Glas...:P• Love15
• Od: 29.5.2010
Glas...:P
7.5.2011 14:13
Mam en vlek problem...rada bi zgubila glas...razlog je v tem da, bi mogla v torek neki brat pa ne želim kr bi mogla v nemščini in to pred velik ljudi...tk da...če kdo ve slučajno kak naj zgubim glas...da mi ne bo treba brat..
• LonelyGirl
• Od: 24.3.2010
Re: Glas...:P
7.5.2011 15:05
Hhh..tota je dobra...ja neret tko kot so delali včasih...okupaj si krompir in ga pojej...sliši se ful nagravžn vem...sam pomaga da zboliš(prehlad za 1-2 dni)...pa tud glas boš imela bol tih...
NWM ČE UNČINKUJE,SAMA ŠE NISM POSKUSLA...sam mi je ata to povedu da so ovi tud to delali.... _________________ LonelyGirl xD • Love15
7.5.2011 15:08
karrcy pravi:Hhh..tota je dobra...ja neret tko kot so delali včasih...okupaj si krompir in ga pojej...sliši se ful nagravžn vem...sam pomaga da zboliš(prehlad za 1-2 dni)...pa tud glas boš imela bol tih...
NWM ČE UNČINKUJE,SAMA ŠE NISM POSKUSLA...sam mi je ata to povedu da so ovi tud to delali.... Hahahaah...ja bi probala...pa ka slučajno veš a to takoj učinkuje...če npr. jst to pojem v nedelo pol bom še v tork bolana? pa ka to bruham al ka? hahaha, no hvala drgač.. • Eay
• Od: 25.4.2010
7.5.2011 16:36
neumno je če bi jedla srov krompir..raj zberi pogum pa vadi doma večkrat na glas...kr ti bo nastop sam koristu...v srednji šoli al ne vem kolk si zdj stara boš mogla velikrat met govorne nastope pred drugimi ljudmi al pa referate..?tko da se kr navadi..čimprej tem bolš• Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
7.5.2011 17:50
Love15 pravi:
karrcy pravi:
Hhh..tota je dobra...ja neret tko kot so delali včasih...okupaj si krompir in ga pojej...sliši se ful nagravžn vem...sam pomaga da zboliš(prehlad za 1-2 dni)...pa tud glas boš imela bol tih...
NWM ČE UNČINKUJE,SAMA ŠE NISM POSKUSLA...sam mi je ata to povedu da so ovi tud to delali.... Hahahaah...ja bi probala...pa ka slučajno veš a to takoj učinkuje...če npr. jst to pojem v nedelo pol bom še v tork bolana? pa ka to bruham al ka? hahaha, no hvala drgač.. tolele jz dela. em bruhaš,slabo ti je, vručina, prime te peč 1 dan. No odwidn kok poješ če boš 2 te bo prej prjel. sam je zanč k swina.! • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
7.5.2011 18:03
mokro glavo vtakn v hladilnik,zarad mraza in mokrih las boš cela bolana,verjem.iz nosa ti bo tekl,oči boš mela rdeče,grl te bo peku.
drgač najmajn boleč in najmajn zakompliciran način je,da se DELAŠ,da nimaš glasa. še bolš je pa da zvadiš nastop pa ga poveš. • Love15
7.5.2011 18:30
hahahaha....sei bi ga z veselom povedla, če bi po nemšk znala govort...tko de... • BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
7.5.2011 18:33
Še naibolš je d se delaš ds prehlajena, p pač ds tt glas zgubla an. (:
Sam ne glede na use, ne it jest srovga krumpirja, ker te bo ful zvijal u trebuhu, vročino lah ful visoko dubiš, tko d... • annabelle
• Od: 20.3.2011
7.5.2011 20:34
ja pa kaj če ne znaš nemško govort?
Tud js jo neznam govort in sm pred celim govorila v popolnoma polomljeni nemško, da je cel razred crkaval od smeha in js valda tud pa smo skup crkaval od smeha in se menil na ta račun še nekaj dni in crkaval.. all pa si pać preveč sramželjiva in si prizadeta tkoj ko ti cel razred umira od smeha'? • Love15
7.5.2011 20:38
annabelle pravi:ja pa kaj če ne znaš nemško govort?
Tud js jo neznam govort in sm pred celim govorila v popolnoma polomljeni nemško, da je cel razred crkaval od smeha in js valda tud pa smo skup crkaval od smeha in se menil na ta račun še nekaj dni in crkaval.. all pa si pać preveč sramželjiva in si prizadeta tkoj ko ti cel razred umira od smeha'? Nee itq če se ceu razred smeji se jst tut pa čeprov na račun mene...to ni panike...sam ko je tak pou šole...če bi biu sam naš razred bi blo fuLLL ok....tko pa... • Jok3r
• Od: 22.7.2009
9.5.2011 16:51
Eay pravi:neumno je če bi jedla srov krompir..raj zberi pogum pa vadi doma večkrat na glas...kr ti bo nastop sam koristu...v srednji šoli al ne vem kolk si zdj stara boš mogla velikrat met govorne nastope pred drugimi ljudmi al pa referate..?tko da se kr navadi..čimprej tem bolš
nategnu te bom ;D • annabelle
• Od: 20.3.2011
9.5.2011 19:56
Love15 pravi:
annabelle pravi:
ja pa kaj če ne znaš nemško govort?
Tud js jo neznam govort in sm pred celim govorila v popolnoma polomljeni nemško, da je cel razred crkaval od smeha in js valda tud pa smo skup crkaval od smeha in se menil na ta račun še nekaj dni in crkaval.. all pa si pać preveč sramželjiva in si prizadeta tkoj ko ti cel razred umira od smeha'? Nee itq če se ceu razred smeji se jst tut pa čeprov na račun mene...to ni panike...sam ko je tak pou šole...če bi biu sam naš razred bi blo fuLLL ok....tko pa... ja pakajpol? Al pa rečš, da neznaš.. zakaj si sprejela to če pač neznaš. Jas itk take skos dobivam pa vedn zavrnm, če je pa res obvezn, pa pridm na oder in se butasto delam pa mi cela šola umira, men pa bk., da je učitlco pol ful žal, da je to nalogo dala men. • SeeMeSmile
• Od: 5.11.2010
10.5.2011 10:16
ImmortalLea pravi:mokro glavo vtakn v hladilnik,zarad mraza in mokrih las boš cela bolana,verjem.iz nosa ti bo tekl,oči boš mela rdeče,grl te bo peku.
drgač najmajn boleč in najmajn zakompliciran način je,da se DELAŠ,da nimaš glasa. še bolš je pa da zvadiš nastop pa ga poveš. Nekaj takega ja ! Drgač pa vn it z mokirmi lasmi. Stušerana po tušu na kepco al 3 sladoleda Preverjeno pomaga + Mi smo to ne namerno nardil na tekmi. Sam da pr ns je biw vreme mal hinavski. Pol smo se zicnl nkeje zuni in šli še po dve kepci sladoleda. Nasledn dan brez glasu. Iz nosa mi je dobesedno tekl. XD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.