podgance ^^

justahuman • Od: 24.7.2010 • Prispevkov: 49
podgance ^^ 6.5.2011 22:17
heii Very Happy
no pač jst dobim zdj podrgance Very Happy uspelo mi je tastare doma prepričat d jih bom lohk mela.. sj bi mela dve ampak se bojijo d bi se u trgovini zmotl in bi dal samčka pa samičko in bi bli tamali tega pa nekak nočemo.. in zdj me pač zanima kko se za njih skrbi, glede hrane.. pa tko pač izkušnje.. pa kko se jih navad na wc če je to sploh mogoče.. Razz
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: podgance ^^ 6.5.2011 22:50
o fuj:)kko ti ji lohk to zanimiv..met podgano doma?a neb mela rajš enga prisrčnega kužka k bi te vesel pričaku doma...ne pa tisto podgano v akvarijo
Sladoled99 • Od: 22.4.2011 • Prispevkov: 26
Re: podgance ^^ 7.5.2011 0:29
2? moja frendica ma 1 pa ma že zj preveč dela z njo. raj mej eno pa jo boš lahko res lepo vzgojila pa tko kukr pa vidš d a jo eni kr sabo nosjo ;D
Re: podgance ^^ 7.5.2011 18:04
Eay pravi:
o fuj:)kko ti ji lohk to zanimiv..met podgano doma?a neb mela rajš enga prisrčnega kužka k bi te vesel pričaku doma...ne pa tisto podgano v akvarijo

umm.. ja podgance.. mam kužka tud ampak mislem d te tud podganca lohk pričaka doma tko d.. mogoče se teb zdijo grde al pa kj.. sam res ne moreš tko govort o njih če nisi nobene še mel/a.. glih tko se ti lohk pes pokaka u stanovanju če ga ne navadiš na wc.. in jst mislem podganco navadit na wc.. drgač je pa to ena tok luštna živau ni sploh velka če si zato tok neki proti.. je majhna pa luštna.. tko d tiho! xD ne res nimaš kj čez podgane govort..
drgač pa ja sm se zdj za eno odločila ja.. sam me še usen zanima kko se ji nj približam pa kko nj ji dajam priboljške pa to..
scartissuee • Od: 4.2.2011 • Prispevkov: 101
Re: podgance ^^ 7.5.2011 20:27
Jst mam eno doma:) in ja mela bi 2 (sam pru rabm najdt večjo kletko) kar FUL priporočajo da pol ni ena osamljena. če nimaš časa za njo je raj ne mej ker more bit zuni vsaj 3ure čene te bo grizt začela rabjo veeliko kletko po možnosti z več nadstropji k rade plezajo . na wc se jih da navadt sj itak lulat pa kakat hod skos v isti kot tko da ja. navadš jo tko da ji prestaulaš notr v to wc posodco kakce iz cele kletke kamr kol se pokaka:D haha . u trgovini je ne kupvt ker so fuul nesocjalizirane jst sm hotla jo it w kamnik k enmu rejcu sam pol sm vidla tole mojo u tukanu pa je nism mogla tm pustit Very Happy pa ma zdej neki po ušesku ene glivice in morm hodt k veterinarju po inekcije . tko da tut bolano lah dobiš. za spol se težko zmotš k majo samčki ful velika jajca Very Happy aja pa moja se je na začetku fuul bala rok in tut tko ljudi sam pol jo baje morš dt za majco da se prvad in zdj je normalna pa use sam na začetku k si ji roko ponudu je dlan iz kletke kr preskočila pa šla pol po roki gor. pa če jo češ na rami nost jo prvad kot mladička k čene ti bo kasnej dol skakala . če pa šekj rabš pa praš Very Happy
Re: podgance ^^ 8.5.2011 11:23
scartissuee pravi:
Jst mam eno doma:) in ja mela bi 2 (sam pru rabm najdt večjo kletko) kar FUL priporočajo da pol ni ena osamljena. če nimaš časa za njo je raj ne mej ker more bit zuni vsaj 3ure čene te bo grizt začela rabjo veeliko kletko po možnosti z več nadstropji k rade plezajo . na wc se jih da navadt sj itak lulat pa kakat hod skos v isti kot tko da ja. navadš jo tko da ji prestaulaš notr v to wc posodco kakce iz cele kletke kamr kol se pokaka:D haha . u trgovini je ne kupvt ker so fuul nesocjalizirane jst sm hotla jo it w kamnik k enmu rejcu sam pol sm vidla tole mojo u tukanu pa je nism mogla tm pustit Very Happy pa ma zdej neki po ušesku ene glivice in morm hodt k veterinarju po inekcije . tko da tut bolano lah dobiš. za spol se težko zmotš k majo samčki ful velika jajca Very Happy aja pa moja se je na začetku fuul bala rok in tut tko ljudi sam pol jo baje morš dt za majco da se prvad in zdj je normalna pa use sam na začetku k si ji roko ponudu je dlan iz kletke kr preskočila pa šla pol po roki gor. pa če jo češ na rami nost jo prvad kot mladička k čene ti bo kasnej dol skakala . če pa šekj rabš pa praš Very Happy

hvala Very Happy ja tud jst sm jo u tukanu kupla.. sam se niti ne boji rok pa tko če jo božaš.. kko se jo pa hran? a more met skoz hrano u posodci al ji jo dajaš po obrokih pač? ^^
Re: podgance ^^ 9.5.2011 11:21
kašno pa maš? Very Happy
jaa hrano morjo met skos u skledci Very Happy pa dej ji kdaj tut kšn jabuk, oreščke, riž, banano... lah ji daš tut kdaj piščančka za pribolšk k ga majo ful rade Very Happy pa glj da bo mela vodo skos k čene tut baje začnejo grizt. pa če jo recimo hočš naučit da pride k jo po imenu pokličš ji dj koščk jabuka al pa kej k ma ful rada pa ponavli njen ime Very Happy
Re: podgance ^^ 9.5.2011 21:26
ja hmm.. tko je bela in pol ma črno glavo ^^ ušečna zlo Very Happy kko jo pa nj navadim pač na mojo bližino? pa tko pač se bojim k jo bi vn iz kletke spustla d bi mi pobegnlla pa d je ne bi več ujela..
XxwnbDeadAnxX • Od: 26.8.2009 • Prispevkov: 31
Re: podgance ^^ 9.5.2011 22:02
jst jo mam in je fulfulfulkul Very Happy
sam rada mi **** ampak pride pol nazaj Very Happy

karkol nardiš, ne je kupvt u trgovini, k ne d so sam nesocializirane ampak so ponavad tut bolane alneki ker se po trgovinah prodajajo predvsem za hrano kšnim kačam alpakj. jst sm mela svojo prwo podganco iz trgovine & je šla po 2h tednih.

pa ni panike, takoj vidš razliko med samičko pa samčkom. res nemorš falit xD

drugač je pa ful awesome. k jo lahko navadš na praktično use Very Happy & še awesome zgleda Very Happy
Re: podgance ^^ 10.5.2011 15:14
ja nwem najbol da jo prvič spustiš nekje kamr nemore nikamr uidt ane Very Happy drgač pa jo navadš tko da jo daš zadi za majco pa pol pejt gledat tv pa nwem jo mej tko neki časa. pa mej spodi majco d te nau popraskala pa eno tako mej gor d ti je nau škoda k ti jo lah nalukna Very Happy
mary123 • Od: 13.9.2010 • Prispevkov: 19
Re: podgance ^^ 12.5.2011 14:07
hoi hoi Smile se bom še js mal oglasla, ponosna lastnica podgance Smile tkole je.. res je bol, da jo kupiš od kšnga druzga, ni pa rečen, da iz trgovine ni kul.. moja sošolka jo ma že kr neki cajta iz trgovine pa je use kul, pol je pa še eno kupla je pa totalno zbolela in je vrgla velik dnara stran tko rekoč... glede futra je pr men tko... moja je mela od začetko skos futr, zj ga pa nima več.. mam eno merco prbližn kok poje in od tidte merce uzamem tist kar ma najraj in pol mava ''trening'' Very Happy ja, moja Xena (beri Ksena:P) zna 11 trikcou Smile res se jih da velik naučit.. na wc jo recmo naučiš tko, da pč postavš nekam vc, daš not žaganje al pa nr. kuhinske brisačke in pol vs drek daješ ke notr, učasih ji lah tut mal nakažeš, če vidiš da lih opraula potrebo jo prestaviš u wc.. se pa zgodi tku k pr men, da enostauno enkt gre u wc drugič ne.. možn je tut, da te bo polulala k bo na teb.. al pa če se ti km drgm polula (ala na tla recmo pa se tm ne sme) ji pomočiš u lušco smrček (ne preveč) in jo daš u kletko. tku si bo zapomnla.. to ponaulaš nek cajta če se dogaja in je to to.. vem, kruto se sliš, sam pč tko je treba.. aja pa še neki o futru... ne ji dajt kšnih arrašidou, ker jih ne sme, pol citrusou, pa tku.. lh ji daš ser, to majorade, pa mal prepečenca al p kj tazga.. lej, tle maš link, pa si lah fuuuul stvari prebereš Smile [link] no tko.. aja pa če jo ti tut misleš trenerat, ti priporočam kliker Smile k nrdi klikneš in nagradiš. tko se tut pske uči Wink
če sm pa še kj pozabla pa še enkt napiš, al p če te kj zanima, pa tim odgovorla Smile)
have fun^^
Re: podgance ^^ 12.5.2011 19:07
hvala Very Happy drgač jo mam pa tud js iz trgovine ja.. sam je tko čist uredu, ni nč bouna al pa kj.. ^^
mary123 • Od: 13.9.2010 • Prispevkov: 19
Re: podgance ^^ 14.5.2011 14:48
malenkost^^
no sej ni rečen da je zmer kej, je pa ponavad večkrat kukr pa če jo maš od koga k se mal bl spozna in ma sam leglo doma..
da bo le taka ostala Smile)
Re: podgance ^^ 15.5.2011 16:03
kere trike pa zna? Very Happy pa kk si jo naučla?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.