Pogleeej porfaaawor.? kaaj wi rečete prfoxsi če špricate kkš

Njegova skos.! <3 • Od: 8.2.2011 • Prispevkov: 171
Pogleeej porfaaawor.? kaaj wi rečete prfoxsi če špricate kkš 18.4.2011 19:31
haaj. * no ja mene zanima kaj wi rečete prfoxsi k špricaš,naprimr 1uro si 2 uro te ni pol si pa spet.? Prosm poweejte use kaaar wi praute. al pa nasweti. hwaaala u naapreej .* ;*

Nazadnje urejal/a Njegova skos.! <3 18.4.2011 20:00; skupaj popravljeno 1 krat
FrixieThin • Od: 25.9.2010 • Prispevkov: 30
Re: Pogleeej porfaaawor.? kaaj wi rečete prfoxsi če špricate kkš 18.4.2011 19:43
razne zdraustvene težave xD
Re: Pogleeej porfaaawor.? kaaj wi rečete prfoxsi če špricate kkš 18.4.2011 20:05
FrixieThin pravi:
razne zdraustvene težave xD

______
e.? 1uro si meu težawe pol so pa zginle.? haha. ;-O
sarika95 • Od: 2.7.2010 • Prispevkov: 49
Re: Pogleeej porfaaawor.? kaaj wi rečete prfoxsi če špricate kkš 18.4.2011 20:12
jas mam bronhitis pa mam ful probleme stem pa sem en čas ful hodla po bolnicah tak da vedno rečem profesoru en dan prej al pa nevem potem ko pridem nazaj, da sem bla v bolnici pa pol ponavadi 2 uri špricam al pa kaj ..pa mi mama na govorilnih opraviči vse kr ji kao rečem da je blo to takrat pa takrat pa ona kao ja da ve pa to samo nikoli nič nena posumi..
reči da maš ortodonta al pa nevem, če ne vpraša ne reči nič haha Very Happy boš že .. aja pri nas vlko krat rečemo da smo kao bli pri pouku samo da smo malo zamudli pa je vpisau profesor al pa kaj takega Very Happy ..
Re: Pogleeej porfaaawor.? kaaj wi rečete prfoxsi če špricate kkš 18.4.2011 20:30
jz sn to prejšnič rekla pač da sm sm maal zamudla. in me je dubla. pač če ti zamudiš ti napiše prbližn 3 minute. al če use pač celo uro ti napiše 1ura. a štekaš.? ej hwaala usen. :*
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Pogleeej porfaaawor.? kaaj wi rečete prfoxsi če špricate kkš 19.4.2011 15:58
nimaš kaj špricat
Re: Pogleeej porfaaawor.? kaaj wi rečete prfoxsi če špricate kkš 19.4.2011 16:52
underberg pravi:
nimaš kaj špricat

Re: Pogleeej porfaaawor.? kaaj wi rečete prfoxsi če špricate 19.4.2011 17:48
ja jaz ji povem, da sm bla v kafiču na kavi al pa da sm si tisto uro prosto vzela
aja pa enkrat sm rekla, da mi je blo mal daugcajt pa sem pač mal šla
annabelle • Od: 20.3.2011 • Prispevkov: 40
Re: Pogleeej porfaaawor.? kaaj wi rečete prfoxsi če špricate kkš 19.4.2011 19:01
Če je prva ura ponavad rečm, da je bla na cesti neka nesreča, brat bruhal in sm mogla počistit, vrtelo mi je in mogla nekaj minut legt, bus zamujal.. Te so mi nazačetku verjel zej pa ne več in itak ne prašajo več k vedo, da bom uporabla isto izgovor Very Happy
Če pa tretja, četrta ura itd.. pa ponavad rečm, da sm bla pr zobozdravniku, ginekologu(sam ni dobr k je pol ura tema o zaščitu) al pa mi je frendica onesvestila in sm ji pomagla..sam neverjamejo..
In zard tega ne spricam, zamujam pa še. Very Happy
Re: Pogleeej porfaaawor.? kaaj wi rečete prfoxsi če špricate 19.4.2011 22:46
GoBiCa pravi:
ja jaz ji povem, da sm bla v kafiču na kavi al pa da sm si tisto uro prosto vzela
aja pa enkrat sm rekla, da mi je blo mal daugcajt pa sem pač mal šla

Re: Pogleeej porfaaawor.? kaaj wi rečete prfoxsi če špricate kkš 19.4.2011 22:52
annabelle pravi:
Če je prva ura ponavad rečm, da je bla na cesti neka nesreča, brat bruhal in sm mogla počistit, vrtelo mi je in mogla nekaj minut legt, bus zamujal.. Te so mi nazačetku verjel zej pa ne več in itak ne prašajo več k vedo, da bom uporabla isto izgovor Very Happy
Če pa tretja, četrta ura itd.. pa ponavad rečm, da sm bla pr zobozdravniku, ginekologu(sam ni dobr k je pol ura tema o zaščitu) al pa mi je frendica onesvestila in sm ji pomagla..sam neverjamejo..
In zard tega ne spricam, zamujam pa še. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.