pogovor.• youknowmebitch
• Od: 24.10.2010
pogovor.
21.3.2011 18:23
mene zanima, kako pač začet pogovor. kkliknem 1 tipa, napišem oj, on oj.
k pa poj? pa če llahko na konkretnem primeru poveste oz napišete pa še o čem bi se lahko pogovarjala pač skos pogovor, pa ko bi šla vn kaj se pogovarjat. ful vm bom hvaležna. <3 • shufflePaXie
• Od: 27.11.2010
Re: pogovor.
21.3.2011 20:10
jah kt se jes z enmu pogovarjam je zmeri kt: oj.oj; kak kej? gre ,ti? gre.. in kaj kej počneš? ...
in poj se itak samo naprej razvija:D good luck ! • rebeka
• Od: 11.3.2011
21.3.2011 23:13
Ja tle je zej ful odvisn kok se poznata, al kok ga poznaš x) če ga še ne dobr ga kj upraša s čim se ukvarja al pa kj sam nej ne zgleda preveč resno use skp mau heca al kk nej se izrazm k ostalo mi zbriže, je treba umes upelat in poj čet laufa k namazan heheh x))
• pk4life
• Od: 20.7.2010
22.3.2011 1:23
shufflePaXie pravi:jah kt se jes z enmu pogovarjam je zmeri kt: oj.oj; kak kej? gre ,ti? gre.. in kaj kej počneš? ...
in poj se itak samo naprej razvija:D good luck ! sry sam res ful bedno .. tko zčne pogovor 80% folka.. pa po šansi se pr kko si? tut konča.. in to je najbl čudn.. raj praši nwm ke žwi kok je str kam hod n sql.. pa za začetk je tut šola dost obširna tema sam se je raj izogibi če je možn.. pol pa take stwari.. pč skupni problemi najstnikou.. starci.. tmali.. ocene (jao pa sm s5 pr sql XD).. ipd ipd.. alpa muziq.. šport.. prosti čs.. to je če ga ne poznaš.. če ga pa tko mal lahk pa usako od teh stvari mal razvijaš.. nwm.. čeri sm gledala nogomet.. eminem ma hude komade.. si že slišu unga... ipd ipd tok simpl je no ^_^ _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • shufflePaXie
• Od: 27.11.2010
22.3.2011 21:10
pk4life pravi:
shufflePaXie pravi:
jah kt se jes z enmu pogovarjam je zmeri kt: oj.oj; kak kej? gre ,ti? gre.. in kaj kej počneš? ...
in poj se itak samo naprej razvija:D good luck ! sry sam res ful bedno .. tko zčne pogovor 80% folka.. pa po šansi se pr kko si? tut konča.. in to je najbl čudn.. raj praši nwm ke žwi kok je str kam hod n sql.. pa za začetk je tut šola dost obširna tema sam se je raj izogibi če je možn.. pol pa take stwari.. pč skupni problemi najstnikou.. starci.. tmali.. ocene (jao pa sm s5 pr sql XD).. ipd ipd.. alpa muziq.. šport.. prosti čs.. to je če ga ne poznaš.. če ga pa tko mal lahk pa usako od teh stvari mal razvijaš.. nwm.. čeri sm gledala nogomet.. eminem ma hude komade.. si že slišu unga... ipd ipd tok simpl je no ^_^ ja vem ja.. sam odvisn je tut kok tipa poznaš ne.. mislm nakonc če preveč sprašuješ sam gor dol greš lah komu na k*** • pk4life
24.3.2011 0:58
no ja sej ne skos sam sprašvt.. pol tut razviji pogovor iz tega ne.. sej se ful da.. probi spoznt čimveč folka pa se pol tko tut razvije nčin pogovarjanja al neki.. XD pč poglej kaj te drugi folki kej prašajo k te spoznajo.. uzameš to mal preoblikuješ dodaš kej svojga.. pa na podlagi tega razviješ pogovor... mene je enkrt ena modelka čiz tko ogovorila pa praša .. kej treniraš?.. aja zto mišice?.. no res da je blo u živo pa tut nimam nekih mišic hotla je sam začet pogovor.. pa ji je zlo ratal XD hmm pol ena dobra forca je.. kam pa ti hodš?.. (če reče neko xy sredno šolo) aaa.. vidm da sm falu ja.. tja ste šle use lepe modelke (tja mal poudarš) XD no sam to je že mal več k pogovarjanje XD ok zej bom nehu pisat hahaha_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • nancy
• Od: 27.4.2010
24.3.2011 8:09
če tole rečeš kr vsaki: ''kam pa ti hodš?.. (če reče neko xy sredno šolo) aaa.. vidm da sm falu ja.. tja ste šle use lepe modelke (tja mal poudarš) XD no sam to je že mal več k pogovarjanje XD'' lahko izpade dost ženskarsko.. • pk4life
24.3.2011 12:10
no sej to ni lih tko za tkoj taprvič k koga spoznaš .. mislm mal hecn lahko usen izpade.. bl k pickup line.. mja no kukrkol XD pogovor res ni neka umetnost.. pa zlo lahko se je nučit.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • nancy
• Od: 27.4.2010
24.3.2011 13:51
Pogovora se ne da naučit.. pogovor pride sam od sebe in to je čar najbolših pogovorov • pk4life
24.3.2011 15:28
da se naučit kko spoznt folk no.. jz sm se to tko nauču no.. mislm.. ok mal čudn izpadl useskp XD.. mislm da sva že mal iz teme šla_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • youknowmebitch
25.3.2011 20:07
ja tkole zj. jz tega tipa poznam, pa k me je po fbju dodov me je on kliknu in sva se pogovarjala, oz. ful ****. no in mava ene skupne fredne, in smo šli skupi drsat in poj mi je ratov ušeč sam zj nevem ko ga lahko kliknem. čeporv men bi blo ušeč, da bi me še 1x kliknu on, k mi je laži. sam takt k sva se pogovarjala mi je reku za msn sam poj ni nč več kliknu. sam mi je res ušeč, pa ful velik skupnega mava, tkoda tema bo že nekak, sam kako začet. ker nemorm kr: ej k pa poslušaš ti kej? pač ko napišem oj, pa on oj. in poj negre kr; k pa poslušaš kj??????
drgav vm pa res NAJLEPŠA hvala. <3 • pk4life
6.4.2011 19:03
probi tko: hmm kko si zloudat ta komad z youtuba? (zih bo wedu) p pol če nebo sam prašu če to poslušaš pa reč: ok thx ^_^ kaj pa ti kej poslušaš?.. sry za slow reply.. drgač kko zj s tem? XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • youknowmebitch
6.4.2011 20:10
pk4life pravi:probi tko: hmm kko si zloudat ta komad z youtuba? (zih bo wedu) p pol če nebo sam prašu če to poslušaš pa reč: ok thx ^_^ kaj pa ti kej poslušaš?.. sry za slow reply.. drgač kko zj s tem? XD
hvala, dobra ideja x) malo napredujeva ne.. za ven se menmo nekak zj heh... saamo pogovarjala se pa od takt naprej še nič nisva. ampak sej to gre počassss..... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.