menstraa..help !• klarciiiii
• Od: 1.8.2010
menstraa..help !
19.3.2011 19:50
js sm gledala že te teme pa nism nikjer našla odgovora tk da odpiram novo temo...
no js sm dobila u tork 1. mestro in sm jo mela kr zlo močno u tork in sredo, u četrtek pa petek pa mal men. u petek zvečer sm si zamenjala vložek in pol ni blo zjutri nč gor (biu je čist). sm pol zvečer sm pa vidla da sm jo spet dobila. a se vam tut to dogaja? a je to zato ker jo mam prič? no pa še neki. ko pol 2. pa 3. pa tk naprej dobiš menzo. kk ve to vete da jo dobite? kr če si npr. u šoli pa neveš da si jo dobu in se ti na hlačah pozna... mal mi puvejte pliss • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: menstraa..help !
19.3.2011 20:21
to si lahko izračunaš in sicer: če si jo dobila zdaj v torek, štej +28 dni (torek je kao 1.dan), 28 naj bi ciklus trajal ampak ni točno, sploh pa zdaj če še maš bol začetek. jas ti predlagam da si nekje od 26 dneva naprej nosiš zraven v šolo vložke (al pa si že daš zjutraj mini vložek noter), torej če bi mela urejen ciklus (npr.jas sem ga že od začetka mela), bi mogla zaj kečap tedn dobit 11.4 _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • lana
• Od: 24.11.2010
19.3.2011 21:40
ne ti ne pride na hlače.....mislim lahka ti no...sam itak že prej
čutiš..predn je na hlačah.... no vsaj jst čutim de po men, pa tam dol neki tak k bi hotl tečt (mislim po telesu, tak ko po eni ceuki, al neki) ....pol pa brš na wc, pa itak če si prau cajt se ti še nč nevid...tak de ja...to je moje mnnje...no jst čutm to...za druge pa nevem • SmileyFace
• Od: 14.3.2011
19.3.2011 23:02
Ejh nej te ne skrbi preveč glede tega da bi se kej poznal na hlačah.. tkt k maš velik pa k bi lahko pršlo čez boš začutla, pol un tedn si pač mal bl pozorna na to pol je pa okej tkoda kle nimaš kej skrbet pomoje. kar se ciklusa tiče ni nujn da bo tkoj redn (pr enih je pr enih pač ni..) pr men vem da pol neki mescou kr nism mela pol pa spet sm, zdej mam pa že redno zadevo _________________ ~Don't write in starlight, 'cause the words may come out real :] • mojcka
• Od: 27.4.2009
20.3.2011 9:36
To je čizt normalno. K sm jo js dubla prvič (oh, kje je že to Čaubaau** • 30stm
• Od: 31.10.2010
20.3.2011 10:51
kokr so ti rekle...ne skrb....možno je da te bo predn jo boš dubila(nasledno) mal bulel (kokr vem je to ovulacija....pa ne se zgražat če je narobe)...jst punavad vem k me recmo par dni prej buli pa me en dan prej neha....pol zvečer punavad pa sam začutm da se neki dugaja in kle je.....pa blagor tistim k nimate močne....mene buli 7 dni na ful in to gre tok iz mene da kdaj sploh ne morm hodt......važn je da maš sabo vložke....si zračunaš kokr so ti rekle....pa sej boš tut sama vidla kuko pa kaj....za usak slučaj mej pa dnevni vložk notr...• knigca
• Od: 11.11.2010
20.3.2011 16:28
mojcka pravi:To je čizt normalno. K sm jo js dubla prvič (oh, kje je že to
Čaubaau** ej js mam pa en podobn problem da NI in sploh ni redna! pač najprej sm jo dobila, pol čez mesc pa pou, pol 6 mescou nč, pol 2, pol 1, pol 1, in pol 6 in zdej se mi je kr naenkrat ulil! u šoli!! ka sploh nevem kaj je narobe in SPLOH noče bit redna! aš kok je to zoprno. :S • klarciiiii
• Od: 1.8.2010
20.3.2011 18:48
hwalla vam za use odgovore..
ko sm jo pč dubila (blo je ravn sred angle) sm ful čutla, sm iz razreda pa nism mogla it kr nam učitlca ne pusti hodit vn med uri. in pol ko sm šla po uri na wc sm vidla da se mi pozna tut na hlačah :S sm sreča sm bla u tuniki tk da se ni vidlo. kk dougo pa jo mate vi približno ? (js jo še dans kr mam pa se mi je u tork začela) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.