**Ko gre ljubezen predaleč** 9.del

Njegova skos.! <3 • Od: 8.2.2011 • Prispevkov: 171
**Ko gre ljubezen predaleč** 9.del 1.4.2011 19:28
konec 7.del
Ko je zagledal ni moral verjeti swojim očem...
8.del
Widel je ubode in prerezae žile.! Začel je biti čisto žiučen. Ko pa je mu Tjaša razložila da se drugače ni znala pomiriti je nekako razumel. A v tidtem trenutku je iz žepa padla wrečka in use se je razletelo po tleh. (IGLA , LIMONA, HEROIN, ŽILETKA , RUTA...) takat je Gal use stwari pobral in odtekel stran. Tjaša zanjemu. Ni wedela kako ga naj pomiri. Gal je v tistem trenutku stwari že prodal za 40?. Proti tjaši je je wračal praznih rok edino w žepu je imel 40?. Tjaša mu je obljubila da to nebo nikoli več naredila. Tisto noč je Tjaša odšla domov spat. Mati jo je objela takrat pa je bila Tjaša še wedno braz jopce. Hitro je odšla v kopalnico. Šla je pod tuš in se zawila v brisačo tako da mati ni posumila. Bila je noč. Bilo je wroče. Tudi Tjaša je spala v kratkih rokawih. Okoli polnoči je odšla pit. V kuhinji je bila mati. Kmalu je zagledala....

Se nadaljuje.!

Nazadnje urejal/a Njegova skos.! <3 3.4.2011 12:39; skupaj popravljeno 1 krat
Poletje • Od: 2.4.2011 • Prispevkov: 9
Re: **Ko gre ljubezen predaleč** 9.del 2.4.2011 23:24
čim prej dalje... Smile
Njegova skos.! <3 • Od: 8.2.2011 • Prispevkov: 171
** Ko gre ljubezen predaleč** 9.del 3.4.2011 12:32
Mati je zagledala je na srečo samo prerezane žile. Začela je : TJAŠA KAJ SE DOGAJA STABO.? NESPIŠ DOMA, ŽILE, NITI POKLIČEŠ ME NE KO TE NI, NEVEM KJE SI, IN ZDAJ ODKRIJEM TVOJE ŽILE. Tjaša prosim zaupaj mi. Tjaša: ''okej. Poslušaj. Veš da imam fanta.? Mati(Klara) :'' ne.? Ime? Tjaša : '' Gal. Je najlepši fant na svetu. No pojdimo bistvu. Žile sem si prerezala ker nisem najdal drugega načina da se pomirim. Pred 1 tednim je bil Gal operiran. Imel je sdrdek na pljučah. Sicer je zdaj okej. No ewo zato.
Mami, oprosti.!! Mati : ''Je že okej. Jutri pokliči gala da pride prespat sem če hoče. '' Tjaša : '' o hwalaa Kaja.!! Končno.!'' Tjaša se odprawi v sobo da pokliče Gala. '' heeeej, Stari moj.! Ej mali.! Mtka mi je najdla prerezane žile. Men je blo tok bed.!! No sej pol sm ji puvedala use. Zakaj sm se. Mislm puwedala sm ji zate. In rekla je da če hočeš da dones prespiš pr men. Dj reč fotru.Plis.!? Gal : '' čak ka.? Mtka ti je widla žile in ni nč rekla.? Še dowoli da prespim pr teb.? Waaaw konc mt.!! Eh fotr itaq duvuli. Se widwa. Pridm kteb ob 6ih.! Tjaša : '' Oke.! AJ LAF JU SO FUCKIN MUCH.! Gal : '' Lubm te tut jz. Mwa.
(Čez 4 ure.)
Ura je 18:00. tjaša : '' Maami zdej bo pršu Gal. Prosm ne mu murit. Ne ga preweč zaslišvt. Prosm. Hwala ti.
18:13 ? zazvoni.. Tjaša steče do vrat. Ko se odprejo mu skoči v objem. Po objemu sledi poljub. Do vrat pride Klara(Mama) : '' Žiujo Gal. Jaz sem Klara.! Mati od tvoje punce. Kr naprej. Počuti se kot doma.! Gal uzame nahrbtnik in stopi v stanovanje. Gal in Tjaša takoj odideta v sobo ter se zaklenita. Zmenita se da tisto pride navrsto ponoči. Zdaj se uležeta ter začneta se poljubljat. Zmori ju Tjašin tlefon. Kliče >> LaaaaaaaaaNaaaaa :** <333 BF 4 ever.! << Tjaša prekine. Napiše sms : >> Hej pikica. Sori nemorm guvort Gal je pr men. Mtka mi je najdal prerezane žile. Pa ni nč rekla. Edin razlužit sm ji mogla. Mislm nism dujela ka sn ji povedala za Gala. Takoj je rekla da naj mu rečem da pride men prespt. No Gal zdej je pr men. Neki ti puvem sa tih bot.! Gal mi bo ponoč zbiu jumfr.! Mal me je strah k nevem kko bo. Upam da nebo mislu sam nase. No sej kkšn sms lhko napišš sam nwem če bom takoj ti udpisala. Sej weš. Žakava se. (ŽWALIVA oz.ZALIZUJEVA.) no Mwa. Najraj te mamm pikica moja.! <<
Takrat na vrata potrka Klara. Gal reče. Usak človk hoče preprečet da začutm twoje sladke ustnce. Jooj.! Tjaša : '' ej sori. Pač moja mt je przadeta. Sori. '' ODPRE VRATA. Klara '' : a bi rabla kej.? Gal : ''
Ne sam mir bi rada. ;P Klara : '' Gal.? Okej.! Čau. In gre.! Tjaša : '' Hahah Kajlo si ji zabiu.! No dj da zaklenm. Pust me. Tjaša zaklene vrata takrat pa zazvoni telefon. >> LaaaaaaaaNaaaaa :*** <33333 bf 4 ever.! << Tjaša spet prekine. Takrat pa se spomni da ji napiše sms.! >> Laaana.? Lej a je kaj narobe.? Em lej če je nujmo zvrcn. Pa jz prekinm pa nazaj pokličm. Mwahx* <333 << Spet zazvoni. Tjaša se ustraši. LANA ME RABI NUJNO. Tjaša : Šit .! Lana. ! Takoj pokliče nazaj. >> Lana se javi. Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaa.? Kaj je narobe.? Lana čisto v joku. ! Tjaša.? Tih bot.! Posill so me.....
dekle • Od: 24.5.2011 • Prispevkov: 208
Re: **Ko gre ljubezen predaleč** 9.del 30.9.2011 10:28
daj končaj prosim

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.