Konec oš.• sebiixx
• Od: 29.12.2010
Konec oš.
15.6.2011 13:40
žiujo.
no pa je pršu ta dan k je konc.. koc vsega! konc ush dni k smo bli skupi kako se kej počutte? bi zavrtel čs nazaj? ste veseli al žalostni? men je res toook beeed res k bom use pogrešala! moja družina k smo se usak dan 8 let videval in zj kr bum, ne bo več tega .... fak • ursiii95
• Od: 15.5.2010
Re: Konec oš.
15.6.2011 14:31
za vsakega je tist zadn dan res beeed, pa še pol neki cajta... ampak pol ti je pa že počas vseen, čeprav se jzt po enem letu, ful želim vrnat nazaj, ker res pogrešam te skupne trenutke, pa vse fore in to • kajca123
• Od: 5.5.2011
15.6.2011 18:24
Men je ono ful na bed, 8 let smo skupi bli pol pa pride en dan ko je vsega konec, pa se lahko še samo posloviš. Mela sn najbolše sošolce in jih pogrešam že zdaj, sej vem da se mo še ful vlko videvali sam vseeno mi ni lahko.• Lucy
• Od: 6.5.2010
15.6.2011 18:56
js sm šele dons ugotovila kok mi ubistvu pomenjo moji sošolci pa sošolke in res jih bom ful pogrešala • Ally14
• Od: 6.12.2010
15.6.2011 20:39
enako... počutim se grozno... se pa veselim tega, da grem v srednjo šolo... tam bom spoznala nove ljudi-prijatelje s katerimi se bomo zagotovo imeli nepozabno, čeprav ne bodo isti kot osnovnošolski prijatelji... • BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
15.6.2011 20:51
Js se še kr ne morm zavedat dj konc 9let k smo jih prežvel skupi. Vrjetn se še 1 septembra nam zavedala dj konc. Drugač pa. Filing je bedn. Ravn zj smo se nekak razumel, sam pač... ****. use enkrat mine. (:
• zebraxD
• Od: 3.1.2011
15.6.2011 22:37
Jz sm bl vesela kt žalostna... itak d jih bom pogrešala, naše momente, BUREK fore pa take stwari sam vem d nasledn let bom obdržala stike s tistimi k smo se prei družl- sigurn ne z vseemi ampak pač tko je. Pa še u sredni bom spoznala nou folk in to je še bolš! • bad0girl
• Od: 17.8.2009
16.6.2011 13:05
js sm bla s temi sošolci sam 4 leta pa mi je tok hudo kda bi bla z njimi 9 let.. pa fuul je bedno zdej ker smo se ful zaštekal zdej nakonc in so legende..zdej pa sploh ne dojemam da se z enimi v živlenju nebom več vidla :'(( grozn občutk..
• sebiixx
• Od: 29.12.2010
17.6.2011 10:48
ja jst mam podobna mnenja kot vi..
tko dost me je strah sredne, kko se bomo poštekal in nemorm si predstaulat da bo bolš kokr je blo, kr oš je res neki nepozabnega. vse bi dala da bi šla nazaj v septembr pa use še enkrt dala skoz prov bmk, sam da bi bla še enkrt iz mojmu klasom !! tok je šlo hitr use... pa hodniki, wc-ji, učilnce, klepetanje, plonkanje, zafrkancija... tega nebo več? prov pogrešam že zdej use pa še prfokse k sm jih suražla ful pogrešam !!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.