Britjee :))

1 | 2 | >>
Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
Britjee :)) 27.6.2011 15:12
Zanimaaa meee kua največ uporablateee ...depilacijske kremee..( kere)....vosk,..pa tko naprej?? ;D
Feded • Od: 28.5.2011 • Prispevkov: 52
Re: Britjee :)) 27.6.2011 20:26
hm... jes se ponavad kr pobrijem po nogah z britvico pa peno.. sam mij ful dobr če se zdepiliram (trakovi) ker mam dl cajta gladko kožo.. sam mij pa **** k morm čakat d zrasejo! Smile) kremo pa uporablam pod pazduho in tm dol Smile)
Re: Britjee :)) 27.6.2011 21:55
Feded pravi:
hm... jes se ponavad kr pobrijem po nogah z britvico pa peno.. sam mij ful dobr če se zdepiliram (trakovi) ker mam dl cajta gladko kožo.. sam mij pa **** k morm čakat d zrasejo! Smile) kremo pa uporablam pod pazduho in tm dol Smile)

kakšni natančni predlogi kako se tam dol brit oz depilirat oz s kremo tako da ni vraščenih dlak in vsega ****
buba6 • Od: 4.3.2011 • Prispevkov: 71
Re: Britjee :)) 27.6.2011 23:05
a se je ktiri že naredl da se je namazala z depilacijsko kremo pa ji je na nekaterih delih kr kožo razjedl pa jo je fuuul pekl pa pol čist rdeči madeži ??? po*izdla boom res, poletje je js pa taka! faaaak Shocked Evil or Very Mad
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: Britjee :)) 28.6.2011 2:30
buba6 pravi:
a se je ktiri že naredl da se je namazala z depilacijsko kremo pa ji je na nekaterih delih kr kožo razjedl pa jo je fuuul pekl pa pol čist rdeči madeži ??? po*izdla boom res, poletje je js pa taka! faaaak Shocked Evil or Very Mad

VEEDNO!!! morš prej probat na mejhnm delu kože mau te kreme in počakaat da vidš če se nrdi kej tazga!! No, vrjetn je preveč dražilna krema za tvojo kožo in too tk da probi drugo naslednič xD Zdej se p s kšno neutralno kremo namaž ;D hh
Beky96 • Od: 22.5.2009 • Prispevkov: 24
Re: Britjee :)) 28.6.2011 9:12
Z britvico pa peno po noah mam pa tud kremo...po kremi te nč ne pce karkol cee ni reakcije (premočna al neki)...trakov še nism uporabla k baje neki bulijo?? Question
kajca123 • Od: 5.5.2011 • Prispevkov: 168
Re: Britjee :)) 28.6.2011 14:23
Katere britvice pa uporabljate in pene in te izdelke? Very Happy
Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
Re: Britjee :)) 28.6.2011 14:33
Trakovi bulijo prvič ful..pol se pa bulečina umil.. Smile jesT sm že use probalaa...paa nevem kua nej uporablam...britvica pa pena..ful mi puškudije kožo...pa mam pool kr ene pike..k ful mi ni lepo XD z sm ud veet unoo kremo kupilaaa pa zdej čakaam da bom probala...sm pa uno kupila za ubčutlivo kožoo..bikini..k je pač za fuul ubčutlive predelee.. Smile) upam da bo bol Smile vosk pa trakovii..paaa so mi kul, alpa mi niso..oz., so prednosti pa slabosti Smile)) doug časa mašgladko kožoo..paaa pa trajaa da sei zdipiliraš in pol si še vs pocast Smile tko daj to najbol it k kozmetičarki ...kr ti gre pa tut velik keša...ampaaak uredu pa je no Smile) XD hehehe bom vidla kuko bo s to kremo drgač bom pa nabritvicah Smile hehehe
maliislatkii • Od: 10.11.2010 • Prispevkov: 44 • Kraj: Łublanaa*
Re: Britjee :)) 28.6.2011 14:50
najbolš je depilacija (trakovi) pa vosek ker po britju hitr zraste -.- pa probala sm tut že epilacijo (kr en strojčk) k ful boli no usaj mene Razz sam je pa britje pa krema najbl hitr če nimaš časa Wink

Beauty+ Danger= ME*
Re: Britjee :)) 28.6.2011 15:04
Men z depilatorjem tk boli, da takoj odneham.
Mi je najbolš britvica.
Zdej bom pa poskusla z trakovi mi katera svetuje kakšne? Very Happy
BiiNKii • Od: 26.3.2009 • Prispevkov: 44
Re: Britjee :)) 28.6.2011 15:06
js recimo se kr z britvico, sam se mi pol pojavjo take male rdece pikice in sploh nwm zkaj. Laughing
z depilacijskimi trakovi pa z strojckom pa se nism probala, k usi pravjo da boli, sam nwm.Smile
Use je enkrat prvic. Razz
Re: Britjee :)) 28.6.2011 20:04
barby999 pravi:
Feded pravi:

kakšni natančni predlogi kako se tam dol brit oz depilirat oz s kremo tako da ni vraščenih dlak in vsega ****

neb ti znala povedat k se mi za enkrat še ne uraščajo Smile)
Re: Britjee :)) 28.6.2011 20:05
BiiNKii pravi:
js recimo se kr z britvico, sam se mi pol pojavjo take male rdece pikice in sploh nwm zkaj. Laughing
z depilacijskimi trakovi pa z strojckom pa se nism probala, k usi pravjo da boli, sam nwm.Smile

te rdece pikicee grejo men tut na žiuce.. ej probej s kremo namazat po britju pa ti bojo zginle... no jes se pč s peno poj pa namažem s kremo za telo =)))))))))
Re: Britjee :)) 28.6.2011 20:08
Feded pravi:
BiiNKii pravi:

te rdece pikicee grejo men tut na žiuce.. ej probej s kremo namazat po britju pa ti bojo zginle... no jes se pč s peno poj pa namažem s kremo za telo =)))))))))

a misls, da ce se bom s kremo namazala, da bo uredu?? Kr mi grejo te pikice ze res na ziuce.Smile
barby999 • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 127 • Kraj: Novo mesto
Re: Britjee :)) 28.6.2011 21:59
BiiNKii pravi:
Feded pravi:
BiiNKii pravi:

a misls, da ce se bom s kremo namazala, da bo uredu?? Kr mi grejo te pikice ze res na ziuce.Smile

prej si rekla da nimaš vraščenih dlak... zdj govoriš da pa maš? khm?
Re: Britjee :)) 29.6.2011 9:57
barby999 pravi:
BiiNKii pravi:
Feded pravi:
BiiNKii pravi:

gdo to.?? js.?? Js nism nc rekla.? Surprised
Re: Britjee :)) 29.6.2011 12:09
BiiNKii pravi:
barby999 pravi:
BiiNKii pravi:
Feded pravi:
BiiNKii pravi:

gdo to.?? js.?? Js nism nc rekla.? Surprised

aja.. hehe te rdeče pikice so vraščene dlakice Smile če mal popraskaš bo vn pokukal konec dlake Smile
Re: Britjee :)) 29.6.2011 12:32
sej nism rekla, da mam vraščene dlake, js sm sam napisala, da se brijem z britvico, pa da ce gdo pozna kej bolsga, da ne bi mela rdecih pikic. Very Happy
Re: Britjee :)) 29.6.2011 21:56
BiiNKii pravi:
sej nism rekla, da mam vraščene dlake, js sm sam napisala, da se brijem z britvico, pa da ce gdo pozna kej bolsga, da ne bi mela rdecih pikic. Very Happy

ok ok narobe razumela. hvala da nisi znorela tko ko bi drugi že do zdj Very Happy
Re: Britjee :)) 29.6.2011 22:00
barby999 pravi:
BiiNKii pravi:

ok ok narobe razumela. hvala da nisi znorela tko ko bi drugi že do zdj Very Happy

ehh sej ni panike, sam mi ni blo nc jasn, za kaj se gre.Smile
sej je uredu, nism razburljive sorte. Very Happy
Re: Britjee :)) 30.6.2011 9:12
barby999 pravi:
BiiNKii pravi:
Feded pravi:
BiiNKii pravi:

barby narobe si me razumela nemislm uraščenih sam oz pikice kokr pordečela koža.... po britju mam ponavad ful rdečo kožo zato takih prou pa nimamm Smile)))
Re: Britjee :)) 30.6.2011 15:56
BiiNKii pravi:
Feded pravi:
BiiNKii pravi:

men se tut pojavjo te pikice pa uporabla kremo, pa ni nč bulš -.-'
evvci • Od: 10.6.2010 • Prispevkov: 32
Re: Britjee :)) 6.8.2011 13:02
hej, js bi sam neki prašala glede te depilacije iz trakovi(vosek ) kako zbrat pogum ? kok boli ? prb. kok ? (kkšn primer.) xD ker zdj sm trenutno na britvici in semi zdi da dlake ress preeeeehitr zrastejo :S hvala Very Happy
Re: Britjee :)) 6.8.2011 13:08
evvci pravi:
hej, js bi sam neki prašala glede te depilacije iz trakovi(vosek ) kako zbrat pogum ? kok boli ? prb. kok ? (kkšn primer.) xD ker zdj sm trenutno na britvici in semi zdi da dlake ress preeeeehitr zrastejo :S hvala Very Happy

Js sm poskusla z trakovi, sam morš počakat da maš mal daljše dlačice kr drgač ne gre. Sam mislim, da bom ostala kr pri britju... Very Happy
onaSem • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 102
Re: Britjee :)) 6.8.2011 20:34
oj. Very Happy
ma sej ne boli z voskom tok.jaz mam ful nizek prag bolečine pa ni tok hudo. (: sam mi ni fajn,kot je že eni napisala se ves lepiš,pa men še vseeno dosti hitro dlake zrastejo,že po dvema tednoma...pa še vraščenih mam zdaj nekaj ker sem se voskala Evil or Very Mad
britvica mi je zakon,na živce mi gre samo to da si jih morš pol kmal spet.. :/ men gre pa na živce da mam pod pazduho potem take rdeče fleke majhne,mislm ssej poj drug dan jih ni več sam je moteče -.-
epilacije pa še nism probala tko da tle ne morm lih svetovat.
zanima me tud če si kera beli dlake? tist da so pol ko nevidne oz pač iste barve kot koža in se jih ne vid.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.