^^• Zlatolaska
• Od: 13.3.2011
^^
2.6.2011 23:08
js sm sovražla enga tipa, in pol sm mu enkrat napisala sms, in sva se malu menila. pol sva se pa začela spogledovat in kar na enkrat mi je nekega dne pomežikniv. in pol mi je napisu da greva naslednjo uro špricat in greva v nek park k je zravn šole. najprej sva se usedla tm na eno klopco in sva se navadn pogovarjala, js sm začutla metlčke v trebuhu in skos bližje sva si bila in kar na enkrat sva se zažvalila. pol sva pa šla nazaj v šolo počas an in mi je predn sva šla vsak v svoj razred dau lupčka. pol je pa minil 1tedn in sva se enkrat dobila pr njemu doma in sva ležala v postli in gledala tv in pol kr na enkrat sva pač začela... men je blo kul in zej sva že 4 tedne skupej.. <3
zej me pa zanima a mislte da sva prezgodej začela? • fukickaa
• Od: 31.5.2010
Re: ^^
3.6.2011 19:57
odvisno.
sej boš vidla kak se bodo stvari naprej odwijale... • HoneyBunny
• Od: 30.4.2011
4.6.2011 18:22
stay in love. ;3
(ko bi se pr men že kej zgudil bi blo pa tud dobr, ker skoz odlaša)... in ja sej boš vidla vse še kako se bo odvilo ... sam ti rata iz sovražtva v ljubezen. :''D • Pačupa
• Od: 7.5.2010
4.6.2011 19:40
Prvo kot prvo je dobra stvar, da on ni svinja! Ker če bi bil, bi te že nasledni dan po em ''telesnem zbližanju'' če temu tak rečem, dal na čevelj. Glede tega, če sta prehitro začela: jaz bi reko, da ja saj ga po mojem sploh nisi kaj fejst poznala - v smislu kot poznaš svoje frendice al starše itd. Drugač pa ker te ni zapusto sta po mojem na dobri poti...
Lep pozdrav. _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Zlatolaska
5.6.2011 14:47
HoneyBunny pravi:stay in love. ;3
(ko bi se pr men že kej zgudil bi blo pa tud dobr, ker skoz odlaša)... in ja sej boš vidla vse še kako se bo odvilo ... sam ti rata iz sovražtva v ljubezen. :''D hvala ;3 ah sej bo, enkrat se ti bo lepo zgodil kej tazga • Zlatolaska
5.6.2011 14:48
Pačupa pravi:Prvo kot prvo je dobra stvar, da on ni svinja! Ker če bi bil, bi te že nasledni dan po em ''telesnem zbližanju'' če temu tak rečem, dal na čevelj. Glede tega, če sta prehitro začela: jaz bi reko, da ja saj ga po mojem sploh nisi kaj fejst poznala - v smislu kot poznaš svoje frendice al starše itd. Drugač pa ker te ni zapusto sta po mojem na dobri poti...
Lep pozdrav. ahaa, okej hvalaa za mnenje lep pozdrau tudi tebi • pk4life
• Od: 20.7.2010
6.6.2011 17:15
prehitr zčela?.. kot glede starosti al glede tega kok cajta sta skp? pa čiz bdw kok sta pa stara?.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Zlatolaska
24.7.2011 22:17
pk4life pravi:prehitr zčela?.. kot glede starosti al glede tega kok cajta sta skp? pa čiz bdw kok sta pa stara?..
ja glede na to kok cajta sva skupi. stara sva 16 in 17 let |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.