lak za nohte ..• mojcka
• Od: 27.4.2009
lak za nohte ..
7.5.2011 19:40
Žiujo Hvala že u naprej • PinkFlower
• Od: 5.1.2011
• Kraj: Kamnik
Re: lak za nohte ..
7.5.2011 19:51
Maal acetona alpa eblina (pč odstranjevalc laka za nohte) dudaš notr pa zmešaš xD
to nam je prof. razlagala & pr men deluje xD • mojcka
7.5.2011 19:52
okeej • annabelle
• Od: 20.3.2011
7.5.2011 20:21
aceton? o.O Naj prvo povem, da sm navdušenka za laki in jih mam prek 40na polic, ene posušil in sm eno dala aceton, vredu sam po nekaj časa je lak dobesedn posušil čist-trd. In ga ni blo mogoče "oživit" pol sm na forumu prebrala, da to nesmeš delat. V drogeriji maš razredčivilo ki lpo lak spravi v nazaj stanje kor je bil na začetku in lak bo vedno bil "živ" vse dokler ne zmanka. Evo, ta je najbolši: [link]
Punce, naj vas pamet sreča in ne pomislte na aceton razen če vam ni skoda vržt lak ki je še zmeri napol poln. • mojcka
7.5.2011 20:27
annabelle pravi:aceton? o.O Naj prvo povem, da sm navdušenka za laki in jih mam prek 40na polic, ene posušil in sm eno dala aceton, vredu sam po nekaj časa je lak dobesedn posušil čist-trd. In ga ni blo mogoče "oživit" pol sm na forumu prebrala, da to nesmeš delat. V drogeriji maš razredčivilo ki lpo lak spravi v nazaj stanje kor je bil na začetku in lak bo vedno bil "živ" vse dokler ne zmanka. Evo, ta je najbolši: [link]
Punce, naj vas pamet sreča in ne pomislte na aceton razen če vam ni skoda vržt lak ki je še zmeri napol poln. kupm 1x ob priliki =p nekej sm prebrala, da nej bi pomagal, če lak prevrem v vreli vodi? Si kej slišala o tem že ? • OriginalFake
• Od: 22.3.2010
8.5.2011 12:45
tut jes sem ful naudušena nad laki za nohtke. In ja tut jes sm probala dat aceton u moj najljubši lak in se mij čis strdiu grudice daj biu sam za u smeti. No poj sm pa dala lake u hladilnik in res so čis lepi in tekoči k jih vn uzameš sam mal pretreseš pa naalakiraš. Razervirej si eno poličko u hladilniku lak tja postau in ti bo dobr doklr ga nauš ponucala
upam d sm pomagala • PinkFlower
• Od: 5.1.2011
• Kraj: Kamnik
8.5.2011 13:38
Js pa ne uporablam acetona,uporablam ebelin pa je čis kul,ne strdi laka..xD
• LonelyGirl
• Od: 24.3.2010
8.5.2011 14:20
Sam mal acetona daj not...meni je to pomagal pri vseh lakih ki jih mam...
_________________ LonelyGirl xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.