rabm pomoč---> pliss pomagite ://

onlyme2 • Od: 25.6.2011 • Prispevkov: 14
rabm pomoč---> pliss pomagite :// 10.7.2011 21:30
no pač jaz mam enih par vprašanj pa upam da mi bo znau kdo pomagat
(pa ne pisat neke tam da to ni lepo pa da je že takšna tema taka al pa kaj ampak plis pomag te no )

1. no jaz pač sem v šoli vedno veljala za neko fino-mestne punco pa tko samo bi rada to spremenila pa bi rada mela takšen stil ki mi je ušeč-punk, emo stil...... pa nwm kako bi naj to spremenila, prosim pišite.....

2. pa še to kako naj postanem bolj priljubljena v šoli med frendi & fanti.....drugače imam najboljšo frendico ki velja v naši šoli za nekaj več ampak bi rada bila jaz tudi takšna kot je ona ali pa celo boljša.....poznate mogoče kakšne take kuŁ izjave ali kaj podobnega???

3. kako naj dvignem svojo samozavest ker sem res zelo sramežljiva?

4. pa še to če mogoče veste kje na netu bi lahko našla kakšne kul verze(angleške) ki bi jih lahko napisala bod slikami na fb-ju ??

PROSIM POMAGAJTE ------> PIŠITE!!!!! Smile
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: rabm pomoč---> pliss pomagite :// 11.7.2011 12:02
1. pol že nisi emo, punk, če te majo za mestno. bodi taka kot si, emo je kisla, mestna je fajn, lahko si malo zrihtana Wink

2. haha omg ziher se samo zaradi tega znjo družiš? Laughing bodi taka kot si, reči tisto kar misliš, naredi tisto kar ti misliš, druži se s tistimi ko ti hočeš, ko boš samozavestna bojo sami k tebi hodl, če si pa cota te pa tak ni čudno da se nea družijo s tabo (pa nočem bit nersmna al pa kaj podobnega samo tak pač je) Laughing

3. malo si poglej druge teme, pač nea se sekiraj na mnenja drugih, pa pač za sebe delaj tisto kaj delaš

4. [link]
Re: rabm pomoč---> pliss pomagite :// 11.7.2011 15:44
PorceLan pravi:
1. pol že nisi emo, punk, če te majo za mestno. bodi taka kot si, emo je kisla, mestna je fajn, lahko si malo zrihtana Wink

2. haha omg ziher se samo zaradi tega znjo družiš? Laughing bodi taka kot si, reči tisto kar misliš, naredi tisto kar ti misliš, druži se s tistimi ko ti hočeš, ko boš samozavestna bojo sami k tebi hodl, če si pa cota te pa tak ni čudno da se nea družijo s tabo (pa nočem bit nersmna al pa kaj podobnega samo tak pač je) Laughing

3. malo si poglej druge teme, pač nea se sekiraj na mnenja drugih, pa pač za sebe delaj tisto kaj delaš

4. [link]

1. ja sej so tote mesntne punce čisto vredi pa vse stil je kul pa všeč mi je pa tudi druge frendice se tak oblačijo samo mi pa gre naživse da tiste ki so ti fauš da si pač bolj zrihtan in ti potem rečejo da si fin pa neke barbika pa tako....

2. nena se samo zaradi tega z njo družim ker sma že najboljši prijatlci od vrca pa mi je bla vedno kul pa vse samo zdaj pa naenkrat pa mi že gre malo naživce ker se ji vsi dobro delajo in ji potem postane to nekek že samoomevno da ji potem vsi vse k riti prnesejo -meni se zdi to malo smotano že pa sem ji to tudi povedla pa je rekla da naj se s tem sprijaznim da je ona boljša od mene....

DRUGAČE PA HVALA MI JE TVOJE MNENJE POMAGALO.....
RES ŠE ENKRAT HVALA!! : )))

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.