Ljubezen .. Dj poglej no (:

Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Ljubezen .. Dj poglej no (: 6.4.2011 18:39
no mene pa mal zanima glede ljubezni pa to ... Very Happy

1. pr katerih letih ste mel že fanta (sm tk mal za sprot, al dolgotrajna zveza?)
2. kako sta začela hodt (zmenek -kino, pijača itd; spontano; karkoli ...)
3. kako vam je blo ...
4. po kokm času k sta bla skup sta se dol dala (če sta se)
5. Itd. Razpište se mal (:
mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Re: Ljubezen .. Dj poglej no (: 6.4.2011 19:20
Ursxx pravi:
no mene pa mal zanima glede ljubezni pa to ... Very Happy

1. pr katerih letih ste mel že fanta (sm tk mal za sprot, al dolgotrajna zveza?)
2. kako sta začela hodt (zmenek -kino, pijača itd; spontano; karkoli ...)
3. kako vam je blo ...
4. po kokm času k sta bla skup sta se dol dala (če sta se)
5. Itd. Razpište se mal (:

Pruga resnga tipa sm mela pr 13. amapk še usen .. tko k donz gledam nazaj se mi zdi d to ni blo to. Zdej sm z enmu že 8 mescou in zdej vem kaj je to .. met resnga tipa Smile
Začela sva tko, da sva se spoznala preko mojga BFF na enmu partyu u mestu .. poznala sva se pa že prej iz šole .. sicer je 2 leti starejši Razz
Kako mi je blo ? Kaj ? Razz
Nč druzga ni za pouedat Smile
annabelle • Od: 20.3.2011 • Prispevkov: 40
Re: Ljubezen .. Dj poglej no (: 8.4.2011 22:13
1. pr katerih letih ste mel že fanta .. 13let.
2. kako sta začela hodt.. najprej je on mene šlatanje pol je sledlo pijača pa tko nprej Rolling Eyes
3. kako vam je blo ... ja kul?
4. po kokm času k sta bla skup sta se dol dala (če sta se) 3mesece al neki? Very Happy.. nop.
5. Itd. Razpište se mal (: zej se sam sprašujm kokk sm lah bla z njim Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.