A vs je že kdaj prfoksa za*ebala.?• Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
A vs je že kdaj prfoksa za*ebala.?
17.4.2011 14:23
Heeeeeeeeej ;D
okej. mam 1 prfokso k ful rada **** učence u glawo. 1x sn nawrsto pršla jz. pač sedi pr oknu k me je presedla. no in pol pač k pogledam čez okn se widi ker swa bla iz tipom pa frendi k smo se **** in pač tko jz umeram od smeha in bf pišm listk ''ej a se spomnš ka je vame palčke metu. pa k swa se žwalila pa ka je nejko peu.'' hahahh in dubi učitlca listk in tko začne naglas brt. pol tm ceu klas se reži in tko zabije sušolc. jz vem ker tip to. ____ kr sm waju vidu.! jz sm sam **** se.! pol sm se mal nehala režat in sm se spomnla na neki in s5 u smeh in me je **** iz klasa pridm nazaj pogledam čez okn začnem se smejat hahaah. in una tm SARA IN NAL UPUMIN.! jz sam PROU pa se režim. hahha nepozabn blo. pol pa k je blo konc ure mi prfoxxsa SARA JU3 TI VODŠ URO.! hah jz sm ajde. >< a se vm je kej pudobno zgodil.? razpiš se.! Pa skrajši dc folku. ;P • zmaychika
• Od: 11.8.2010
Re: A vs je že kdaj prfoksa za*ebala.?
17.4.2011 20:03
moja sestra pač uči na naši šoli; in ma mene anglo! in se pač use prfokse mal prlizujejo men, sploh pa prfoksa za gefo: in tko mamo seminarsko Sahel in je blo treba napisat neki svojga in sm jest napisala neki od Križnarja; in poi tko enkret sprašuje če bi kdo naredu kakšno govorno nalogo in se dva sošolca jauta in men je zlo odlegl. poi pa prfoksa reče: Oooo, zdej sm se spomla...Eva (js) ti s pa od Križnarja pisala, dj še ti kj od nega napiš! Jst sam tko FAAAAAKKKK!!!! in poi sm jest nardila 3 strani pa mi reča da nej skrajšam na eno stran pa nej povem bistvene podatke in se pač na pamet naučim; in jest tko nardim poi mi pa reče da ni dobr ker nism dost povedal (mislm sei je rekla eno stran in sm to nardila) in sm mogla še enkret nardit; sm še enkret nardila ampak sm mela dva dni časa in se nism mogla na pamet naučit; in me j pou ure tam neki da se ne trudm pa neki in poi reče: Jest sm ti hotla to OCENT, zdej ti pa NE BOM!!! .... halooo...ke t je to logika!!!
aja pa lohk povem da se j drugima sošolcema isto nardil • Njegova skos.! <3
17.4.2011 20:58
hah boga. =/ no pr nm se to še ni nrdil
• zmaychika
• Od: 11.8.2010
18.4.2011 14:29
IzzyFishBone pravi:hah boga. =/ no pr nm se to še ni nrdil
pa to j problem da j moja sestra moja prfoksa!!!! in pač use zve pred mano. za use ocene • Njegova skos.! <3
18.4.2011 19:28
zmaychika pravi:
IzzyFishBone pravi:
hah boga. =/ no pr nm se to še ni nrdil
pa to j problem da j moja sestra moja prfoksa!!!! in pač use zve pred mano. za use ocene jaa sj šteekam |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.