Piercing pod ustnico

lilicee • Od: 20.5.2011 • Prispevkov: 30
Piercing pod ustnico 7.7.2011 21:03
no mene pa zanima če piercing pod ustnico kaj boli..pa še to.a ma kdo kak predlog kako naj fotra prepričam da mi dovoli piercing? ker mama mi dovoli, fotr pa ne.pa opravičujem se če ta tema že obstaja
spacesheep • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 135
Re: Piercing pod ustnico 7.7.2011 21:08
js tut čutila nism,pač res je ful neboleče.
pa men ga niso dovolil pa sm si ga šla useenu dt in ni blo krize.naj te mat pele,pol se bo fotr pa že sprjaznu..xD
[/i]
Re: Piercing pod ustnico 7.7.2011 21:15
spacesheep pravi:
js tut čutila nism,pač res je ful neboleče.
pa men ga niso dovolil pa sm si ga šla useenu dt in ni blo krize.naj te mat pele,pol se bo fotr pa že sprjaznu..xD
[/i]

sej bom probala mamo prepričat če se lhka s fotram pogovori pa tko...pa še zanima me če si greš piercing delat v studio, a morš s sabi prnest piercing? kr u tem čist nč nevem.pa nočm pol tam izpadit ku butl xd
drgač pa hvala Smile
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: Piercing pod ustnico 7.7.2011 21:37
k sm si jst dau na obrvi piercing so mi pač dali nekega "medicinskega" ki je pa stau 15? pa luknjanje 30? tko da sem skupi plaču 45?...tko je tuki...če pa nisi zihr če ga morš s sabo met pa ga raj uzem za usak slučaj... Wink vso srečooo. Smile
Re: Piercing pod ustnico 7.7.2011 21:40
pa zanima me še kolk staane pa će piercing dobiš v studiu al ga morš sabi prnest kr se na to ne spoznam.rko da vs prosm če mi lhka odgovorite.
kates • Od: 28.8.2010 • Prispevkov: 112
Re: Piercing pod ustnico 7.7.2011 22:37
Ja ne ni ti treba s sabo prnest kr ga tm dobiš pa je ušteto u ceno^^
kates • Od: 28.8.2010 • Prispevkov: 112
Re: Piercing pod ustnico 7.7.2011 22:38
Drgač pa nwem točno kok stane kr men ga je frendica nrdila.pomojem je okrog 40-60? odvisno kje ga delaš.
Muppet • Od: 2.8.2009 • Prispevkov: 24
Re: Piercing pod ustnico 7.7.2011 23:09
Hej.. Jst sm si ga dala pr Matijatu u celu delat. Nč ni bolel, komi sploh čutiš da gre skos. Smile
drgač pa eetaq tam dobiš pirs. Jst sm za titanou pirs in luknanje dala 30?.
Pa ja, res pejt kr z mamo, fotr se bo pa že sprjaznu. Very Happy
BloodyKitty • Od: 19.7.2010 • Prispevkov: 120
Re: Piercing pod ustnico 8.7.2011 12:34
Js ga mam in mene ni nč bulel. Je p res d sm si ga sama nardila in sm bla res previdna.. nwem kako u studijo delajo, vem sam dj pirs od 10 do 15e, luknanje pa punavad 25 al p 30 (:
Pa pirsa ti ni nikjer treba sabo prnest, ker ti ga tm dajo oz. si ga sama zbereš. (:
Glede fotra pa... Reč mtki d ga nj prepriča al neki, drugač ga pjt p kr nardit.. se bo že sprjazno d maš pirs (;
lilicee • Od: 20.5.2011 • Prispevkov: 30
Re: Piercing pod ustnico 8.7.2011 17:30
hvala vm usem... sej dons bom fotra še enkrt uprašala če lhk pa še mama mi bo pumagala.
pa če bom lhk si bom šla delat u cele h matijasi Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.