** Ko gre ljubezen predaleč** 10.del• Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
** Ko gre ljubezen predaleč** 10.del
4.4.2011 19:50
Posill so me........ (KONC 9.DEL)
Kaaj.? Kdaj.? Kdo.? Tjaša začne jokat. Takoj reče Galu da gresta do Tjaše.Gal se strinja saj mu je Tjaša razložila da Lana joka ker so jo posill. Takoj se oblečta. Tjaša še mami pove da more nnujno do Lane saj to kar se ji je naredilo se ne naredi vsak dan. Mama samo Ja reče. In Gala in Tjaše ni več. Čez 10minut sta pri Lani. Tjaša je pozvonila. Doma je bila samo Lana. Takoj je pritekla vratom. Takoj sta si Tjaša in Lana skočili v objem. Tjaša & Gal & Lana so odšli v sobo. Tam je Tjaša začela : šla sm u šoping tm je biu Peter pa negovi frendi. En od njegovih frendov me je odpelu u avto in tm me posilu. Pol nakonc mi je povedu da je vame.Potem sem odšla . (v joku razlaga Lana.)Takrat se oglasi Tjaša. '' ej Pikica kako je unmu ime.? Tjaša : '' << Žan.>> Tjaša je stekla na teraso in poklicala Petra. Takoj sta se zmenila da se čez 15 minut v parku dobijo Petr Gal in od Petra best frend (ŽAN). Tjaša in Gal sta odšla. V park sta zamudila 5 min. Tam sta že bila Peter in Žan. Žan je bil nekako žalosten in skoos je govoru >> ZAKAJ SM MOGU TO NRDIT.?>> Tjaši se je kmal zasmilu al usen ga je pustila. Začeli so se pogovajat če so se dons kej zafiksal pa ke so preživl današnji dan. Takrat se je oglasil Žan >> JES SN DONS USE ****.POSILU SM PUNCO U KERO SM ŽE 1 LET.<< in je začeu jokat. Takrat ga je tjaša objela zasmilu se ji je pač. A v tistm trenutku zazvoni Žanov telefon. Izpiše se. -> Lanaaaaaaaaaa <33 lubm te.! Se nadaljuje.! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.