ponosna sm nase....punce prevzemite nadzor :D1 | 2 | >>• Just Mee
• Od: 5.10.2009
ponosna sm nase....punce prevzemite nadzor :D
23.5.2011 18:12
hmm....postau mi je en fant všeč na naši sql in sm povedala sošolki in njegova sošolka je njena prijateljica tko da je prosila njegovo št. in sm jo dubla najprej sm ceu fb preiskala d bi ga našla ampak nič -.- pol sm omahovala in omahovala in mu nisem upala pisat..pol pa sm dobla tako voljo da ga hčm spoznat d sm mu kar na enx pišeeva...od četrtka naprej :$$ učeri sm se mu upravičila n mu pč rekla d sori če ti gnjavim but bi si rada mal s tabo pisala, in on mi napiše nema veze, but ti moram poedat d js že imam punco in to punco je napisal v narekovajih "punco" šokalo me je :OOOO še prej pa mi je reku d sm lušna :$$ aww in dons sedim v šql na klopi in on gre :$$ in me pogleda se mi nasmeje ter mi načmigne ponosna sm nase kr sem mu upala pisat. but ne razumem kaj je mislil z narekovajsko punco in zakaj mi je pol načmignil :SS ??? okej..to ne spada sm pod ta naslov ampak bom tu pisala da nebom odpirala nove teme..pač mene zanima kakšne kopalke se nosijo za večje boke :$$ in tudi če je kdo shujšal...cm mislim ne pa kile, maščobne obloge brez kakšne stroge diete.. aaaa lot kisses just mee • fabios1
• Od: 9.12.2010
?????
24.5.2011 12:50
sem vesel da ti je uspel in upam da se izide tako kot si želiš AMPAK....PIŠI V SLOVENŠČINI!!!! načmignil,but, ŠQL????????????????????? slovenščina je čist kul jezik tko da se ne norčuj iz njega in napiš ŠOLA namest ŠQL.ojojoj...kr neki se delaš
• kates
• Od: 28.8.2010
Re: ?????
24.5.2011 14:07
fabios1 pravi:sem vesel da ti je uspel in upam da se izide tako kot si želiš AMPAK....PIŠI V SLOVENŠČINI!!!! načmignil,but, ŠQL????????????????????? slovenščina je čist kul jezik tko da se ne norčuj iz njega in napiš ŠOLA namest ŠQL.ojojoj...kr neki se delaš
pač tko piše • vampirediaries
• Od: 11.4.2010
Re: ponosna sm nase....punce prevzemite nadzor :D
24.5.2011 21:58
hm... jst mam pa preveč slabe izkušnje s tem...ne vem xD
enako sem dobla cifro kot ti in je blo use u redu ampak po 2 tednih pa ni več pisal pa nč..in sem ga prašala če sm kj narobe nardila je pa reku da nj neham težit...:/ 2 tedna se je uredu pogovarjou z mano pol pa nj kr neham težit...fora je pa u tem da si je polovica šole ustvarla napačno mnenje o men...prej me sploh niso poznal pa nč dokler jim ta idiot ni povedou ubistvu začeu nakladat da sm mu težila ga klicala, zasledvala oh in sploh take neumesne da dol padeš...tok da jst tega ne grem več delatxD • fabios1
24.5.2011 22:53
kates pravi:
fabios1 pravi:
sem vesel da ti je uspel in upam da se izide tako kot si želiš AMPAK....PIŠI V SLOVENŠČINI!!!! načmignil,but, ŠQL????????????????????? slovenščina je čist kul jezik tko da se ne norčuj iz njega in napiš ŠOLA namest ŠQL.ojojoj...kr neki se delaš
pač tko piše zelo dober argument...boš še daleč prišla v življenju... • Just Mee
25.5.2011 7:24
zdaj se že nesme v slengu pitat ?? al ke??? ajd mrš đubretina
• Just Mee
25.5.2011 7:25
vampirediaries pravi:hm... jst mam pa preveč slabe izkušnje s tem...ne vem xD
enako sem dobla cifro kot ti in je blo use u redu ampak po 2 tednih pa ni več pisal pa nč..in sem ga prašala če sm kj narobe nardila je pa reku da nj neham težit...:/ 2 tedna se je uredu pogovarjou z mano pol pa nj kr neham težit...fora je pa u tem da si je polovica šole ustvarla napačno mnenje o men...prej me sploh niso poznal pa nč dokler jim ta idiot ni povedou ubistvu začeu nakladat da sm mu težila ga klicala, zasledvala oh in sploh take neumesne da dol padeš...tok da jst tega ne grem več delatxD sem ga že vprašala če mu gnjavim in je rekel da ni blema • Just Mee
25.5.2011 7:49
fabios1 pravi:sem vesel da ti je uspel in upam da se izide tako kot si želiš AMPAK....PIŠI V SLOVENŠČINI!!!! načmignil,but, ŠQL????????????????????? slovenščina je čist kul jezik tko da se ne norčuj iz njega in napiš ŠOLA namest ŠQL.ojojoj...kr neki se delaš
a je žabarija SLOVENSKI jezik??? seveda "prijatelj" • fabios1
25.5.2011 11:22
Just Mee pravi:
fabios1 pravi:
a je žabarija SLOVENSKI jezik??? seveda "prijatelj" "žabarija" kot jezik ne obstaja. mogoče je to le žaljivi izraz za ljudi, ki govorijo slovenščino in so z območja Ljubljane. Torej poleg ostalega še žališ z izrazom "žabarija". Poleg tega pa si delaš še ogromno sramoto s tem ko poizkušaš prikriti svoje ogromne pomankljivosti v znanju slovenščine s tem da izmišljaš stvari in žališ ljudi. Si daleč pod mojim nivojem in se nebom ukvarjal več s teboj. A dejstvo da pišeš ŠQL,NAČMIGNIL,BUT med ostalimi "slovenskimi" besedami pove veliko o tebi. Čimprej se začni učiti če bi v življenju rada še kaj drugega razn obiskovanja foruma,tipkanja po mobitelu pa fafanja okrog. ;D ŠQL???? IQ=7? sedaj boš pa ignorirana z moje strani in si lahko daš duška in še naprej pišeš bedarije in se sramotiš! bravo ti! mama mora biti ponosna ;D • fabios1
25.5.2011 11:27
Just Mee pravi:zdaj se že nesme v slengu pitat ?? al ke??? ajd mrš đubretina
al ke????? to ni sleng? se boš morala naučiti kaj pomeni sleng,sposojenka,tujka ali pa samo izmišljena beseda. ŠKL, ke, načmignil NI SLENG!!! te je srček zabolel ker si dobila resnico v obraz pa nimaš argumentov in veš da je res!!! ....zato si začela žaliti z izrazi "đubretina"....tudi to je sposojenka!!!! samo ti misliš da je sleng naj te še opomnim da bom poskrbel da boš zbrisana s tega foruma zaradi žalitve! sedaj pa ti nebom več pisal saj je razvidno iz tvojih "postov" da si ZELO PRIMITIVNA! ali misliš da si "HUDA" ker govoriš "al ke", "đubretina", "ŠQL" ?????? primitiiiiiivna pa zaostala ...NE HUDA!!! očitno bolj malo hodiš v "ŠQL"...je tako težko napisati ŠOLA???? boš zbrisana na tem forumu pa piši "đubretina" na kakšnem drugem. lep pozdrav • Soundbox
• Od: 23.11.2009
25.5.2011 12:07
kates pravi:
fabios1 pravi:
pač tko piše ne.to ni dobr. učeri sm dobu dnar, but mi ga je en uzeu. res me je šokalo. KAAAJ? ful me spominja na parodijo Slona in Sadeža na ljubljanščino. zresnte se • Just Mee
25.5.2011 14:19
fabios1 pravi:
Just Mee pravi:
fabios1 pravi:
a je žabarija SLOVENSKI jezik??? seveda "prijatelj" "žabarija" kot jezik ne obstaja. mogoče je to le žaljivi izraz za ljudi, ki govorijo slovenščino in so z območja Ljubljane. Torej poleg ostalega še žališ z izrazom "žabarija". Poleg tega pa si delaš še ogromno sramoto s tem ko poizkušaš prikriti svoje ogromne pomankljivosti v znanju slovenščine s tem da izmišljaš stvari in žališ ljudi. Si daleč pod mojim nivojem in se nebom ukvarjal več s teboj. A dejstvo da pišeš ŠQL,NAČMIGNIL,BUT med ostalimi "slovenskimi" besedami pove veliko o tebi. Čimprej se začni učiti če bi v življenju rada še kaj drugega razn obiskovanja foruma,tipkanja po mobitelu pa fafanja okrog. ;D ŠQL???? IQ=7? sedaj boš pa ignorirana z moje strani in si lahko daš duška in še naprej pišeš bedarije in se sramotiš! bravo ti! mama mora biti ponosna ;D Oprosti ampak se jaz ne zalim ker nisem niti blizu ljubljane, pisala sem pa zato ker se mi je pac dalo. Zakaj ti hodis na vsako objavo na forumu in govoris ljudem o neznanju slovenscine?? Ah..ti se uci in ko bos naslednjic stopil na cesto te bo avto povozil in adijo uzivancija. Vem da je ljubljanscina le narecje ampak tudi ni tisto pravilno, saj moras pri slovenscini govori res pravilno sicer ti odbije tocke, tako je vsaj pri nam. Uzivaj in ne umri :*[/list] • ursiii95
• Od: 15.5.2010
25.5.2011 14:56
fabios1 pravi:
Just Mee pravi:
zdaj se že nesme v slengu pitat ?? al ke??? ajd mrš đubretina
al ke????? to ni sleng? se boš morala naučiti kaj pomeni sleng,sposojenka,tujka ali pa samo izmišljena beseda. ŠKL, ke, načmignil NI SLENG!!! te je srček zabolel ker si dobila resnico v obraz pa nimaš argumentov in veš da je res!!! ....zato si začela žaliti z izrazi "đubretina"....tudi to je sposojenka!!!! samo ti misliš da je sleng naj te še opomnim da bom poskrbel da boš zbrisana s tega foruma zaradi žalitve! sedaj pa ti nebom več pisal saj je razvidno iz tvojih "postov" da si ZELO PRIMITIVNA! ali misliš da si "HUDA" ker govoriš "al ke", "đubretina", "ŠQL" ?????? primitiiiiiivna pa zaostala ...NE HUDA!!! očitno bolj malo hodiš v "ŠQL"...je tako težko napisati ŠOLA???? boš zbrisana na tem forumu pa piši "đubretina" na kakšnem drugem. lep pozdrav oh ti strašni poznavalec slovenščine! pojasn mi od kdaj se ne bom piše nebom ? • Jok3r
• Od: 22.7.2009
25.5.2011 15:57
@ fabios1
pusti jih. ko bojo odrastle čez 3leta, bojo že vedle o čem si govoru. res pa je da premalo spoštujemo slovenščino. saj tudi meni je sleng boljši, ko pomislim na slovenski knjižni jezik se na piflarje spomnim, ampak je treba gledat, da so se takrat od bleiweisa, trubarja, prešerna trudil enotni slovenski jezik naredit, čeprav je bila marčna revolucija, cenzura tiska, vojna poleg tega je pa hitler imel slovanske rase za manj vredne, in da je slovenščina ostala jezik, kljub vsem tem oviram bi lahko pokazali malo spoštovanja. najbolj mi gre pa na živce hrvatizmi pa te **** ciganske južnjaške **** blesave. konec koncev je pa to forum, naj piše vsak kakor hoče,.. Nazadnje urejal/a Jok3r 25.5.2011 16:04; skupaj popravljeno 2 krat • OrdinaryWeirdo
• Od: 25.3.2011
25.5.2011 15:58
bog pomagej kok se ukvarjate s to slovenščino al angleščino al karkol da ste že kr zašli s teme -.- xD
drgač pa ja, jz sm bla na istem, dokler niso nwm kaj začel guvort naokol in blahblahblah pa se me je začeu izogibat pa čeprou sva si bla ful bliz, mislm ušeč sva si bla. drgač pa nwmkkk se ti bo to izcimlo ampk upaj da bo dobr, ne velik folku guvort o tem ker te bodo drgač '****' kokr so mene. ps on je biu med tem cajtom še vedno s svojo biušo tko da jo je nekak varu -.- peace out.! • ursiii95
25.5.2011 17:09
aaaaaa nooo.. gremo od začetka. je en tip.. poznama se že kaki 2 leti, in od lani (takle cajt) mi je že skos tko pač všeč... pa sm vmes misla da mi ni več, pa sm se hudo zmotla... in zdej sm spet misla da mi ni več, in zadne dni še sam nanga mislim.. tko včasih me pokliče, se mnema in tko reče rtm pa take.. ampak sj vem, d se itaq zeza, kr sm totalno ogabna :S no in ja... pa pač večkrat je že tko začeu če bi zasrala z njim... in enx smo bli na vlaku ( kakšn tedn nazaj), in je biu petek, pa sn sevedabla rahlo pijana in on je prišu tk k men, pa me tam neki začeu šlatat (ne vem ka mi je blo) sm se mu izogibala in začeu zaka sn bla taka.. d sm se mu izogibala, ker me je on "kao" hteu zaliznat men se je itaq smešn zdel, kr VEM, da me sam **** ampak vseen in je reku da je zalublen u mene! šans da bi mu bla jzt všeč predvčerišnem me je pa spet klicu da misli resno... in jzt sm mu spet tako bedno zabila nazaj... in je reku neki takega da se ni vredn trudit da nej pozabim... pa me je takrat vprašu tak kt zmeri, kdej grem pač domou, da bi me rad vidu ofaaaaq! jzt enostauno vem, da se zeza, in da tole ne more bit res... sam vseen ne morm nehat mislit na to, na njega, na njegove besede haha xD kak nasvet ka nej nardim? al pa da probam nehat mislit nanga.. da ga pozabim? sam k vedno, ko ga vidim, me pozdravi al pa me pokliče, spet pridejo vsa tista čustva vn... jooj če bi bla vsaj lepša, bolj popouna, taka perfektna punca, bi zihr mela šanse pr njem.. tko pa sm taka kt sm in lohk kr lepo pozabim na vse ufffff.. tegale pa je neki xD • ursiii95
25.5.2011 17:11
nwm zaka je tkole čudn vse pršlo • Mrs.Sunshine
• Od: 1.3.2010
25.5.2011 20:48
nehi ti rajš s tem da v tebe ne more bit! lol itak je na vsakem neki lepega & fajnega (no ja).
nemorš kr tk govorit ko pol boš sam vse zasrala. pomoje maš ful možnosti s ttemu. zdaj se pa pogovori z njim & i wish you good luck • Just Mee
27.5.2011 22:58
ursiii95 pravi:aaaaaa
nooo.. gremo od začetka. je en tip.. poznama se že kaki 2 leti, in od lani (takle cajt) mi je že skos tko pač všeč... pa sm vmes misla da mi ni več, pa sm se hudo zmotla... in zdej sm spet misla da mi ni več, in zadne dni še sam nanga mislim.. tko včasih me pokliče, se mnema in tko reče rtm pa take.. ampak sj vem, d se itaq zeza, kr sm totalno ogabna :S no in ja... pa pač večkrat je že tko začeu če bi zasrala z njim... in enx smo bli na vlaku ( kakšn tedn nazaj), in je biu petek, pa sn sevedabla rahlo pijana in on je prišu tk k men, pa me tam neki začeu šlatat (ne vem ka mi je blo) sm se mu izogibala in začeu zaka sn bla taka.. d sm se mu izogibala, ker me je on "kao" hteu zaliznat men se je itaq smešn zdel, kr VEM, da me sam **** ampak vseen in je reku da je zalublen u mene! šans da bi mu bla jzt všeč predvčerišnem me je pa spet klicu da misli resno... in jzt sm mu spet tako bedno zabila nazaj... in je reku neki takega da se ni vredn trudit da nej pozabim... pa me je takrat vprašu tak kt zmeri, kdej grem pač domou, da bi me rad vidu ofaaaaq! jzt enostauno vem, da se zeza, in da tole ne more bit res... sam vseen ne morm nehat mislit na to, na njega, na njegove besede haha xD kak nasvet ka nej nardim? al pa da probam nehat mislit nanga.. da ga pozabim? sam k vedno, ko ga vidim, me pozdravi al pa me pokliče, spet pridejo vsa tista čustva vn... jooj če bi bla vsaj lepša, bolj popouna, taka perfektna punca, bi zihr mela šanse pr njem.. tko pa sm taka kt sm in lohk kr lepo pozabim na vse ufffff.. tegale pa je neki xD ti kar omg...nihče ni popoln..Tako, da lepo nehaj s tem in mu piši ali ga pokliči mu razloži zakaj si takšna (pač da ne moreš verjet, da se ti to dogaja in da je on tebi tudi všeč) izkoristi to priložnost, da ti nebo pozneje žal • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
29.5.2011 1:24
Otroci, bo treba knjige začet brat, da boste mal bolj lepš pisali, no vsaj tako da vas bomo čisto malo lahko razumeli:)
• ursiii95
29.5.2011 13:33
ANABANANA pravi:Otroci, bo treba knjige začet brat, da boste mal bolj lepš pisali, no vsaj tako da vas bomo čisto malo lahko razumeli:)
a ni to forum za mlade? (neprimerno za odrasle?) mladi mamo pač svoj način govora/pisanja... zdej se naj pa prilagajamo temu, da tule tut kake stare mame gor berejo al ka? če je forum za mlade, je jasn da ne boš tule našla knjižne slovenščine... • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
29.5.2011 16:23
ursiii95 pravi:
ANABANANA pravi:
Otroci, bo treba knjige začet brat, da boste mal bolj lepš pisali, no vsaj tako da vas bomo čisto malo lahko razumeli:)
a ni to forum za mlade? (neprimerno za odrasle?) mladi mamo pač svoj način govora/pisanja... zdej se naj pa prilagajamo temu, da tule tut kake stare mame gor berejo al ka? če je forum za mlade, je jasn da ne boš tule našla knjižne slovenščine... No, če že predvidevaš, da sem 'stara mama' potem me vsaj vikaj;) Hja, veš lepo bi pa bilo:) Tebi je lepo, ko razumeš jaz bi pa včasih rada kaj pomagala, kaj lepega napisala pa dejansko nemorem, ker nerazumem nič:/ • karmiee
• Od: 17.12.2009
1.6.2011 9:06
čist vsak lahk poše kak hoče. ne morš ti nekomu govorit ka naj dela lej... nekoga lahk pa mot to kak ti pišeš, pa ti nč ne reče.. bw... če bi hotu kdo tvoje mnenje o pisavi, bi te prašu... se ti ne zdi??
• Frshlus
• Od: 27.5.2011
1.6.2011 21:58
Isto...
Sem imela nekega prijatelja ki mi je govoril o svojih sošolcih in začel mrmljati nekaj o enem, kateri je bil meni všeč že dalj časa... ta 'prijatelj' mi je zagotovil... zmenek in 2 uri prej odpovedal. Potem sem končno zbrala pogum in pisala Fantu samemu in začela sva se pogovarjati in sem ga vprašala zakaj ni prišel na zmenek pa je rekel da nima pojma o čem govorim... in res sva se dolgo pogovarjala in zdaj sva skupaj že 2 meseca :3 <3 • barby999
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Novo mesto
14.6.2011 1:58
fabios1 pravi:
Just Mee pravi:
fabios1 pravi:
a je žabarija SLOVENSKI jezik??? seveda "prijatelj" "žabarija" kot jezik ne obstaja. mogoče je to le žaljivi izraz za ljudi, ki govorijo slovenščino in so z območja Ljubljane. Torej poleg ostalega še žališ z izrazom "žabarija". Poleg tega pa si delaš še ogromno sramoto s tem ko poizkušaš prikriti svoje ogromne pomankljivosti v znanju slovenščine s tem da izmišljaš stvari in žališ ljudi. Si daleč pod mojim nivojem in se nebom ukvarjal več s teboj. A dejstvo da pišeš ŠQL,NAČMIGNIL,BUT med ostalimi "slovenskimi" besedami pove veliko o tebi. Čimprej se začni učiti če bi v življenju rada še kaj drugega razn obiskovanja foruma,tipkanja po mobitelu pa fafanja okrog. ;D ŠQL???? IQ=7? sedaj boš pa ignorirana z moje strani in si lahko daš duška in še naprej pišeš bedarije in se sramotiš! bravo ti! mama mora biti ponosna ;D da se ti da ukvarjat s temi tukej gor haha |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.