Kako wi puzabte tipa oz.punco.?

Njegova skos.! <3 • Od: 8.2.2011 • Prispevkov: 171
Kako wi puzabte tipa oz.punco.? 20.4.2011 22:02
heej.
em kko wi puzabte tipa oz. punco,? porsm powejte. obupala bom. ! hwalla Cool
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: Kako wi puzabte tipa oz.punco.? 21.4.2011 14:32
Get anotherone Wink
Drgač se pa zamot s kšnimi drugimi stvarmi, več bod s frendi... Good luck Smile
Re: Kako wi puzabte tipa oz.punco.? 21.4.2011 14:37
zebraxD pravi:
Get anotherone Wink
Drgač se pa zamot s kšnimi drugimi stvarmi, več bod s frendi... Good luck Smile

hwala bom probala. ;D
Just Mee • Od: 5.10.2009 • Prispevkov: 60
Re: Kako wi puzabte tipa oz.punco.? 22.4.2011 12:37
NIKAK
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Kako wi puzabte tipa oz.punco.? 22.4.2011 16:58
hm... jst jo najlaži pozabm če jo čim manj vidm... to itak, logično xP. drugač se pa tko obnašam kokr se ponavad, pač jst sm jst Smile. ukvarjam se s stvarmi k mene veselijo, se smejem kokr more, uživam svoj lajf ^^.
probi, brez skrbi d ti bo ratalo, pa če si ga še tko rada mela Wink
youbitch • Od: 5.5.2010 • Prispevkov: 158 • Kraj: ljubljana
Re: Kako wi puzabte tipa oz.punco.? 22.4.2011 21:29
Ga ne morm pozabt :/ Kar je dokaj bedno Wink
Re: Kako wi puzabte tipa oz.punco.? 22.4.2011 21:37
youbitch pravi:
Ga ne morm pozabt :/ Kar je dokaj bedno Wink

enako* puzablam ga že uf.! -.-''
Re: Kako wi puzabte tipa oz.punco.? 22.4.2011 21:43
Boris pravi:
hm... jst jo najlaži pozabm če jo čim manj vidm... to itak, logično xP. drugač se pa tko obnašam kokr se ponavad, pač jst sm jst Smile. ukvarjam se s stvarmi k mene veselijo, se smejem kokr more, uživam svoj lajf ^^.

prublem je k ga welikrat widm.? spomnm se use negowe besede. haha. use ka mi ni dowolu delat use. hwala drgač* ;D
Re: Kako wi puzabte tipa oz.punco.? 22.4.2011 21:46
Just Mee pravi:
NIKAK

res.? jako a.? Confused
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Kako wi puzabte tipa oz.punco.? 23.4.2011 9:38
Dureex Skoos. ;P pravi:
Boris pravi:

prublem je k ga welikrat widm.? spomnm se use negowe besede. haha. use ka mi ni dowolu delat use. hwala drgač* ;D

jst tud 2 biuše nonstop usak dan vidm, pa se mi fučka Razz. usaka se mi je na svoj način zamerla, ampak jbg, tko je to Smile. se tud spomnem, učas mau zasafram, sam hitr minejo taki trenutki k mam dobre frende okol in hitr pozabm Smile.
omejevanje... nikol se pustit, razn če bi ti res kej pametno svetovou al pa odsvetovou, drugač pa živi svoj lajf kokr ga rada žviš ko maš tipa Smile.
Re: Kako wi puzabte tipa oz.punco.? 24.4.2011 18:49
Boris pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Boris pravi:

jst tud 2 biuše nonstop usak dan vidm, pa se mi fučka Razz. usaka se mi je na svoj način zamerla, ampak jbg, tko je to Smile. se tud spomnem, učas mau zasafram, sam hitr minejo taki trenutki k mam dobre frende okol in hitr pozabm Smile.
omejevanje... nikol se pustit, razn če bi ti res kej pametno svetovou al pa odsvetovou, drugač pa živi svoj lajf kokr ga rada žviš ko maš tipa Smile.

bo že kak. ;D hwala.! ;D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.