Prvič• jazsem
• Od: 17.1.2011
Prvič
10.4.2011 14:45
Si razmišljala o tem, da bi prvič to naredila z nekom, ki obvlada? In želiš to narediti na čim bolj diskreten način? Potem sem vsekakor pravi naslov zate. V zadnjem času sem veliko puncam pomagal pri tej "težavi" in pridobil sloves nekoga, h kateremu prideš, če bi rada izgubila nedolžnost na profi način. Edino, kar te bom prosil, ko končava, je, da me priporočiš prijateljicam.
Lahko mi pišeš na zasebnga, na mail ******** ali na *********** Vsekakor nebo ti žal;) lp • yourlove
• Od: 11.4.2010
• Kraj: HEAVEN^^
Re: Prvič
10.4.2011 16:59
pikec88 pravi:Si razmišljala o tem, da bi prvič to naredila z nekom, ki obvlada? In želiš to narediti na čim bolj diskreten način? Potem sem vsekakor pravi naslov zate. V zadnjem času sem veliko puncam pomagal pri tej "težavi" in pridobil sloves nekoga, h kateremu prideš, če bi rada izgubila nedolžnost na profi način. Edino, kar te bom prosil, ko končava, je, da me priporočiš prijateljicam.
Lahko mi pišeš na zasebnga, na mail sexwithme@mail386.com ali na msn mucek-18@hotmail.com Vsekakor nebo ti žal;) lp ej najbol da daš oglas u časopis :S FAK vrjetn da boš izgubu nedolžnost z enmu k ga maš rad ne pa kr tko pač na dogovor z enmu k ga prvič vidš -_- _________________ NO RISK NO FUN^^ • BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
10.4.2011 17:19
U časopis dj uglas. Maybe se ti clo kira javi. • SeeMeSmile
• Od: 5.11.2010
10.4.2011 18:35
pikec kok si str ?
Mogoče te pa jst lahk kkšne novi stvari naučim • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
10.4.2011 23:29
dej ofn s.p. stari _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • sebiixx
• Od: 29.12.2010
11.4.2011 14:54
daj v časopis, mogoče se ti pa javi kaka bakica p.s. ni se ti treba tu vlačit če ti nobena ne da • DarkerThanBlack
• Od: 19.12.2010
11.4.2011 21:52
Citat:daj v Äasopis, mogoÄe se ti pa javi kaka bakica
p.s. ni se ti treba tu vlaÄit Äe ti nobena ne da hahahah realna xD • pk4life
• Od: 20.7.2010
11.4.2011 22:33
dobra sebiixx .. XD hahahahaha .. hmm profi za razdevičevanje.. uhh hot.. more bit pa welko poupraševanje po teb da se na internet zatečš pa sprašuješ po tem da te predlagajo prjatlcam a?.. hahahaha joj pa prou tko nedoužno use zgleda.. zakon no nasmeju si me do souz XD keep it up _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • 7350
• Od: 19.4.2010
15.4.2011 23:52
Hahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahah hahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Sploh se ne morm nehat režat... Hahaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Model **** iglo pa džolo stran pejt u šolo nared neki iz sebe, poroč se ne pa s takimi **** no • fukickaa
• Od: 31.5.2010
16.4.2011 14:31
omfg
čist brez besed ostala upam da se zaje*bavaš • SeeMeSmile
• Od: 5.11.2010
16.4.2011 18:19
A pol nakoncu ugotoviš da je to en 12 letnii junfrčk XD AHAHAHAHA • Petarda.
• Od: 1.11.2008
17.4.2011 21:05
Hahahahahaahaa..taj dobra jaaa !!! XD
• mackica987
• Od: 18.4.2011
18.4.2011 19:05
Pa doro no saj folk ni vec narmalen ....!!
Alo samo res cudno, da nisi dal v kako revijo oglasa ne ker se sploh nebi cudla hahaha... • Eay
• Od: 25.4.2010
18.4.2011 20:52
js pa na to gledam čist normalno:)
folk je osamljen pa želi si čimprej opravt s tem..kdo bi pa rad biv devičnik do 30 leta? • mackica987
• Od: 18.4.2011
19.4.2011 15:31
Eay pravi:js pa na to gledam čist normalno:)
folk je osamljen pa želi si čimprej opravt s tem..kdo bi pa rad biv devičnik do 30 leta? Ja ok no samo vseeno boš devičnost izgubo z nekom ko ga maš rad ne pa kuj z enim dedom tam samo zato da se pač čim pre daš dol................... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.