narest konc temu ali ustrajat, vrjet vase, v sanje?

buba6 • Od: 4.3.2011 • Prispevkov: 71
narest konc temu ali ustrajat, vrjet vase, v sanje? 12.7.2011 19:32
evo problem je tak: js ljubim konje že odkar pomnim in tut sm trenirala pač u xy klubu, nrdila sm že izpit j1 in j2......pač nima veze in problem je sledeč: to je zloo drag šport - moji treningi so bli na mesec 240 ?! js brez tega enostavno nemorem živet izpisal so me lani septembra in to šolsko leto je bla polomija na celi črti kr sm use usmerla v KAKO DO MOJIH TRENINGOV???! skoncentrirana u šoli nism bla niti 30% ..uglavnem to me je čist potrl - ostala sm iz dneva k sm mela USE v dan k kr naenkrat nism mela NIČ VEČ. potem je pršla depresija zard tega in ful solz in ful bed scen uglaunem zdej sm se nekak pobrala iz tega vn - recimo. zej delam počitniško od 20. junija in delala bom do 20 avgusta - sam zarad mojih treningov! zdej pa seveda denar se porabi in spet si na nuli kt prej ane... a mi lahko gdo pomaga s kakšnim predlogom kaj narest glede tega? k res nevemal nej obupam nad tem k je res tuk denarja u tem al nej se še naprej borim za to k mi res pumen use - js sama pr seb mislim d bi se splačalo borit ampak.....sej veste kko je to...predlagajte, pumagite, pište, rište uglavnem...
hvala usem! <3 lepo se meiitee :*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.