štipendija

annabelle • Od: 20.3.2011 • Prispevkov: 40
štipendija 24.4.2011 0:44
Hej!
Btw, js zj sep bom 1letnik. In ja zanima me če bom dubla stipendijo glede na to, da moja starša kr dost zaslužita-fotr 1ooo-2oooeu, mt pa 900 in če dela nadure pa več... ane, da te ministre gledajo le na starše kolk plače majo..? a mate vi stipendijo kjub temu, da starši kr dobr zaslužijo? Kolk pa dobite?
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: štipendija 24.4.2011 0:55
odwisn je kašne štipendije gledaš.. maš držawno k je odwisna od prihodka starceu pa cojzovo k je odwisna od ocen uspeha pa nadarjenosti nsploh.. mja za kriterije pa nwm sry ^_^
Re: štipendija 24.4.2011 11:08
odvisn je tut kok maš šolo oddaljeno od doma. drgač pa baje da bojo spemenil zakon da dobiš štipendijo šele k si 18+
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: štipendija 25.4.2011 12:32
Glede na plače pomoje ne dobiš... kakšne maš pa ocene, kok maš zlatih priznanj? to j ful pomembn.
Re: štipendija 25.4.2011 16:45
obed. -.-" a se me bojo usmilil če napišm, da se bom vsak dan vozila z busom 30min? Very Happy
Ma js se bom pritožla k to ni fer -.-" 15letnica nemore zahajat 1mesec z 20eu u rokami, madona ej.
Ocene pa so bol slabe pa popravca zih dobm, tak da za ziosovo ni mogoč.
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: štipendija 25.4.2011 20:25
nov zakon je,pr kirem ni štipendije do 18 leta...
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: štipendija 25.4.2011 22:39
državne neboš dobla, cojzove pa tudi ne če praviš da nimaš dobrih ocen. to je ful fajn da drugo leto več nebo štipendij (za dijake), ker npr. jas samo z mamo živim pa ona zasluži 1500e (tam neki), eni pa živijo z obema staršema pa zasluži vsak recimo po 1000e (torej je skupaj 2000) pa je tisti dijak oddaljen nevem recimo iz ormoža do mb, pa hodi v mb v šolo, stem da je v dijaškem domu pa ma štipendijo 150 evrov. poznam dosti takih primerov tak da to ni pravično niti malo -.- pa ne govorim tega samo zaradi tega ker jas nimam štipendije, ampak zato ker pač ni fer da jo majo tisti ko majo več dnara pri bajti namesto keri drugi (+tega pa so eni še taki teleti da nevem kaj napišejo na oni list pa dobijo štipendijo, ko so ful bogati, majo svoje podjetje pa pač vidi see no vlko je takih primerov tak da to je čisto vrei da se ukine juhej)
Re: štipendija 25.4.2011 23:13
PorceLan pravi:
državne neboš dobla, cojzove pa tudi ne če praviš da nimaš dobrih ocen. to je ful fajn da drugo leto več nebo štipendij (za dijake), ker npr. jas samo z mamo živim pa ona zasluži 1500e (tam neki), eni pa živijo z obema staršema pa zasluži vsak recimo po 1000e (torej je skupaj 2000) pa je tisti dijak oddaljen nevem recimo iz ormoža do mb, pa hodi v mb v šolo, stem da je v dijaškem domu pa ma štipendijo 150 evrov. poznam dosti takih primerov tak da to ni pravično niti malo -.- pa ne govorim tega samo zaradi tega ker jas nimam štipendije, ampak zato ker pač ni fer da jo majo tisti ko majo več dnara pri bajti namesto keri drugi (+tega pa so eni še taki teleti da nevem kaj napišejo na oni list pa dobijo štipendijo, ko so ful bogati, majo svoje podjetje pa pač vidi see no vlko je takih primerov tak da to je čisto vrei da se ukine juhej)

Ni kul, ker js kljub, da moja starša vredu zaslužita ne dobim več kot 20eu. Pa še za to bogih 20eu ju morm na kolenih prosit, zravn pa morm iz moje sobe spremenit v škatlico, da mi dasta keša.. pa poznam kr dost frendov ki starši zaslužijo prek 2000eu pa frendu komaj dasta kej keša.. tak da ;D js upam na štipendijo k me že boli glava ko pomislm, da morm starše spet kej prosit ki bo trajal ene 4let.
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: štipendija 26.4.2011 10:14
annabelle pravi:
PorceLan pravi:

Ni kul, ker js kljub, da moja starša vredu zaslužita ne dobim več kot 20eu. Pa še za to bogih 20eu ju morm na kolenih prosit, zravn pa morm iz moje sobe spremenit v škatlico, da mi dasta keša.. pa poznam kr dost frendov ki starši zaslužijo prek 2000eu pa frendu komaj dasta kej keša.. tak da ;D js upam na štipendijo k me že boli glava ko pomislm, da morm starše spet kej prosit ki bo trajal ene 4let.

ja pa še kak je kul. državnp naj bi dobivali tisti ko nimajo tolko dnara, zakaj bi se te ti nekaj zraven štulila, to da dobiš 20e na mesec se moreš s starši pogovorit, ne pa zaj štipendije, če se ti že gre tolko za to bi lahko mela ocene lepše da bi cojzovo dobla, če že. nevem no, raje se res s starši dol vsedi pa jim povej za kaj bi porabla več dnara, da 20e takoj gre, pa pač na lepi način pa ti bota ziher dala.. sicer pa mama mi2 z mamo tak zmenjeno da ona meni otroški dodatek deva gor na račun, lahko probaš kaj v toti smeri.. (:

hurley nevem komu ti ljubica (če slučajno meni izvini, če pa ne pa sorry )
drugač pa glede posta: je razlika če dva zaslužita 2000e, eni pa komaj da 700 * 2 = 1400. +toti si vrjetno niti počitnic ne morejo privoščit pa nič, tak da ne štuliteeeeeee se tam ko vas nerabijo (bilokomu)
Re: štipendija 26.4.2011 10:21
vredi te Very HappyD
Re: štipendija 26.4.2011 11:05
heei..
am ne me zdei kei ful skritizirat pto, ampk zkai za faq ti rabš štipendijo?o.O če majo tstari dobre plače in use, pač teb dajo keš za bus, in kr ti ostane pač porabš po svoje..kukr sm tle prebrala, u domu zgleda ne boš, in bi bla pol karta za bus nwem..60 eurou na mesc.? in se zmenš s tastarmi d ti jo oni plačajo, in če ti dajo 20 eurou še za tvoje lastne potrebe in je ql..? pač nboš bla lih usak dan s frendi na pici, kavici, šoping ovo ono, ampk si boš razdelila čez mesc..o.O tko d res nevem zkai bi sploh štipendijo rabla.?o.O js grem tut zdei u prvi letnik, pa bom u domu, in še karto za trolo bom rabla kr mam od DIC-a do šole prbližn 10min. al neki tazga..&moji starši nimajo dobrih plač, tko d se zdei **** z ocenami, probm met skor use zaklučeno 5, poprauceu nimam niti podrazno, mam priznanja in use, pa nism zihr d bom sploh pršla u izbor za cojzovo..kadrovskih skor ni, državne bojo ukinli in sam mal povišali otroške dodatke tko da..pa dvomm d sm edina k se zdei sekira za štipendijo..in lei, otroci od tistih staršeu k dobro zaslužijo, k majo keš, k jim prou nč ne manka, nebi smeli dobivat štipendij.. aja in še neki..k si rekla d 15 letnica nemore shajat z 20 evri na mesc-ha, vrjemi, lohku še z manj dnara pridš skozi..
no offense, to je sam moje mnenje..
HF*
BloodyKitty • Od: 19.7.2010 • Prispevkov: 120
Re: štipendija 26.4.2011 13:04
ImmortalLea pravi:

omg, resno.?? :O
kjes to zvedla.?
January • Od: 11.2.2011 • Prispevkov: 70
Re: štipendija 26.4.2011 14:02
SaRa* pravi:
heei..
am ne me zdei kei ful skritizirat pto, ampk zkai za faq ti rabš štipendijo?o.O če majo tstari dobre plače in use, pač teb dajo keš za bus, in kr ti ostane pač porabš po svoje..kukr sm tle prebrala, u domu zgleda ne boš, in bi bla pol karta za bus nwem..60 eurou na mesc.? in se zmenš s tastarmi d ti jo oni plačajo, in če ti dajo 20 eurou še za tvoje lastne potrebe in je ql..? pač nboš bla lih usak dan s frendi na pici, kavici, šoping ovo ono, ampk si boš razdelila čez mesc..o.O tko d res nevem zkai bi sploh štipendijo rabla.?o.O js grem tut zdei u prvi letnik, pa bom u domu, in še karto za trolo bom rabla kr mam od DIC-a do šole prbližn 10min. al neki tazga..&moji starši nimajo dobrih plač, tko d se zdei **** z ocenami, probm met skor use zaklučeno 5, poprauceu nimam niti podrazno, mam priznanja in use, pa nism zihr d bom sploh pršla u izbor za cojzovo..kadrovskih skor ni, državne bojo ukinli in sam mal povišali otroške dodatke tko da..pa dvomm d sm edina k se zdei sekira za štipendijo..in lei, otroci od tistih staršeu k dobro zaslužijo, k majo keš, k jim prou nč ne manka, nebi smeli dobivat štipendij.. aja in še neki..k si rekla d 15 letnica nemore shajat z 20 evri na mesc-ha, vrjemi, lohku še z manj dnara pridš skozi..
HF*

večino se strinjam s tabo.
lej nimamo vsi nevem kok bogatih staršev, ki imajo po več 1000evrov pa en plače.
štipendije nebi smel ukint za dijake, ker tisti, ki res rabijo dnar jim tistih 100evrov na LETO več, ki jih bodo dobili pri otroških dodatkih ne bo nič pomagalo.
da ne morš shajat z 20evri na mesec in da si boga, lahko rečem samo nekaj, da si razvajena.
a si pomislila, na ljudi, ki na mesec dobijo 0? od staršev...? in vrjetno ti bodo starši posebej dajali dnar za avtobus..?
drgač pa jst upam, da bodo pustili zoisovo štipendijo in je navjo dal na 18+.
ta država je kr ena... turk gre za 90.000evrov v bosno, pahor je v najdražjih hotelih, v katere še presedniki drugih držav ne grejo (ker grejo v cenejše)..denarja za štipendije ni, davkov pa miljon...
Tinchys • Od: 24.7.2009 • Prispevkov: 25
Re: štipendija 26.4.2011 15:04
Hei!
Sem ravno danes razmišljala o štipendijah in me zanima, kak zdaj in imam še eno leto osnovne šole pred sabo.
Za Zoisovo verjetno ne moram priti zaradi nobenega zlatega priznanja na tekmovanjih. V 7 sem imela vse zaključeno 5, v 8 imam zdaj tudi vse 5, do osmega pa še nisem prišla.
Sem pa tudi priznana za 'nadarjeno'. A vi jo vseeno lahko dobla, čeprav nimam nobenega zlatega priznanja?

Za državno pa tudi ne bi mogla, saj moji starši zaslužijo kar nekaj.
Starši zaslužijo nekje do 700-800 eurov na mesec (vsak posamezno).

A je kaka možnost da dobim kakršnokoli štipendijo? :O

Prosim za pomoč Smile
Re: štipendija 26.4.2011 19:30
kadrovska če greš na določeno gimnazijo.?
drgač maš pa še eno leto časa, da dobiš kako priznanje za zoisovo štipendijo Smile
SaRa* • Od: 17.11.2009 • Prispevkov: 27
Re: štipendija 26.4.2011 21:48
January pravi:
SaRa* pravi:
heei..
HF*

lej nimamo vsi nevem kok bogatih staršev, ki imajo po več 1000evrov pa en plače.
štipendije nebi smel ukint za dijake, ker tisti, ki res rabijo dnar jim tistih 100evrov na LETO več, ki jih bodo dobili pri otroških dodatkih ne bo nič pomagalo.
da ne morš shajat z 20evri na mesec in da si boga, lahko rečem samo nekaj, da si razvajena.
a si pomislila, na ljudi, ki na mesec dobijo 0? od staršev...? in vrjetno ti bodo starši posebej dajali dnar za avtobus..?
ta država je kr ena... turk gre za 90.000evrov v bosno, pahor je v najdražjih hotelih, v katere še presedniki drugih držav ne grejo (ker grejo v cenejše)..denarja za štipendije ni, davkov pa miljon...

amm ei sam neki..na koga je letela ta razvajenost.? d se nism js mogoč kei narobe izrazla.. mislm, meni starši ne dajejo kr tko keša..mi dajo kšn euro za pijačko, pa kr ostane gre na račun pa se nabere..drgač pa 20? usak mesc ni šaaans..pa sej jih niti neb mogla tok porabt, tut če bi jih mela..xD
ah in drgač se pa strinjm s tabo...naša država je šla u ku*ac lih zrd naše vlade k hoče met zmeri use najbolše..minimalna plača je 400? in dost ljudi žvi čist na robu, a medtem se pa pahor proserava u libiji in ameriki in prbiva d nmore prežvet s 3000 al kolk ? na mesc... lpo te prosm..lansk let je ostalo nwm kok keša od štipendij kr so meli previsoka merila in tisti k bi jo rabli, jih sploh niso dobili.. drgač pa a je pol to rees d boojo dal zoisove 18+?o.O in nei mi zdei kdo pove,kko se bomo pol naprej šolali brez štipendij in z minimalnimi plačami.?!o.O
Re: štipendija 26.4.2011 22:36
SaRa* pravi:
January pravi:
SaRa* pravi:
heei..
HF*

amm ei sam neki..na koga je letela ta razvajenost.? d se nism js mogoč kei narobe izrazla.. mislm, meni starši ne dajejo kr tko keša..mi dajo kšn euro za pijačko, pa kr ostane gre na račun pa se nabere..drgač pa 20? usak mesc ni šaaans..pa sej jih niti neb mogla tok porabt, tut če bi jih mela..xD
ah in drgač se pa strinjm s tabo...naša država je šla u ku*ac lih zrd naše vlade k hoče met zmeri use najbolše..minimalna plača je 400? in dost ljudi žvi čist na robu, a medtem se pa pahor proserava u libiji in ameriki in prbiva d nmore prežvet s 3000 al kolk ? na mesc... lpo te prosm..lansk let je ostalo nwm kok keša od štipendij kr so meli previsoka merila in tisti k bi jo rabli, jih sploh niso dobili.. drgač pa a je pol to rees d boojo dal zoisove 18+?o.O in nei mi zdei kdo pove,kko se bomo pol naprej
šolali brez štipendij in z minimalnimi plačami.?!o.O

ni nate letel tisti z 20 evri, ampak na prvo, mogla bi nov odstavk narest, da bi se razločl Smile

mah ja dej, kok referendumov je blo že letos in če vse to seštejemo pa še kampanje, dobimo za celo leto štipendij dobesedno.. :S
se ne čudim, da je temu pahorju vseno za štipendije, sej če bi bla jst njegov otrok in bi mel moj starš 3002 evra plače samo eden, je tudi jaz ne bi rabla.
drgač so pa tut študente za zoisovo že zafrknl dolgo nazaj, ko so dal za štipendijo tako visoko merila, da jih izpolnjujejo samo FDV-jevci, ki imajo enega izmed najlažjih faksov.
glede meril za štipendije je pa zdej tko, da si mogel imeti vse 5, biti spoznan kot nadarjen in imeti priznanja ali posebne dosežke.
zdej pa hočjo dt na 18+ da jo bodo lahko imeli samo redki in dati za dijake otroške doklade, ki pa so samo 100evrov na leto več, na otroka na gimnaziji, ker denarja baje ni... a za vse druge kozlerije pa je...
ne razumem logike te vlade, ponavadi se vlaga v mladino, ker je naša prihodnost in je vse odvisno od nje....tej vladi je pa vsen zanjo, zblojena logika :S
SaRa* • Od: 17.11.2009 • Prispevkov: 27
Re: štipendija 27.4.2011 9:43
January pravi:
SaRa* pravi:
January pravi:
SaRa* pravi:
heei..
HF*

ah in drgač se pa strinjm s tabo...naša država je šla u ku*ac lih zrd naše vlade k hoče met zmeri use najbolše..minimalna plača je 400? in dost ljudi žvi čist na robu, a medtem se pa pahor proserava u libiji in ameriki in prbiva d nmore prežvet s 3000 al kolk ? na mesc... lpo te prosm..lansk let je ostalo nwm kok keša od štipendij kr so meli previsoka merila in tisti k bi jo rabli, jih sploh niso dobili.. drgač pa a je pol to rees d boojo dal zoisove 18+?o.O in nei mi zdei kdo pove,kko se bomo pol naprej
šolali brez štipendij in z minimalnimi plačami.?!o.O

ni nate letel tisti z 20 evri, ampak na prvo, mogla bi nov odstavk narest, da bi se razločl Smile

mah ja dej, kok referendumov je blo že letos in če vse to seštejemo pa še kampanje, dobimo za celo leto štipendij dobesedno.. :S
se ne čudim, da je temu pahorju vseno za štipendije, sej če bi bla jst njegov otrok in bi mel moj starš 3002 evra plače samo eden, je tudi jaz ne bi rabla.
drgač so pa tut študente za zoisovo že zafrknl dolgo nazaj, ko so dal za štipendijo tako visoko merila, da jih izpolnjujejo samo FDV-jevci, ki imajo enega izmed najlažjih faksov.
glede meril za štipendije je pa zdej tko, da si mogel imeti vse 5, biti spoznan kot nadarjen in imeti priznanja ali posebne dosežke.
zdej pa hočjo dt na 18+ da jo bodo lahko imeli samo redki in dati za dijake otroške doklade, ki pa so samo 100evrov na leto več, na otroka na gimnaziji, ker denarja baje ni... a za vse druge kozlerije pa je...
ne razumem logike te vlade, ponavadi se vlaga v mladino, ker je naša prihodnost in je vse odvisno od nje....tej vladi je pa vsen zanjo, zblojena logika :S

ahaa okeei dobr polxD:)
mja ti politiki so itaq usi čudni, ampk sj veš-dokler je keš u žepu, se nimajo za kei sekirat..pa še pol če mogoč odstopijo alpa jih dol z njihouga položaja **** alpa kei, dobijo pa tako odpravnino d glava boli..o.O:@ drgač pa so ti kriteriji za štipendije res ful ful prestrogi.. sej je res d morš met povprečje 4.5 pa morš bit nadarjen, pa zdei so dali še tu za priznanja in use, ampk ki ti pomaga povprečje 4.5 k ga pol nabijejo na 4.9.?! sej do priznanj še nekak pridš, pa za nadarjenost tut ni težko dobit potrdila ampk ALOO?! 4.9?! pa kaj sm jim jst? einstein?! pa jst mam itaq telovadbo vedno 4, pa še 1 al 2 predmeta bosta letos 4, ampk nemorš met povprečje 4.9. pa d se ti na glavo postavm! tu je mal glupo k kai pa tisti k so rečmo nadarjeni za družboslovne predmete, pa nimajo nč posluha in nmorjo dosegat vrhunskih rezultatov pr športni? in če majo use ostalu 5? ki je pol tuki logika d ne dobijo štipendije sam zto k se pahor al nevem ker trot spomne, d bojo pa zdei zvišali merila kr hočjo met več keša zase.? tu pa res ni prou.. drgač pa js sm zmer upala d bom pač po kšnemi srečnemi naključji dobila zoisovo, in se za državno niti nism tok pozanimala..ampk poznam pogoje, vem d jo bojo zdei kao ukinli, ampk sm mislna d bojo pa useen dali usai kšnih 50? več na mesc, nevem, od tga se nism lih kei prevč pozanimala..in tu, d bojo pa štipendije dali na 18+ je pa glupo do amena! drgač pa res, ta vlada je zletela direkt u ku*rac že doug časa nzai..zdei se pa sam še slabša..:S sam ej, January, k bomo me velike, bomo nardile red u slovenski politiki, a je tko?;)xD
Re: štipendija 27.4.2011 12:18
mah ja.. lani si mogu met čist vse 5 .. bolano... ne mogoči kriteriji zahtevajo, da lepo rišeš, poješ, telovadiš in še splošno znanje :S
Okej kako bo ime najini stranki.? Nej bo kej izvirnega Razz
Re: štipendija 27.4.2011 14:04
SaRa*: jap stipendijo rabm zto k cunje SAMA plačujem, račune za mobitel pa net. Če prou mal pogledaš 20eu gre že za račun mobi+net. In js tut uporablam take razne kreme-negovalne kreme pa take ane, pa si nohte tt lakiram in zravn pa morš za nohte skrbet. Za vse te stvari js SAMA plačujem in ne starši. Pa naj mi kdo spet reče, da sm razvajena -.."
Za nuje osnovr mislm- bunda, jakna, čevle pa itak starši k so to pač osnove.
Mislm, zej so mi vse poletne obleke premajhe in okol hodim u dolgih hlačah+majicah, starši pa mi ne mislijo dat keša za novga. na žepnino morm še čakat, dobm 20eu in ta gre za ENO kapri hlače.. js pa mam grozne nohte in jih morm nujn negovat pa nemorm kupit **** krema ki stane 5eu js pa te BOGIIIH 5eu nimam.
Folk vas noben ni nauču, da ne presodi folkom dokler neveš kako preživljajo, pre.kle.to?
Starši mi kupijo rolerje, kolo, tv, laptop, mobi, čevli, kopalke. Nč drugega pa nočejo slišat.
In plača ki jih zaslužjo moji starši ni tok dost ker itak fotr plačuje položnico in že papa 600eu, mama pa hrana in že papa ene 400eu na mesec.

In veste kašna je moja največa želja? Da bi pahorju ukinila keša in mu dala 500eu na mesec. Naj vidi kak je s tem preživljat.
scartissuee • Od: 4.2.2011 • Prispevkov: 101
Re: štipendija 27.4.2011 14:46
annabelle pravi:
obed. -.-" a se me bojo usmilil če napišm, da se bom vsak dan vozila z busom 30min? Very Happy
Ma js se bom pritožla k to ni fer -.-" 15letnica nemore zahajat 1mesec z 20eu u rokami, madona ej.
Ocene pa so bol slabe pa popravca zih dobm, tak da za ziosovo ni mogoč.

frendica je iz mosta na soči in se voz v ng pa ma 189 Wink od tega ji gre 70 za prevoz Smile
Pupika • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 138
Re: štipendija 27.4.2011 16:37
ta nov zakon velja samo za državno štipendijo ne za druge Wink
Re: štipendija 27.4.2011 18:14
Pupika pravi:
ta nov zakon velja samo za državno štipendijo ne za druge Wink

ne men se zdi, da za vse, ker nej bi tko naredl, da bi nekateri lahko dobival pol, ko bodo 18+ več štipendij. za ostale štipendije pa zato posledično še višje kriterije za pridobitev. v juniju nej bi objavl, nove kriterije pa nov zakon, ker je zdej v "obravnavi" Razz
estel • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 23
Re: štipendija 9.5.2011 19:35
nej si ta zakon nekam vtaknejo....pa visoke kriterije za zoisovo tut Evil or Very Mad
js sm spoznana za nadarjeno, mam same 5-tke razen šport 4-v sedmem r. pa 3, pa par srebrnih in eno zlato priznanje, pa sm zihr da se lahk kr puslovim od zoisove štipendije Sad
..še tisti k se trudmo, pol za to nismo nagrajeni pa zgubimo voljo in to državo vod v pugubo k bomo zgubil zaupanje v vlado s tem pa v demokracijo in bog ve ka se nam pol obeta Question Exclamation
Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
Re: štipendija 11.5.2011 16:57
ImmortalLea pravi:

Hahaha...kua pa č maš oktobra rojstn dan ..pa boš 18 XD a jo pol dubiš al ne..č morš že sebtembra uddt ?? Smile)

lej č fotr pa mt tok zaslušta..pol jo boš bol težko dubilaa ...=///

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.