KAJ POMENIJO NJEGOVI ZNAKI?? pliss..

a mate težave s pristopom do tipa ker ne veste kaj narest??
da
85%
 85%  [ 17 ]
ne
10%
 10%  [ 2 ]
sploh ne probavam
5%
 5%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 20

rebelde • Od: 14.2.2010 • Prispevkov: 32
KAJ POMENIJO NJEGOVI ZNAKI?? pliss.. 25.4.2011 21:58
mene zanima kako vidš na tipu da si mu ušeč? pa ne mislm tega da maš kontakt z njim, ampak tako, ko greš mimo njega al pa si mu na očeh da če hoče te lahko vidi. ker na naši šoli je en tip k vedno ki me od daleč vidi pol ko gre pa mimo pa dol pogleda al pa stran.. sam res mam nekak filing da neki začut..pa še sama nwm kaj. ni isto takrat ko sem v bližini.. pa učasih mi ga celo uspe pozdravit in nazaj dobim en tihi živjo.. drugač ma tip punco, ampak je v italiji. ( mi smo v Lj.)

prosm dejte mi povedat svoja mnenja, kaj mislte da use to pomeni?? pa kaj lah nardim da se mu prbližam? ker je res težko.. v mojih očeh je tip res ful sramežljiv pa je težko začet (ampak 2x me je kliknu na msnju pa kao meu nek dober izgovor za to.. sam zdej me že douk ni).

KAJ POMENIJO TE NJEGOVI ZNAKI?? Rolling Eyes Shocked Sad Crying or Very sad Embarassed
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: KAJ POMENIJO NJEGOVI ZNAKI?? pliss.. 26.4.2011 11:31
totalno isto je pr meeeen... xĐ sam d moj nima punce, kliknu je pa sam 1x -.-" in tut jez nimam pojma kva narest -.-"
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: KAJ POMENIJO NJEGOVI ZNAKI?? pliss.. 26.4.2011 11:35
jst te nočem spravt v slabo voljo al pa karkol..sam men se to zdi tko da ga pač ti rada vidiš in kadarkol si kje gledaš kje je in npr pol se oba vidita z očmi..on ma itak punco tko da ne smeš kej preveč pričakovat pa tud tist pozdrav..če ga ti pozdraviš bi blo seveda grdo če bi te on ignoriro

js sm mnenja da če bi mu bila res všeč ne bi dol pogledo ko bi šla mimo njega..pa večkrat bi te klikno na msnjo al pa se na kakršnkol drug način trudil zate

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.