Neki grooooznega :S• steph
• Od: 15.5.2010
Neki grooooznega :S
14.4.2011 13:56
Verjetno prvič slište za kej takega...sam pač js mam eno zadevco, ki je fuul moteča..
pač ''tam spodaj'' imam neko piko. S tem sem bila rojena in je nekaj takega kot materino znamenje samo da je še kar veliko. Zej o sexu še ne razmišljam sam me je strah kak bo tip reagiru ko bo to vidu prvič? Kak bi pa vi reagiral? Bi ignorirali al bi se vam gnusilo? Res mi gre ful na živce in me zanima kaj mislite? • blake
• Od: 17.10.2010
Re: Neki grooooznega :S
15.4.2011 15:38
ja če te ma rad ga nebo motlo.. zdej aje izboklina to al je sam veliko znamenje?...pomoje ga nebo motilo.. sam pazi dokler neboš mela resnegaa tipa .. pa de boš vedla da je un ta tisti ki je pravi ne govori nubenmu tipu o tem in ko boš vidla da je ta tip resen in mu boš zaupala mu povej za to kar imaš tam.. se mu prepusti in ne razmišljaj o tem.. če te ma rad .. ga nebo motilo...
have fun.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.