Moj prvič - pomagajte + mnenja• L0o0
• Od: 17.4.2010
Moj prvič - pomagajte + mnenja
11.6.2011 12:24
delete
Nazadnje urejal/a L0o0 13.6.2011 13:58; skupaj popravljeno 1 krat • kates
• Od: 28.8.2010
Re: Moj prvič - pomagajte + mnenja
11.6.2011 12:29
prej je treba razmišljat in pol sploh ne pride do tega...
• L0o0
..
11.6.2011 13:19
hvala za pomoč, to že vem. nisem bla sposobna razmišlat, in nisem. vprašanja so drugačna, to pa ni odgovor na nobeno od njih. bol me zanima kar bo, kot tisto kar je blo. itak se ž sama počitim dost bedno, fajn vzpodbuda.
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
11.6.2011 15:38
1. ful naivno da si to sploh dopustila da se je to zgodilo, fajn da ti je bedno, upam da ti je bla to neka šola.
2. glede bolezni: večinokrat veš, ker te srbi, peče, maš kožo pordelo itn. tak da če maš kake simptome idi k G da ti da neke kreme al kaj ti pač da, ker ene bolezni če se ne ozdravijo lahko majo tudi trajne posledice, npr. neplodnost. 3. tudi če mu ne pride noter, obstaja predsemenska tekočina v kateri so tudi lahko spermiji. kdaj pa se je to zgodilo? če ni minilo več kot 72 ur (torej 3 dni) lahko v lekarni brez recepta dobiš tabletke Norlevo, ki preprečijo nosečnost. če pa je že minlo 72 ur, pa idi v lekarno po test nosečnosti ki ga prav tako lahko dobiš zastonj, ga naredi, pa boš vidla če je pozitiven al negativen. 4. to je normalno, saj nisi navajena, prvič 5× bo še mogoče tak pol se boš pa navadla pa tega več nebo. (edino če maš kako SPB) vglavnem: kdaj je to blo? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • L0o0
11.6.2011 16:54
to je blo učeri. pa če bi bla trezna bi blo use super, ker nikol nebi hotla kaj takega, niti nič u zvezi z njim. ja, preveč naivno... :/ kar je, je.
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
11.6.2011 17:26
jas ti predlagam da greš zaj čimprej v lekarno po Norlevo, pa bo vse vredu. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.