Fantov rojstni dan :)• mackica987
• Od: 18.4.2011
Fantov rojstni dan :)
18.4.2011 15:08
KAj naj mojemu fantu napišem na fb za raj.dan....?? Nemorem mu napisati samo vse naj naj ali kaj podobnega ampak bi mu rada napisala nekaj kar mu bo zares všeč in se drugim ki bodo to vidli nebo zdelo ****...PLISSSSS HELPPPP!!!!!! (Jutri ma rojstni dan tak da hitro kakšen predlog PLISSS!!!) • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Fantov rojstni dan :)
18.4.2011 15:18
hahahahahhahahahaha omg po FACEBOOKU bi mu ti voščla hahaha fak kera kisla kaj se ti nea zdi lepše če bi mu v živo? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • mackica987
18.4.2011 15:23
PorceLan pravi:hahahahahhahahahaha omg po FACEBOOKU bi mu ti voščla hahaha fak kera kisla kaj se ti nea zdi lepše če bi mu v živo?
Ja pa valda da mu bom v živo tud voščla ja samo tak bi mu pa na fb tudi rada neke napisala ker je on meni tudi XD • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
18.4.2011 15:27
aja sem mislila da bi mu samo po fb x) pa nena mu rabiš po fb meni bi blo ful kislo če bi mi ded preko fb napisal neke (: drugač pa nevem vse najlepše & najboljše srček moj pa pune srčkov haha šalim se _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Eay
• Od: 25.4.2010
18.4.2011 20:54
mogoč ve kdo za kakšno res kul al pa eno res lepo voščilo?
k tist vse najboljše & najlepše je že zlo dovgočasno • mackica987
19.4.2011 15:00
Eay pravi:mogoč ve kdo za kakšno res kul al pa eno res lepo voščilo?
k tist vse najboljše & najlepše je že zlo dovgočasno Ja to sem jaz tuji misla ja...samo zaj je že tak prepozno ker sem mu kuj narmalno napisala vse naj naj pa srčeka pa je dlih tak vredi samo, da zaradi totega srčka ki ga je tudi on meni nazaj poslav vsi zaj spodi pod komentarje pišejo golobčka pa tako....(kak so smotani hahha) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.