SŠFKZ in ne bi šla u DIC, k men se prehitr ''zrola'', u DICu je pa itak velik folka, tko da ja. POVEJTE ČE SE SPLAČA (:
Pa PROSM POVEJTE KAKŠEN SE VAM ZDI TA DOM pa tko. (:

! TISTI K MISLTE TKO K JS IT NA SŠFKZ in mogoče še v DDP POVEJTE, da si damo msn al pa kej !

HVALA ! Mr. Green
thesunshine • Od: 11.6.2011 • Prispevkov: 34
Re: SREDNJA ŠOLA ZA FARMACIJO,KOZMETIKO in ZDRAVSTVO 2012/2013 2.8.2011 16:10
jst sm na farmaciji in je rahlu za*eban... razn če se maš namen res učit... pomoje so laboranti na istem... xD

men osebnu je najtežji predmet kemija, pa tud bajla pa fizka (no odvisn je kakšnga prfoksa dobiš, ponavad so tisti za glaune predmete najbl zateženi xD )...

telovadba je al na igrišču al pa u telovadnci k je kkšne 100 metrou oddaljena od šole... (bliz suaša)

sj drgač je folk ured..sam vklopt se morš u družbo..pa jst bi ti priporočala DIC (pomoje je bolš k u poljanah no) Very Happy hhaha

+ na šoli morš skoz nost haljo kr če nimaš znajo zlo komplicirat... in k je vroče je mau težko tko zdržat
Re: SREDNJA ŠOLA ZA FARMACIJO,KOZMETIKO in ZDRAVSTVO 2012/2013 2.8.2011 19:28
Oo hvala Very Happy
Kaj pa delate pr telovadbi ? Very Happy
A zravn halje morš met tut neke natikače ?
Aja pa kok točk si mela, da so te sprejel gor ? (:

HVALA Very Happy
Re: SREDNJA ŠOLA ZA FARMACIJO,KOZMETIKO in ZDRAVSTVO 2012/2013 2.8.2011 20:16
mah pr telovadbi delamo kar se spomnjo... al mormo laufat, fitnes..pa useee... k u osnovki xD

ja nj bi mel ortopedske natikače... za točke se pa res ne spomnm...je blo že eno leto nazaj Smile
Re: SREDNJA ŠOLA ZA FARMACIJO,KOZMETIKO in ZDRAVSTVO 2012/2013 2.8.2011 21:50
A ok Very Happy haha
A teb so bolš natikači al teniske ? Very Happy
onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Re: SREDNJA ŠOLA ZA FARMACIJO,KOZMETIKO in ZDRAVSTVO 2012/2013 2.8.2011 22:16
helov,
a je kaj podobno na zdravstveno kozmetični maribor? (:
mam se namen upisat tja Very Happy
KlarcheQQ • Od: 22.4.2009 • Prispevkov: 61 • Kraj: V hiši**
Re: SREDNJA ŠOLA ZA FARMACIJO,KOZMETIKO in ZDRAVSTVO 2012/2013 3.8.2011 13:49
Hej!
Jest sm pa zdej zaklučila 1. letnik kot laborant. Sej šola je kr kul, sam majo dost visoke kriterije in ja se je treba kar učit. Wink
Kot je že thesunshine pred mano napisala je tud men najteži fizika, kemija in matematika.. Very Happy Je pa tko, da pri nas laborantih se praktični predmeti začnejo šele v 2. letniku, tko da šele pol drugo leto izveš, če je ta šola res prava zate, ker v 1. letniku maš pač tiste osnovne predmete kot drugod.
Učitelji so eni uredu, drugi mal manj. Wink Pač vsi zahtevajo svoj red. Sam pač, če si ti do njih uredu so tud oni do tebe (večina ;D).
Če je enako kot na kemijski nwm, ker nwm kko majo tam. Very Happy sam pa mislem, da je drugače, ker tle je bl poudark na zdravstvu, kemijska je pa pač kemijska.. ;D ena moja sošolka se je s kemijske prepisala k nam in ji je blo tle bolj ušeč, sam to je zdej odvisno kaj te zanima. Wink
Telovadba je pa podobna kot v osnovni.. tečemo na grad al smo zuni na stadionu (un k se nahaja pred dic.am) pozim smo pa u telovadnici.
Nobenih posebnih spretnosti nerabiš met.. sam pač zanimanje za ta poklic.. Wink
Med poukom morš nost belo haljo ja. ki jo naročiš v šoli in pa nej bi meu obute ortopedske natikače, sam ma folk use sorta obut, največ jih ma pomoje kr krokse.

Hehe kar se pa tiče dijaških domov. Jest sm u DIC.u in je dost uredu. Tud jest sm se nazačetku bala kko bo pa če bom u kašno čudno drušno padla in sm hotla it u Poljane, sam so me pol kr sm upisal.. Sej pol k prideš dol vidiš, da ni nč tazga tud, če je več folka. Tko, da jest ti bol priporočam dic.a + še bližje šoli ga maš.. Wink

Upam, da sm ti kej pomagala. Very Happy

Čaaw*
Re: SREDNJA ŠOLA ZA FARMACIJO,KOZMETIKO in ZDRAVSTVO 2012/2013 3.8.2011 13:56
HVALA ! Very Happy matr se nemorm odločt -.-
Re: SREDNJA ŠOLA ZA FARMACIJO,KOZMETIKO in ZDRAVSTVO 2012/2013 3.8.2011 19:06
Aja kaj pa FAZANIRANJE ? Very Happy
Re: SREDNJA ŠOLA ZA FARMACIJO,KOZMETIKO in ZDRAVSTVO 2012/2013 4.8.2011 15:19
lj nč ni hujšga... mi smo mel kao javni krst...k so starejši letniki kr u učilnco pršl, popisal in nas pelal vn... tko usak razred posebi... so dal par nalog, pol je bla še prisega in konc.....

sj boš bla sam mau popisana...in to je to .. Smile
Re: SREDNJA ŠOLA ZA FARMACIJO,KOZMETIKO in ZDRAVSTVO 2012/2013 4.8.2011 18:25
thesunshine pravi:
lj nč ni hujšga... mi smo mel kao javni krst...k so starejši letniki kr u učilnco pršl, popisal in nas pelal vn... tko usak razred posebi... so dal par nalog, pol je bla še prisega in konc.....

Kul Smile a tm noste šolske torbe al kr torbice Very Happy
Re: SREDNJA ŠOLA ZA FARMACIJO,KOZMETIKO in ZDRAVSTVO 2012/2013 5.8.2011 17:47
ZaLi pravi:
thesunshine pravi:

Kul Smile a tm noste šolske torbe al kr torbice Very Happy

ej lej kokr kdo... nč ne boš čudn izpala pa če boš mela šolsko torbo al pa torbico... Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.