NE BOMO TE POZABILI! </3

MrsSweetie • Od: 8.7.2010 • Prispevkov: 76
NE BOMO TE POZABILI! </3 30.3.2011 14:21
Marsikdo je že kdaj zgubil osebo,ki jo je imel rad in jo ima še vedno,marsikdo se je kdaj razjokal in umiral od žalosti,marsikdo je čutil bolečino,ki jo sedaj čutim jaz... In ne ne govorim o ljubezni,ne govorim o tem kako si nesrečno zaljubljen in te boli srce,ker si izgubil svojega dragega/drago. Govorim o smrti,ki prizadane veliko ljudi... Govorim o tem kako človek izgubi življenje.. Mogoče ima prometno nesrečo,ga zadane kap,ima hudo bolezen,včasih pa pride tudi do tega,da si življenje vzame sam...In v takem primeru sem jaz izgubila prijatelja,prijatelja,ki je bil vedno nasmejan in vesel... A naenkrat se je vse spremenilo in ti tega nisi opazil... Tisti občutek,ko ves vikend nisi obiskoval njegov profil na facebooku,kjer se je ravno takrat dalo izvedeti stvari kot so "Zadnji žur" .. "Pršu iz mesca,še zadnjič" itd. In ponedeljek vse je perfektno... ampak okrog 8ih zvečer izveš novico,da tvojega prijatelja ni več,ni več Andraža,ni več veseljaka,ni več osebe,ki je dopolnjevala tvoje življenje... Nemoreš verjeti,da je tak človek,ki je bil on to naredil,da si je vzel življenje.. In boli,zelo boli,ko veš,da ga neboš več videl,ko veš da se roki nebosta več zbližali in ko mu nikoli več neboš mogel pogledati v njegove oči...Odšlo je njegovo telo,njegova duša,njegov nasmeh,ampak nekaj bo ostalo.. ostal bo spomin,ki ga bom za vedno nosila v srcu. Spominjam se jesenskih dni,kako sva se sprehajala na soncu in sedela na klopi,kako sem te vsa nestrpna čakala,da si prišel.. Prišel si peš iz svojega mesta,ki je bil 20 minut oddaljen od mojega kraja...Rudnik,makedamska cesta in klop obrnjena proti skali to me bo vedno spominjalo nate....
Andraž toliko besed je še neizrečenih,nisem ti še rekla nekaj kar sem ti hotela... ampak ti sedaj,čeprav te ni več.. OPROSTI! Ti veš zakaj.. <3
Pogrešam te,vsi te pogrešamo,ampak vem,da se bova nekoč spet srečala.. vem da se bova.. in takrat,takrat te ne izpustim več iz oči..... Res je čudno kako je svet prazen,ko umre en sam človek.... Upam,da si našel svoj mir,da počivaš,da nas čuvaš in gledaš na nas na vsakem koraku...

NE BOM TE POZABILA,NIKOLI NE BOM PRENEHALA MISLITI NATE IN ZAPOMNI SI,DA BOŠ VEDNO V MOJEM SRCU,VEDNO SE BOM SPOMINJALA NATE!
HWALA TI ZA VSE IN V SEBI VEM,DA SI SEDAJ SREČEN<3

* 15.7.1988 - 28.3.2011 * </3 Sad :'(
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 30.3.2011 14:49
mojesožalje. kko je pa umr če smem vprašat?
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 30.3.2011 14:57
Eay pravi:
mojesožalje. kko je pa umr če smem vprašat?

samomor je naredu Sad obesu se je Sad

HWALA!
LovelyNina • Od: 26.9.2010 • Prispevkov: 46
... 30.3.2011 15:39
Moje sožalje !!
Peinchy • Od: 5.3.2011 • Prispevkov: 111
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 30.3.2011 16:16
A to je oni z druge? R.I.P Crying or Very sad
aelah • Od: 26.12.2010 • Prispevkov: 36
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 30.3.2011 17:02
MrsSweetie pravi:
Marsikdo je že kdaj zgubil osebo,ki jo je imel rad in jo ima še vedno,marsikdo se je kdaj razjokal in umiral od žalosti,marsikdo je čutil bolečino,ki jo sedaj čutim jaz... In ne ne govorim o ljubezni,ne govorim o tem kako si nesrečno zaljubljen in te boli srce,ker si izgubil svojega dragega/drago. Govorim o smrti,ki prizadane veliko ljudi... Govorim o tem kako človek izgubi življenje.. Mogoče ima prometno nesrečo,ga zadane kap,ima hudo bolezen,včasih pa pride tudi do tega,da si življenje vzame sam...In v takem primeru sem jaz izgubila prijatelja,prijatelja,ki je bil vedno nasmejan in vesel... A naenkrat se je vse spremenilo in ti tega nisi opazil... Tisti občutek,ko ves vikend nisi obiskoval njegov profil na facebooku,kjer se je ravno takrat dalo izvedeti stvari kot so "Zadnji žur" .. "Pršu iz mesca,še zadnjič" itd. In ponedeljek vse je perfektno... ampak okrog 8ih zvečer izveš novico,da tvojega prijatelja ni več,ni več Andraža,ni več veseljaka,ni več osebe,ki je dopolnjevala tvoje življenje... Nemoreš verjeti,da je tak človek,ki je bil on to naredil,da si je vzel življenje.. In boli,zelo boli,ko veš,da ga neboš več videl,ko veš da se roki nebosta več zbližali in ko mu nikoli več neboš mogel pogledati v njegove oči...Odšlo je njegovo telo,njegova duša,njegov nasmeh,ampak nekaj bo ostalo.. ostal bo spomin,ki ga bom za vedno nosila v srcu. Spominjam se jesenskih dni,kako sva se sprehajala na soncu in sedela na klopi,kako sem te vsa nestrpna čakala,da si prišel.. Prišel si peš iz svojega mesta,ki je bil 20 minut oddaljen od mojega kraja...Rudnik,makedamska cesta in klop obrnjena proti skali to me bo vedno spominjalo nate....
Andraž toliko besed je še neizrečenih,nisem ti še rekla nekaj kar sem ti hotela... ampak ti sedaj,čeprav te ni več.. OPROSTI! Ti veš zakaj.. <3
Pogrešam te,vsi te pogrešamo,ampak vem,da se bova nekoč spet srečala.. vem da se bova.. in takrat,takrat te ne izpustim več iz oči..... Res je čudno kako je svet prazen,ko umre en sam človek.... Upam,da si našel svoj mir,da počivaš,da nas čuvaš in gledaš na nas na vsakem koraku...

NE BOM TE POZABILA,NIKOLI NE BOM PRENEHALA MISLITI NATE IN ZAPOMNI SI,DA BOŠ VEDNO V MOJEM SRCU,VEDNO SE BOM SPOMINJALA NATE!

use bo folk nazaj dubu, usaka grožna, usak udarc se jim bo vrnu duplo.!
moje sožalje..
aza pučivi u miri.!
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 30.3.2011 17:26
Peinchy pravi:
A to je oni z druge? R.I.P Crying or Very sad

omg to je tui blo ja /: jas sem ga poznala pa kolegu je napisal brb 5min pa adijo.. kriza

drugač pa tui moje sožalje ja, sem bla na istem mestu pred enim letom, vem kak ti je, kak ti drugi govorijo da se naj spominjaš lepih trenutkov, nevem no meni je blo to najbol grozno pa mi je še ker veš da tega več nebo.. žalostno (:
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 30.3.2011 19:01
jooj kako grozno mojeee največje sožalje Sad(((((
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 30.3.2011 19:14
omg...moje sožalje....drž se
nikkka • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 59
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 30.3.2011 19:44
MOJE SOŽALJE (naj počiva v miru)
pa vem kak je to... Crying or Very sad ko ti nekdo ko ga maš ful rad umre, sploh pa če nardi samomor more bit še hujše se ti zdi da je vse lepo pa prav pol pa te ful pretrese taka novica (tak iznenada)
ful lepo si napisala...
Crying or Very sad Sad Crying or Very sad
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 30.3.2011 20:19
aelah pravi:
MrsSweetie pravi:

use bo folk nazaj dubu, usaka grožna, usak udarc se jim bo vrnu duplo.!
moje sožalje..
aza pučivi u miri.!

pa še kok... vse se vrača vse se plača...
hvala*
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 30.3.2011 20:24
CookieChoice pravi:
jooj kako grozno mojeee največje sožalje Sad(((((

hvala ):
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 30.3.2011 20:25
30stm pravi:
omg...moje sožalje....drž se

graciaas Sad Sad Sad
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 30.3.2011 20:26
nikkka pravi:
MOJE SOŽALJE (naj počiva v miru)
pa vem kak je to... Crying or Very sad ko ti nekdo ko ga maš ful rad umre, sploh pa če nardi samomor more bit še hujše se ti zdi da je vse lepo pa prav pol pa te ful pretrese taka novica (tak iznenada)
ful lepo si napisala...
Crying or Very sad Sad Crying or Very sad

zmeri sm druge tolažla sej bo sej bo... ampak ko prideš na tako mesto veš kok je hudo Sad Sad Sad Sad Sad

hwala....
peetraax3 • Od: 4.5.2010 • Prispevkov: 53
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 30.3.2011 22:07
Počivaj v miru Župca Sad
GoBiCa • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 141
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 31.3.2011 16:25
OMG... moje sožalje...
D3NiiS • Od: 30.9.2010 • Prispevkov: 217 • Kraj: Koper
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 31.3.2011 19:00
Sožalje tebi in vsem bližnjim.
Drži se.
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 31.3.2011 23:18
Žiujo!, sožalje tudi iz moje strani :S :S Vem kako je ko ti kar naenkrat umre pomembna oseba u tvojem žiuljenju... jst sm oktobra izgubila očeta. in ja blo je grozno, kar naenkrat :S zju3 bi me mogu u šolo pelat in on se ni zbudu :S Še zdej se nism sprjaznla s tem :S tega ne privoščm nikomur...
Nevem zakaj jst, nevem zakaj zdej... in bolš da se ne sprašujem, njega nebo nazaj in to je to. Nikol si nebi misnla da bom to doživela (na tak način in pri 15 )...
ampak kaj hočeš tako je žiuljenje, treba je bit močen in ustrajat naprej, to mi je on vedno govoru ...
Tko da drži se, usi ki so nas zapustili živijo u naših spominih Smile
mata • Od: 7.11.2010 • Prispevkov: 188
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 1.4.2011 14:31
fak,ej!! Sad
moje sožalje
KaixX • Od: 3.6.2010 • Prispevkov: 135
Re: NE BOMO TE POZABILI! </3 1.4.2011 16:15
O, shit....
Moje iskreno sožalje tebi in vsem, ki ste ga poznali.
Pred parimi dnevi sem tudi jaz izvedela podobno novico o tem. "Prijateljica" je skočila iz okna...bla sm čist šokirana.
Še enkrat moje sožalje.

R.I.P. Andraž Sad

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.