break up, kaj pa zdaj :(...

cherryBlossom • Od: 9.7.2009 • Prispevkov: 13
break up, kaj pa zdaj :(... 1.7.2011 18:44
am...ne vemm a to spada sem ali ne...pred tremi meseci sva kon?ala s biv?im fantom. bila sva zelo dolgo skupaj in ne vem preprosto je bil prvi fant do katerega sem ?utila tako mo?no ljubezen, strast. ni mi vzel moj prvi poljub, sva pa skupaj do?ivela nekaj resni?no pomembnej?ega. in ja s tem mislim tisto, kar se vam vsem plete po glavi. ko sva ?la narazen sem veliko jokala. ?e zdaj jo?em. tako sem zmedena, kolegice mi pravijo da ga ?e zmeraj ljubim, a jaz, jaz ga sovra?im. sovra?im ga, ker me tako mo?no boli. raz?la sva se grdo in potem me je nekaj ?asa pustil ?isto na miru. potem pa (tudi zdaj) me ve?krat kli?e, mi najeda po telefonu. zdaj sem kon?no dojela in se ve? ne javljam. govori mi, da mu je vseeno zame, da se mu je ves ?as ?lo samo za seks. jaz pa ne vem ve? kaj naj si mislim. nemogo?e je, da bi se mu ves ta ?as ?lo samo za to. vem da me je ljubil, prav tako kot sem jaz njega. vse, kar si ?elim je da bi se lahko ?e zadnji? pogovorila in se poslovila vendar pa pri njemu to ni mo?no. je nezrel, vase zagledan idiot, resni?no se ne da popolnoma ni? zmenit z njim. vem, da nikoli ne bo pri?el do mene in se mi opravi?il, velikokrat si ?elim ponovne prilo?nosti z njim, a sama dobro vem, da to ne bi bilo dobro zame. zveza bi bila polna napetosti in ?alosti, verjetno bi bilo ?e te?je, vendar pa ga imam zelo rada. ne maram izgovarjati, da ga ljubim. prosila pa bi vas, za vse tiste, ki ste se ?e zna?li v takem polo?aju, kako ste preboleli? vsi so duhovti in prijazni in to cenim. sem mo?na oseba in sem ?e ?ez pol poti, vseeno pa pride dan ko se preprosto zjo?em in mi je oitem la?je. upam da vas ne utrujem. hvala vseeno tistemu, ki se mu bo dalo odgovoriti.
SmileyFace • Od: 14.3.2011 • Prispevkov: 26
Re: break up, kaj pa zdaj :(... 2.7.2011 20:55
hja, sožalje draga moja..
sm u istm k ti.. mal bl zgodi še najbrš.. s tipom sva šla narazn prejšn tedn in sva tut mela.. jah.. use.. obenm je biu moj pru ''resn'' tip, skupi sva bla 2 leti pa pou in zdej je krnaenkat use tko.. prazno :/.. isto sm hotla še eno šanso in isto pršla do zaklučka da bi to še poslabšal stvari.. in bl se trudm ne mislt nanga, slabš mi gre. glede jokanja - probavam ne več. preprost si rečm da nbom več taka zard njega. sicr mi pomaga dejstvo, da je tkoj k sva šla narazn začeu bluzit z eno drugo (tolk o njegovi ''lubezni'' ane....) in ga je tko nekak laži.. ne marat? žalostn mi je da te po 3. mescih od razhoda še vedno buli.. pa jezi me da ti on še vedno use meče u glavo :/.. probi bit bolša od nega! on je očitn že prebolu, preprost mu ne dt tega zadovolstva da te še vedno zadržuje u preteklosti.. mislm dejstvo je da pozabla ga neboš najbrš nikol.. lahko pa probaš spoznavat nove ljudi, it mal vn u družbo, rečt frendici da ti mal ego dvigne Smile. in kar si najbrš že velikat slišala, ampak je res - na svetu je še velik tipov, res da noben nebo tak k je biu on, ampak so seveda tut bolši Wink. in ti boš spoznala še teh velik tipov, si prdobila še več izkušn in slej k prej naletela na ''tistga taprauga'', ni šans da nebi ^^. če pa use to propade si zapomn (in da si nebi drznla ugovarjat!): ti si bla zanga pre-lepa, pre-pametna in pre-dobra Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.