verižica (:• ...<3
• Od: 4.1.2010
verižica (:
30.7.2011 21:03
Hej (:
Ej mene zanima če slučajno kdo ve če bi se dal takole verižico dobit kje v sloveniji, ker si jo res ful želim [link] HF • Supernatural_iloveyou
• Od: 3.3.2011
Re: verižica (:
30.7.2011 22:12
čaki mal...ani ta verižca ista k iz Harry Potterja in Svetinj smrti?
o.O • izaa16staar
• Od: 13.7.2011
30.7.2011 23:31
Jaa, to je tta, ko jo je meu gor od Loone ati. Ko predstaula kamen, plašč pa prapalico, ne? Ja jst bi jo tut mela. • Supernatural_iloveyou
31.7.2011 8:45
nwm ke se jo dubi ampak če maš dedka k rad eksperimentira stvari kokr moj ga upraš če ti lah nardi al pa očija...pa mu pokaž pa moč loh mela svojo unikatno verižco
loh pa pugledas pu teh potterjevih spletnih straneh • ...<3
31.7.2011 9:40
ja sm že uprašala dedija če bi znau kej takega skup spacat pa je reku da neve kak bi krog naredu :/
ka mislte da dela kdo obeske po naročilu? • Supernatural_iloveyou
31.7.2011 11:50
ja za to glih ne wem če ti delajo po naročilu ampak lahko pa greš u bauhaus al pa u te trgovine k majo železje pa vs ta stuff priporočam tud cink uprašaš če majo take kroge pač različna dulžina pol pa še palčke neseš to dediju mu puveš kuko pa kaj in vola
upam da si razumela • ursiii95
• Od: 15.5.2010
31.7.2011 13:29
če drugje ne boš našla, ti pa ostane še ebay, kr je kr neki ttih verižic gor • RiverSong
• Od: 9.4.2011
31.7.2011 14:39
če pa najdeš kje v sloveniji pa povej lepo prosim _________________ nekoč bila FakeOriginal, potem pa izgubila geslo • ...<3
31.7.2011 15:14
ja sm vidla da na ebayu so verižice sam mi ne dovolijo si preko spleta kupovat če jo pa kdo v keri trgovini vidi al pa ve za koga ko dela verižice po naročilu pa kr nej pove • anncx3
• Od: 22.1.2011
31.7.2011 16:36
evo tu je iz harry potter shopa (ampak ni iz slovenije ampak anglije...da se pa naročit)
[link] je pa nažalost prstan, ne verižica...je pa isti znak teh svetinj smrti upam da sem ti pomagala...LP • anncx3
31.7.2011 16:38
evo ti ga...sem našla še verižice...dobiš 3 v paketu..
[link] drugače pa mislim da se moraš na tej strani registrirat da gre naročat... upam da sem ti pomagala, LP • ...<3
1.8.2011 9:06
hvala ti za trud • anncx3
1.8.2011 15:46
...<3 pravi:hvala ti za trud
ajaa...sam probaj jih nekak prepričat če si res želiš to verižico pa če si res full fenica od Harrya...drugače pa nevem..možno bi blo da bi jo meli kje v LJ...drugače pa res nevem kje bi jo blo za dobit...sej nekak je za razumet starše da če naročaš iz anglije je skoraj poštnina pol tolko al pa skor cel izdelek...že če ti nekaj pošlejo iz LJ npr. če kaj naročim pa sem doma iz SLO pa plačam poštnino 4-5?... tak da velik sreče pri prepričevanju...če pa še kje najdem kaj da bi blo v SLO pa napišem |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.