Pomagite ! Prosm

LoveBye • Od: 4.2.2011 • Prispevkov: 19
Pomagite ! Prosm 28.3.2011 17:37
Hej... Js sm se pač upisala na GCC (gimnazija celje center) in me zdej zanima, kdaj izveš to če si sprejet al ne... Kr nam niso neč konkretno to povedal. sam mislm d je rekla socialna delavka mi da prvega aprila zvemo.. sam nisem 100%
Tak da.. tisti ko to vete... Mi lahka pomagate?
PROOOOOSIM
Tnx*
kukuc • Od: 27.9.2010 • Prispevkov: 54
Re: Pomagite ! Prosm 28.3.2011 22:02
4. aprila pridejo obvestila kire šole majo omejitve.
Peinchy • Od: 5.3.2011 • Prispevkov: 111
Re: Pomagite ! Prosm 29.3.2011 14:02
ja običajno 4 aprila, samo nekatere šole objavijo že prej Smile
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: Pomagite ! Prosm 30.3.2011 21:55
konc počitnc zveš če si vpisana al ne Smile to boš pa tk tkoj zvedla, k boš vidla če so omejitve Wink zdej jih že menda kar neki časa ni blo, usaj lani niso ble Very Happy verjetno letos tut ne bodo... ampak nikol ne veš Wink drgač se pa ne sekiri, če maš kolkertok vredu ocene si ziher tam! Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.