Ko izve cela Slovenija in še gdo več...• birdlover
Ko izve cela Slovenija in še gdo več...
1.7.2011 18:04
heyyy.ponovno imam jas vprašanje...pač interesira me ena knjiga o pač razvijanju telesa (pubertete) lol in pač jo imajo v nakupovalnih centrih ki pa niso v mojem mestu ampak taj nemoram priti z kolesom ali peš ker je predaleč...in ko rečem mami da bi šla v tele nakupovalni center, pač greva...in tale knjiga je v tej knjigarni in če bi mami rekel da bi si jo kupil ali če bi mi jo kupila bi seveda dovolila, samo potem bi zato izvedela še ata, sorodniki in prijatelji in bi mi bilo zlooo nerodno že samo polega mame mi bi bilo nerodno...potem tudi če bi npr. ona bila v trgovini z oblačili jas pa kupil tole knjigo medtem bi zagotovo vprašala kaj imam ker tale knjiga ni majhna tako da bi jo lako vtaknil v žep...knjižnica tudi ne pride v poštev , ker knjigo hočem kupit, naročanje preko spleta tudi ne ker živimo z dedekom in babico in bi 1.sprševala kaj je to, 2.vse povedala staršem...mi daste nasvet?? naj mami rečem da naj nikomur ne pove??
• kates
• Od: 28.8.2010
Re: Ko izve cela Slovenija in še gdo več...
1.7.2011 20:08
enm drugm reč če ti jo prnese. drgač pa to itaq ni nč tazga
• kates
• Od: 28.8.2010
1.7.2011 22:08
aja btw zakaj naslou nima nč skupnega s temo?:O
• birdlover
1.7.2011 22:28
Aja, pa naslov ima vezo taksno da se sirijo govorice, ki pa tudi pogosto segajo se zunaj Slovenije • mucek
• Od: 25.1.2010
2.7.2011 0:39
birdlover pravi:heyyy.ponovno imam jas vprašanje...pač interesira me ena knjiga o pač razvijanju telesa (pubertete) lol in pač jo imajo v nakupovalnih centrih ki pa niso v mojem mestu ampak taj nemoram priti z kolesom ali peš ker je predaleč...in ko rečem mami da bi šla v tele nakupovalni center, pač greva...in tale knjiga je v tej knjigarni in če bi mami rekel da bi si jo kupil ali če bi mi jo kupila bi seveda dovolila, samo potem bi zato izvedela še ata, sorodniki in prijatelji in bi mi bilo zlooo nerodno že samo polega mame mi bi bilo nerodno...potem tudi če bi npr. ona bila v trgovini z oblačili jas pa kupil tole knjigo medtem bi zagotovo vprašala kaj imam ker tale knjiga ni majhna tako da bi jo lako vtaknil v žep...knjižnica tudi ne pride v poštev , ker knjigo hočem kupit, naročanje preko spleta tudi ne ker živimo z dedekom in babico in bi 1.sprševala kaj je to, 2.vse povedala staršem...mi daste nasvet?? naj mami rečem da naj nikomur ne pove??
pejt u kšno kniženco pogledat, če jo majo. al pa pa naroč prek neta, če je možnu HF • birdlover
2.7.2011 13:31
mucek pravi:
birdlover pravi:
heyyy.ponovno imam jas vprašanje...pač interesira me ena knjiga o pač razvijanju telesa (pubertete) lol in pač jo imajo v nakupovalnih centrih ki pa niso v mojem mestu ampak taj nemoram priti z kolesom ali peš ker je predaleč...in ko rečem mami da bi šla v tele nakupovalni center, pač greva...in tale knjiga je v tej knjigarni in če bi mami rekel da bi si jo kupil ali če bi mi jo kupila bi seveda dovolila, samo potem bi zato izvedela še ata, sorodniki in prijatelji in bi mi bilo zlooo nerodno že samo polega mame mi bi bilo nerodno...potem tudi če bi npr. ona bila v trgovini z oblačili jas pa kupil tole knjigo medtem bi zagotovo vprašala kaj imam ker tale knjiga ni majhna tako da bi jo lako vtaknil v žep...knjižnica tudi ne pride v poštev , ker knjigo hočem kupit, naročanje preko spleta tudi ne ker živimo z dedekom in babico in bi 1.sprševala kaj je to, 2.vse povedala staršem...mi daste nasvet?? naj mami rečem da naj nikomur ne pove??
pejt u kšno kniženco pogledat, če jo majo. al pa pa naroč prek neta, če je možnu HF Haha to je dokaz da nisce ne bere celotnega besedila...ce preberes konec besedila bos videl :] • SmileyFace
• Od: 14.3.2011
3.7.2011 11:59
jah js bi rekla komu da jo gre kupt zate.. pa mislm mogoče pa sploh ni tak problem kokr ga delaš? mogoče pa knige sploh ne rabš in lohka zbrskaš use podatke k te zanimajo na intrnetu? če ne druzga bi še pršparu _________________ ~Don't write in starlight, 'cause the words may come out real :] • birdlover
3.7.2011 12:50
SmileyFace pravi:jah js bi rekla komu da jo gre kupt zate.. pa mislm mogoče pa sploh ni tak problem kokr ga delaš? mogoče pa knige sploh ne rabš in lohka zbrskaš use podatke k te zanimajo na intrnetu? če ne druzga bi še pršparu
haha bom probu nehat delat cirkus...pa gre za knjigo "Hura za fante" • littlepig
• Od: 4.7.2011
4.7.2011 14:46
kaki brat ali pa sestra mogoče? se pa strinjam s tem, da mogoče te knjige sploh ne rabiš, ker lahko večino informacij dobiš na internetu. je pa res, da na internetu tudi ne piše vedno vse tak kot je v resnici... • birdlover
4.7.2011 19:38
Okej HVALA VAM VSEM • shufflePaXie
• Od: 27.11.2010
5.7.2011 14:11
poglej mau po netu (npr. spletna knjigarna Cangura) ker nek majo internetne verzije knjig in lah celo knjigo prebereš prek neta zaston. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.