nujno poglej!• Ally14
• Od: 6.12.2010
nujno poglej!
20.4.2011 16:30
mi pišemo nemščino in mi ne gre preveč, zato bi vas prosla za pomoč....
povezat je treba, kar spada skupaj... a) Aufgeschlossen, b) Kompromissbereitschaft, c) Teamfahigkeit, d) Leistungbereitschaft, e) Belastbarkeit, f) Kommunikationsfahigkeit 1) Es muss nicht immer alles nach mir gehen. 2) Ich arbeite lieber mit anderen zusammen als alleine. 3) Ich akzeptiere auch andere Meinungen. 4) Mit Schwierigkeiten und Problemen werde ich gut fertig. 5) Ich weiß, was ich kann und will. 6) Es macht mir nicht aus, vor einer großen Gruppe zu sprechen. PA PROSIM SAMO REŠITVE NAPIŠITE... HVALA VNAPREJ...+NUJNO JE • Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
Re: nujno poglej!
20.4.2011 21:27
[quote="Ally14"]mi pišemo nemščino in mi ne gre preveč, zato bi vas prosla za pomoč....
povezat je treba, kar spada skupaj... a) Aufgeschlossen, b) Kompromissbereitschaft, c) Teamfahigkeit, d) Leistungbereitschaft, e) Belastbarkeit, f) Kommunikationsfahigkeit 1) Es muss nicht immer alles nach mir gehen. 2) Ich arbeite lieber mit anderen zusammen als alleine. 3) Ich akzeptiere auch andere Meinungen. 4) Mit Schwierigkeiten und Problemen werde ich gut fertig. 5) Ich weiß, was ich kann und will. 6) Es macht mir nicht aus, vor einer großen Gruppe zu sprechen. PA PROSIM SAMO REŠITVE NAPIŠITE... _____________________________________________________________________________ heej* em zgleda si neki narobe napisala.? -.-. drgač pa na. mislm niso rešitve sam prevedeno je. upam da ti je saj 1% u pomoč: Odprtost, b) pripravljenost na kompromis, c) Teamfahigkeit, d) motivacija, e) moči, f) Kommunikationsfahigkeit 1) Ne sme vedno iti za menoj. 2) raje sodelujejo z drugimi kot sam. 3) Strinjam se tudi drugih mnenj. 4) težave in probleme, sem dobro opravljeno. 5) Vem, kaj lahko in bo. 6) Ne vem, govoriti pred veliko skupino. ______________________________ durex skos.!^^ • Ally14
• Od: 6.12.2010
21.4.2011 15:35
ok, hvala, je mi pomagalo...
pa sama sem narobe napisala,... drugač pa več ne rabim tega... • Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
22.4.2011 21:51
Ally14 pravi:ok, hvala, je mi pomagalo...
pa sama sem narobe napisala,... drugač pa več ne rabim tega... ____________________________________ em ni kej. ;D |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.