neki glede zasvojenosti z....• evek13
• Od: 30.5.2011
neki glede zasvojenosti z....
2.6.2011 19:21
fejsbukom! js sm fuul obsedena z njim...enostavno...taprvi link je [link] kriza res....a slučajno kdo ve kok nej tole odpravim?? plis pomagite mi! • scartissuee
• Od: 4.2.2011
Re: neki glede zasvojenosti z....
2.6.2011 19:53
zbriš ga
• zebraxD
• Od: 3.1.2011
2.6.2011 19:58
aha ej sej to smo pa prou usi. j*e*b*i ga xD nimmaš kei. loh si ga kao prepoveš za en tedn d vidš če zdržiš.. jz po 1 dnevu že čist popi**im in grem gor ampak mogoč bo teb uspel ;D hh
• the.bLonde.one
• Od: 1.12.2009
3.6.2011 22:56
pr men niti ni blo tok hudo sm pa bla usak dan gor..
pol smo se pa pr ns neki res fuul počl in sm mela prepoved kompa... tko pou do 3/4 leta sm bla brez..morm rečt da neki časa ti manka pol pa niti ne tok.. probi res tist z one week off najpri _________________________ I <3 .. my boyfriend & Zac & Orlando & Jared • sarika95
• Od: 2.7.2010
4.6.2011 12:29
jas sem tut bla tak obsedena z fb.jem samo sma se potem s fantom zmenla da se boma oba zbrisala dol in sva se ... najprej mi je blo ful težko samo pa sem vsake tolko časa šla na profil od najbolše kolegice potem pa sem vedno več bla gor pa tak ni blo smisla pa sem ji rekla naj si geslo spremeni pa mi ga ne pove ker zarat fb se nisem več sploh nič učila ful sem zanemarjala vse pa skos sem bla na kompu .. tak da .. zaj pa komot pač enkrat na teden vrjetno al pa na dva tedna ponovno aktiviram račun pa pogledam kaj je novega pa si ga spet kao deaktiviram .. mislim .. pač postopoma začni • Pačupa
• Od: 7.5.2010
4.6.2011 19:57
Vsako odvisnost je treba odpravljati po korakih. REčmo nekaj korakoh po katerih lahko mogoče odpraviš odvisnost =P
-večino kaj nas vleče nazaj na FB je to, da pogledamo kaj je kdo kje reko, kaj je kdo odkomentrial. Tako, da glede tega lahko naredimo to, da manj sodelujemo na FB-ji, toraj manj komentiramo, dajamo gor manj slik, statusov in tako pač nas bo manj zanimalo kaj je kdo kje napiso... -druga stvar je ko gledaš kaj vse ludi pravijo. K temu lahko pripomoreš tako, da imaš odprto tam samo vroče novice in ne najnovejše. Tak, da bo manj zanimivo =P Druga stvar pa je še, da si zbrišeš frende, mislim tiste ki jih ne poznaš ali nasplošno se ne družiš... Tako, da minimiziraš frende na kakšno št okoli 200 ali 150. Če pa res poznaš puna folka pa pač probaš jih čim več zbrisat kaj jih lahko. Pa pri brisanu naj ti nekdo pomaga, ker če boš sama je to vedno tak, da eh totega pa bom še pustla in toto tudi, tak da se pol jih večino tak al tak se zbriše... -prisili se, da greš na FB rečmo samo enkrat dnevno in pač si gor za pol ure in pač tiste em ta pomembne stvari pregledaš in greš dol, ne pa da se sto let gor zadržuješ. Dostikrat pa se FB uporablja za chat - to pa pač si chat ločiš od fb-ja in ma te odprt samo chat in ne še ostalo FB okno... + na chatu probaš bit ne dosti časa... -Ekstremno: če res nemreš da bi šla gor te si pa lahko narediš to, da ko kdo kaj komentira, da ti to pošle v mail in nato ti naj nekdo spremeni geslo. Tako, da lahko ob koncu dneva samo preletiš maile... No to je za zdaj to. Če se še kaj spomnim bom napiso. Drugač pa upam, da kaj pomaga... _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.