Ime za psa..
• riri004
• Od: 16.2.2011
• Kraj: Jesrenice
Ime za psa..
24.3.2011 14:03
Oi, js bom pa psa dubila in pa še nevem kuko bi mu dala ime sj tut nevem če bi bil samec al samica sam me pa za ime zanima.._________________ Timi..p to..luv ya <3 • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
Re: Ime za psa..
24.3.2011 15:14
Jst mam eno dalmatinko z imenom Lusie, pa eno drugo neko malo mešanko Bibo. prej sm meu še rotweilerja, pa lesija, pa nemškega ovčarja, pa haskija pa nevem ka še ne use... sam najbl je biu prjazn lesi, nemški ovčar pa mešanček BIBA... _________________ Peace!
• jeeny
• Od: 13.12.2009
24.3.2011 22:29
riri004 pravi:Oi, js bom pa psa dubila in pa še nevem kuko bi mu dala ime sj tut nevem če bi bil samec al samica sam me pa za ime zanima..
jz mam 4 majnše • jeeny
• Od: 13.12.2009
24.3.2011 23:02
Jok3r pravi:ime: štem
priimek: majzl ahahahahahah • Peinchy
• Od: 5.3.2011
25.3.2011 22:58
Jaz mam 2 psa in sicer, psičko nemški prepeličar z imenom Tisa in pa jack russel terierja z imeno Gin. • Maiko
• Od: 9.11.2010
• Kraj: Novo mesto.
26.3.2011 0:08
Kala, Klea, Lola, Hell, Kaos, Mora. • riri004
• Od: 16.2.2011
• Kraj: Jesrenice
26.3.2011 19:55
haha.. bom bom.. tnx_________________ Timi..p to..luv ya <3 • yourlove
• Od: 11.4.2010
• Kraj: HEAVEN^^
26.3.2011 20:03
riri004 pravi:Oi, js bom pa psa dubila in pa še nevem kuko bi mu dala ime sj tut nevem če bi bil samec al samica sam me pa za ime zanima..
Bikini.....................loh je fantk al pa punčka =))) • January
• Od: 11.2.2011
26.3.2011 20:12
am dej mu neki odštekanega, pa kratkega.
mojmu psu je ime tim, sam je str 8 let že. jst vem da sm skoz hotla, da bi bil pikaču (pikachu iz pokemonov). drgač pa poglej kaj bo ta ps delu, pa ga tko poimenuj. npr. jst sm mačka poimenovala Kroti, ker je tko šekasta; pol mam Puhija ker je puhast; Zvončica Kaja ker je mela zvončk, ki je skoz cinglav pa je mjavkala in si jo vedno prašu kaj je in je tko ratal Kaja. in še več takih primerov.. xD • Me.To.You
• Od: 28.12.2010
Ime za psa..
26.3.2011 20:35
lohk je slamca al pa kej tko odštekanga xD |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.