Življenski moto

zvezdicaa • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 115
Življenski moto 23.3.2011 17:11
Hei!
No te teme sicer nisem zasledila, če pa je že kakšna podobna tej, se opravičujem.

Skratka, zanima me kakšen je vaš moto, ki vas vedno 'žene' naprej oz. ki mu vedno 'sledite' ? Smile
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Življenski moto 23.3.2011 17:43
Čeravno nimam nekakšnega ustaljenega motota, gre nekak takole: živi življenje xD Mislim brezveze se nekaj sekirat in take zadeve, seveda moraš kot em za zdaj gimnazijec vzet nekatere stvari resno in jih nardit, vseeno dam na prvo mesto stvari ki me zanimija --> toraj čeprav sem včasih, kar ne rabiš naredit danes preloži na jutri xD je pa drugač tak, da naredi to kaj moreš da maš pol fraj (rečmo v to ni vklučeno učenje, mišljeno je nasploh tako rečeno življenje) oz. nemorem reč glih fraj, oz. mislim bol fraj kot, da delaš kaj te zanima. No to je nekaj moje modrosti tako rečeno. BTW če bi pa mogo met kaki moto ne pa bi bil kaki takšen: The purpose of our lives is to be happy.
Dalai Lama

L.P.

(Woho 500 post =P)
Re: Življenski moto 24.3.2011 19:01
važn da je flaša cela Very Happy
Re: Življenski moto 24.3.2011 22:02
Borders? Never seen one, but I heard they exist in some people's minds.

If being "different" is what is wrong,
I'd rather not be right.
And I'd want to finish living,
Doing the "different" fight.

I'll never give up fighting till the end
If I fall along the way I'll get up and try again
But never shall I accept the fact of defeat
I've set goals in life and those I must meet
But never will I let negativity hold me down
Those who think positive I keep them around
Never shall I dwell on things in the past
Bad times come but never do they last
I shall never give in to those who are weaker than I
If I give up now why not lay down and die
Never Give Up

moje! Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Življenski moto 24.3.2011 22:42
že od vedno : Smile... it confuses people

drugač pa: O LENOBA O LENOBA, ZVESTA TI BOM DO GROBA.. Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.