FACEBOOK (:

MrsSweetie • Od: 8.7.2010 • Prispevkov: 76
FACEBOOK (: 2.6.2011 22:15
Živjo! Mene zanima kok kej fb uporabljate?
Mislm a vam je fajn,p zakaj ste sploh gor?
Jst sm se dons dala dol in nj vm povem,da je ful fajn feeling.
Moje mnenje je da ns fb čist zasvoji no usaj mene je in zto sm se odločila,d nrdim temu konec..In sm ponosna nase,da me ni več gor.
Uglaunem mal se razpište. Če pa ta tema že obstaja se pa opravičujem:)
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: FACEBOOK (: 2.6.2011 23:56
Čestitke Wink
Jz osebno ne bi mogla tega EVER nrdit xD
goor sm hm.. zjutri pred šolo.. učas na fonu med šolo.. po šoli grem tkoj gor.. zwečer isto do spanja xD
pač total ADDDICT xD
HoneyBunny • Od: 30.4.2011 • Prispevkov: 35
Re: FACEBOOK (: 3.6.2011 16:15
Čestitke še z moje strani! Very Happy

Nevem kako boš zdržala ker jst minut nemorem...gor sm kadar le lahko, ker gor je tok frendov, on *-* in še več...skrajša mi prosti čas k je najbolj tuga in pač nemorem brez nega! :''D

g33k skos! ;**
RiverSong • Od: 9.4.2011 • Prispevkov: 34
Re: FACEBOOK (: 3.6.2011 18:01
uuh, js sm pa mela eno obdobje ko isto nisem mogla zdržat dneva brez njega ampak zdej ga mam pa že kr kake pol leta še sam zarad komunikacije ( je lažje ko pa met 100 kontaktov na skajpu )
Re: FACEBOOK (: 5.6.2011 10:56
zebraxD pravi:
Čestitke Wink
Jz osebno ne bi mogla tega EVER nrdit xD
goor sm hm.. zjutri pred šolo.. učas na fonu med šolo.. po šoli grem tkoj gor.. zwečer isto do spanja xD
pač total ADDDICT xD

Hvala!Very Happy
vrjem d sm bla tud jst skos gor.. zdj pa pa nevem prou fajn mi je brez fb-ja... Smile*
lara123 • Od: 15.12.2010 • Prispevkov: 41
Re: FACEBOOK (: 5.6.2011 14:16
isti namen mamjs sam je for au tem daa si ga neznam zbrisat in jaa helpp meee Smile
MrsSweetie • Od: 8.7.2010 • Prispevkov: 76
Re: FACEBOOK (: 5.6.2011 15:17
lara123 pravi:
isti namen mamjs sam je for au tem daa si ga neznam zbrisat in jaa helpp meee Smile

[link] evo ti Razz upam d je to to :DDD drgač na netu najdeš kko zbrišeš Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.