še vedno devica• Motornazaga
• Od: 11.6.2011
še vedno devica
23.6.2011 15:24
Imam problem. Stara sm 19 let (skor 20) pa sm še vedno nedoužna. In nekak mi je nerodno pred tipi, ker pač se zdj že 15letnice veselo dajejo dol... jst pa očitno nism tok zanimiva.
In zdj je problem, da je en tip k mi je ušeč in sm jst ušeč njemu in v kratkem greva na dejt in se zna zgodit kkšn poljubček al pa dva mene je pa strah da se slabo poljubljam. Ma kdo kkšn predlog kako nj se sprostim? Druga težava je pa vem, da če se najina zveza obnese bo kmal pripeljala do m+bol intimnejšega odnosa. In men je grozn nerodn ker sm še junfer in zdej me zanima, kaj si tipi mislte, če je ženska še nedložna? A je to res tok bed? Pliz help! • Feded
• Od: 28.5.2011
Re: še vedno devica
23.6.2011 16:59
lj ne povej mu da si junfr _________________ HaveFun! • miijaaw
• Od: 29.5.2011
• Kraj: Celje
23.6.2011 17:01
Lej to ni nič narobe eni se dajo dol prej eni pa poznej
sploh pa se ni treba sekirat zared spolnega odnosa lej če te on res ljubi in če sta oba iskrena drug do drugega ...mu boš povedla da te je strah da bi rada da bi šlo bol počasi al pa da se nočeš dati dol... sploh pa je pomoje bol pametno da se daš pozneje dol ne še pri 15 al prej zato ker organizem še ni dovolj razvit in nisi še dovolj pameten da se dobro zaščitiš.... to je moje mnenje.. good luck on date... • Rocafella
• Od: 24.1.2010
23.6.2011 17:49
kolk smo se mi menli z družbo jim je boljše če si še devica.. sej veš, on bo tisti prvi in glavni in oh in sploh.
sicer pa bi na tvojem mestu bla na to ponosna, ne pa da te skrbi xD sprostiš se lahko tako da si odkrita z njim, mu pač poveš da te je malo strah da mu ne boš všeč al pa kaj in pol nardiš kaki cute face vmes pa tak malo pa bo te itak mel še raje, pa še razumel te bo, ti pa boš bolj sproščena. simple as that • pk4life
• Od: 20.7.2010
23.6.2011 18:12
bed?? zkj bi blo pa to bed?.. če že kej je to lahk sam dost bl zakon.. model bo čiz naudušen XD za zalizwanje.. narobe se lih nemorš.. tkoda mgoče če mu tko shy poweš.. pa bo mgoče še bl qjut .. good luck_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Alaja
• Od: 24.4.2011
23.6.2011 18:15
moj samooklicani prjatu je str 12 in se veselo daje dol. In ne, ni legenda zarad tega. Meni se zdi qul da si počakala..veliko bolje kot pa da bi se dala dol z prvim tipom, samo zato da "opraviš s tem". ne pusti da družba tebi narekuje življenje. srečno na zmenku • Motornazaga
• Od: 11.6.2011
23.6.2011 18:39
Hvala usem za odgovore. Ste me kr potolažl in zdj me ni več tok zlo strah. Me je sicer še vedn ampak to zato, ker mi je tip res tok ušeč k še nuben do zdj.
Pa da noute narobe razumel. Jst sm čist ponosna na to, da sm do dons ohranla suojo ''čistots'' sam mal me skrbi, da to njemu ne bi blo ušeč. En člank na 24ur me je mal prestrašu k je govoru zakaj ni cool sexat z devico. Drugač mam pa še en uprašanje. Jst sm dost shy pa te fore in me govorim velik. In če mi je model ušeč in če sm žiučna pol ful ne vem kajb povedala in lahko nastane tišina. Kaj se da v tem primeru narest? • zebraxD
• Od: 3.1.2011
23.6.2011 19:16
Sam zažwali ga xD hahah ne sei ne reeč mu kšno tako foro : no, a ti ne boš p nč povedu al p tko awkward xD hehe ni panike.. sej se bosta sprostila in u bistvu sploh ne razmišlat preveč o tem • miijaaw
• Od: 29.5.2011
• Kraj: Celje
23.6.2011 20:03
Da te pomirim js sm brala da imajo nekateri fanti radi device ker vedo da je to zanje prvič in so prvi ki bodo dobili njeno nedolžnost..• birdlover
23.6.2011 20:20
lej tipi ponavad tud veliko ne govorimo...ko bo nastala tišina se nekaj minut samo gledajta (iskreno!) in potem se začnita približevati in se zaližita(ne boj se ko enkrat začneš dobiš občutek kot da te je to nekdo že naučil pri rojstvu(kot da bi se nekakšen 6.čut prikazal))...in to sploh ni res da je slabo seksat z devicami!! pri takšnih stvareh moški še bolj uživamo ker je pri seksu z devico še večji užitek...vso srečo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.