tatoo?1 | 2 | >>• justahuman
• Od: 24.7.2010
tatoo?
31.5.2011 21:53
no tkole.. js sm si neki zamislla in zj nekako ne mislem odnehat.. vem,vem misll si boste d nism čist normalna..ampak še usen.. hočem tatoo... ampak mi ga bo delala bf.. pač hočem neki njenga d se je bom spominjala ker sva res tok lepga skup doživele in hočem d si jo za zmer zapounem.. in res nočem samo po slikah hočem tatoo... nism mislla kj dost.. pač smejko hvala:D • zebraxD
• Od: 3.1.2011
Re: tatoo?
31.5.2011 23:38
vžge?? ne no.
če že si nared s šivanko (RAZKUŽENO na ful) pa s tušom. pa piki pa čez polivi tuš al neki, sam prei probita d se ti ne bo zrd barve / česarkoli kej ****. pa ne se preweč uničt ( al neki ) xD loh si gresta pa sam skp tattoo narest in mata istiga. :3 • BuBu
• Od: 25.3.2009
1.6.2011 0:30
jz bi ga šla na wajinmu mestu raj delat w studio. 1. če si že 15 ne rabš niti potrdila staršew, ker je biu decembra [men se zdi] 2010 sprejet nou zakon, tko da starci nebi niti zwedl če nebi nikol widl ( to zj u primeru da si mladoletna goworim ) 2. cena za nezga mejhnga smejkota itak nebi bla welika 3. da bi ti kej užgala not ti pa res ne priporočam ker se lah zlo welik komplikacij nardi *
pa po pameti • justahuman
1.6.2011 19:10
nism še 15 in zto tud ne morem it.. :S
• pk4life
• Od: 20.7.2010
2.6.2011 0:08
pametno.. od nje boš mela eno "lepo" brazgotino v obliki smajlija.. nč slikej pa pokaž pol k bosta končali =D
"užiwej" _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Feded
• Od: 28.5.2011
2.6.2011 14:04
jest ti svetujem d si pjta obe enak tato nardit u pač salon.. tko k sva si jes pa frendice obe istga.. pa je nauš pozabila ;))
• justahuman
2.6.2011 21:03
pk4life pravi:pametno.. od nje boš mela eno "lepo" brazgotino v obliki smajlija.. nč slikej pa pokaž pol k bosta končali =D
"užiwej" to misleš u sarkazmu al tko? xD • klarciiiii
• Od: 1.8.2010
4.6.2011 10:53
js priporočam da še počakata da bota stari 15 pa si pol nrdita.
če si ga pa same delata je pa lahk ful nevarno in lahk še u bolnci pristaneš • pk4life
• Od: 20.7.2010
6.6.2011 16:47
justahuman pravi:
pk4life pravi:
pametno.. od nje boš mela eno "lepo" brazgotino v obliki smajlija.. nč slikej pa pokaž pol k bosta končali =D
"užiwej" to misleš u sarkazmu al tko? xD vem da se sarkazm težko razume prek neta .. sam mislm da je blo pa to res dost očitn no.. hotu sm ti sam powedat kok "pametna" ideja je to ne da bi ti pridigou o nevarnosti.. tkoda ja.. me znimajo rezultati =D _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Peinchy
• Od: 5.3.2011
7.6.2011 17:11
Hmm, osebno se strinjam z zgornjimi komentarji, da si je bolše to pri profiju nardit. Drugače pa sem to že nardila, in morš samo met razkužilo al pa alkohol, iglo (čim bolj ostro) in črn tuš. Pol pa namočiš iglo v tuš pa pikneš • justahuman
8.6.2011 17:07
ma kok ste vi fajn.. zj ste me prepričal d si ga ne grem.. zto ker ja ne prenašam bolečine neki dobr.. ampak sm se rajši odločla za pirs pod jezikom.. sm si ga sama naredla in je čist uredu.. nč se mi ni zagnojil pa nč.. pa še tastari ne bojo vidl.. ;D
• zebraxD
8.6.2011 21:59
justahuman pravi:ma kok ste vi fajn.. zj ste me prepričal d si ga ne grem.. zto ker ja ne prenašam bolečine neki dobr.. ampak sm se rajši odločla za pirs pod jezikom.. sm si ga sama naredla in je čist uredu.. nč se mi ni zagnojil pa nč.. pa še tastari ne bojo vidl.. ;D
čiim si si ga nrdila? xD razmišlam isto :3 • justahuman
8.6.2011 22:09
zebraxD pravi:
justahuman pravi:
ma kok ste vi fajn.. zj ste me prepričal d si ga ne grem.. zto ker ja ne prenašam bolečine neki dobr.. ampak sm se rajši odločla za pirs pod jezikom.. sm si ga sama naredla in je čist uredu.. nč se mi ni zagnojil pa nč.. pa še tastari ne bojo vidl.. ;D
čiim si si ga nrdila? xD razmišlam isto :3 js sm mela kuplen pirs iz bio mase k je manj možnosti d si alergičen al pa kj.. sam je dost debeu in morš najdit dost debelo šivanko.. sm mela problem k sm si ga prvič nardila sm mela premalo šivanko in mi pirs ni šou skoz.. drgač sm pa ful razkužvala.. pa tud bolel me res nč ni.. edin pač tist neki dni po tistem.. ;D • zebraxD
9.6.2011 9:26
justahuman pravi:
zebraxD pravi:
justahuman pravi:
čiim si si ga nrdila? xD razmišlam isto :3 js sm mela kuplen pirs iz bio mase k je manj možnosti d si alergičen al pa kj.. sam je dost debeu in morš najdit dost debelo šivanko.. sm mela problem k sm si ga prvič nardila sm mela premalo šivanko in mi pirs ni šou skoz.. drgač sm pa ful razkužvala.. pa tud bolel me res nč ni.. edin pač tist neki dni po tistem.. ;D aiii. to je mau bedno če ti ne gre skoz -.-''' kok debelo si pa mela pol? kao uno za usnje al kaaj že šivat?kok mm? pribl. xD HOČMhočmhočm!!! :3 <3 • justahuman
9.6.2011 20:10
je bedno ja.. :S drgač je bla pa šivanka tm neki 3-4 mm.. ;D kakšn uhan pa maš?^^
• zebraxD
9.6.2011 23:12
justahuman pravi:je bedno ja.. :S drgač je bla pa šivanka tm neki 3-4 mm.. ;D kakšn uhan pa maš?^^
običn pirs a si mela kkšno podlago al si si kr u ''živo'' k nwm u studiih majo une klešče... xD • BuBu
9.6.2011 23:26
glede telih prebadanj jezika morš pazt če zadanš spodi kšno glawno žilco da neboš nema ostala alpa kej
• zebraxD
9.6.2011 23:28
BuBu pravi:glede telih prebadanj jezika morš pazt če zadanš spodi kšno glawno žilco da neboš nema ostala alpa kej
Haha nooo.. nema lih ne sam hitr kri teče u jeziku p u kšn žiwc direft tud ne smeš k loh dol padš ( se je moji frendici 2x zgodil xDD) • BuBu
9.6.2011 23:34
morebitne zdrawstwene težawe pr prebadanju jezika so : zastrupitev krvi, poškodba ključnih živcev, paraliziranost, toksični šok in hudo otekanje jezika ... tkoda marsikej se lah zgodi
• zebraxD
9.6.2011 23:35
BuBu pravi:morebitne zdrawstwene težawe pr prebadanju jezika so : zastrupitev krvi, poškodba ključnih živcev, paraliziranost, toksični šok in hudo otekanje jezika ... tkoda marsikej se lah zgodi
Uff. experti---> direkt iz WIKIja!! xD <3 • BuBu
10.6.2011 20:27
ne ni glih iz wikija je pa iz enga članka, niam welik pojma o tem sam je šla prjatlca si ga delat in ji je tut našteu kako eni neprofesionalci te lah ornk ****. tkoda jz sam powem nočm nobenmu nč slabga alpa bit neki pamtna, sam raj powem pa če pol to uzamš za rezerwo alpa ne mi je usejn sam pazte *
• justahuman
10.6.2011 21:13
zebraxD pravi:
justahuman pravi:
je bedno ja.. :S drgač je bla pa šivanka tm neki 3-4 mm.. ;D kakšn uhan pa maš?^^
običn pirs a si mela kkšno podlago al si si kr u ''živo'' k nwm u studiih majo une klešče... xD nwm čist kko to misleš za podlago.. mela sm šivanko razkuženo pa pol pač na sm si nrdila malo pikico z flumastrom d sm prbližno vidla kam.. pol sm pa sam prtisnlla pa si dala na drugo stran eno take zamaške za ušesa xD prva stvar k mi je pršla na pamet ;D maš pa tud u lekarni igle za kupt ja mogoče so tud bolše k ti jih nitreba tok razkuževat • justahuman
10.6.2011 21:15
BuBu pravi:glede telih prebadanj jezika morš pazt če zadanš spodi kšno glawno žilco da neboš nema ostala alpa kej
mhm.. nem boš ostaou.. lj to je drugače.. JEZIK al pa POD JEZIKOM.. ker e na jeziku tud več žiucev pod jezikom jih pa ni tok velik.. • sekica
• Od: 12.12.2010
10.6.2011 22:11
js tut tuhtam d bi si sama nardila tatoo...
saaam s kakim tušam...? pa al morš ful razkužvaat??? Dej uni k ste si že to nardil...Mi mal Puvejte...k res nimam nč iskušn s teem pa bi mii fuL PumagaaL ... (:* tnx <3 Have Fun • zebraxD
11.6.2011 0:02
justahuman pravi:
BuBu pravi:
glede telih prebadanj jezika morš pazt če zadanš spodi kšno glawno žilco da neboš nema ostala alpa kej
mhm.. nem boš ostaou.. lj to je drugače.. JEZIK al pa POD JEZIKOM.. ker e na jeziku tud več žiucev pod jezikom jih pa ni tok velik.. True! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.