Prvi zmenek, prvi poljub

mackica987 • Od: 18.4.2011 • Prispevkov: 10
Prvi zmenek, prvi poljub 18.4.2011 15:01
Vem, da je že dosti takih tem ampak mene vseeno zanima kako ste doživeli prvi poljub in prvi zmenek. Kdaj? Kje? pri kolk letih? ker mene je ful strah kak bi me naj moj fant prvič kissnu pa kaj se bo zgodlo po kissu.... Aja pa kaj po kisu ste se narmalno menli naprej al je blo kaj drugače? Embarassed Laughing Very Happy Rolling Eyes Embarassed Wink Question Question Exclamation Confused Smile Smile
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Prvi zmenek, prvi poljub 18.4.2011 15:22
ja res je že dosti takih tem zaradi tega nerabiš novih odpirat, ampak samo dopišeš k stari temi če veš kaj mislim.. sorry samo to je ful **** če se za 1.poljub pa zmenek tak sekiraš kolko si te stara? 11? bo že kak bo, nobenmu se nebo isto naredlo, drugač pa najlepše je na kompostu, menla se pa nisma že od začetka čisto nič ker nevem zakaj bi se ker fant pa punca sta itak skozi tiho, veš mačkica Smile Very Happy Sad Surprised Laughing Cool Confused Shocked Mad Razz Embarassed

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.