kujk doug zjutri rabte de se zrihtate (posebi punce)'??• lana
• Od: 24.11.2010
kujk doug zjutri rabte de se zrihtate (posebi punce)'??
19.3.2011 13:42
mene pa zanima..k jih tkole ful velik vidm tujih punc (pač de niso slovenke) k delajo
te videje zjutri (al pa kader kol) k si rihtajo frizure..pa make up-e.... zdej bi pa jst rada posnetke od slovenk....če lahka date prosim tuki gor linke.... pa povejte, če pozante kiro k do dela /al pa če ve same to delate.....aja pa zream še napište iz kot ste, pa vašo starost... -------------------------------------------------------------------------- aja pa še to...kujk doug ve punce zjutri rapte (predn grete v šolo) de se zrihtate (oblečete, uredite frizuro ja al ne, kej namažete) kujk minut oz. ur rabte.. kr jst rabm zjutri nekje 40 minut..pa sm stara 14 let..... moji sosedi se pa to zdi ful velik..una je tut stara 14 pa se zjutri u 15-20 minutah zrihta, pa namaže, pa use...pa še je (pač zajtrkuje)...me zanima al se vam to zdi res tujk preveč cajta,... jst sm zjutri čist zaspana, pa dlje časa rabm...čeprav se jst zjutri nikol nebi bla zmožna ublečt pa zrihtat u 20-ih minutah..tak de ja...prosim za mnjenje... aja pa tuki je link...ka mislm... PRLEPTE PROSIM KAK LINK (OD SLOVENK, LAHKA PA TUT OD TUJK, ČE ŽE) [url] [link] [/url][/b] • vampirediaries
• Od: 11.4.2010
Re: kujk doug zjutri rabte de se zrihtate (posebi punce)'??
19.3.2011 14:28
različn...ene rabjo več ene pa mn cajta:P
moja sošolka npr ustaja usak dan ob 5 da se do pol 7 zrihtaxD jst rabm 10-15 minut;) • lana
19.3.2011 14:40
vampirediaries pravi:različn...ene rabjo več ene pa mn cajta:P
moja sošolka npr ustaja usak dan ob 5 da se do pol 7 zrihtaxD jst rabm 10-15 minut;) o, fak...resno al ka..??? kujk si pa stara...? ej pa jst niti ne uspem se u 10-15 minutah zraihtat...ja pa a ti ješ zjutri (zajtrkuješ)...pa ka usi tak hiter hodte, al laufate..de se uspete tak hiter zrihtat..jst čist počas do normaln hodm...no, če povem po pravic se učasih dobesedno tut vlečem pučas • January
• Od: 11.2.2011
19.3.2011 14:50
jst rabm 40 minut skor vsak dan vstanem ob 5.45.jst od 5.45 do 6 jem zajtrk. pol sm 10 minut v kopalnc, da si zobe umijem, počešem itd. včasih mal dl časa, k mam še sestre in je pol vrsta, za v kopalnico ...pol pa še 10-15 minut, da se oblečem, zmečem stvari v torbo in naredim pozabljeno nalogo. pol pa še par minutk, da si nahitr, s korektorjem pokrijem kak mazolček, in poberem pozabljene stvari po bajti • Peinchy
• Od: 5.3.2011
19.3.2011 15:20
jaz rabin 10-15 minut neki, samo se ne mažem tak da itak porabm malo cajta. • Zelodko
• Od: 13.11.2010
19.3.2011 15:21
Wtf 40min? o.O
Jz ustanm pol 6, večinoma pa sam ugasnem budilko in še spim 10min, tak, da ponavad ustanm 5.40 in pol oblečm že pripravlen obleko od učer in u kopalnico si zobe umivam, ravnam si lase, maskara pol korektor (use skup ene 5-10min) in pol še zvezke poberm in jih dam u torbo pa grem na bus (bus mam 6.05), naloge naredm u šolo al pa jih ne naredm xD Tak, da 10-15min?.. zajtrkujem se ne in ne laufam, normaln hodim in napol spim..mogoč si zdej rečš: 10-15min? kak ti rata.. to pa je zto k sm s sabo zadovoljna in sm si sama sebi všeč pa mi ni treba si popravljat neke napake in bombinirat z makeup. Nazadnje urejal/a Zelodko 19.3.2011 15:30; skupaj popravljeno 1 krat • annie15
• Od: 26.2.2011
19.3.2011 15:28
js ustanm 7.15 ucasih 7.30..zrihtam se u 20-25 min..use ublecm se namazm zobje lase.! 40min..men se to zdi ful vlik..! • lana
19.3.2011 15:45
jst se ublečem, umijem zobe, počešem,jem-zajtrkujem, se sam z eno kremo
namažem (za mozole) drgač se pa ne mažem,ku mate neke komentarje... sej nism rekla, de se jst mažem, jst sm sam vas uprašala, če se vi... tak de ja...........mogla bom zmanjšat moje ublačenje pa rihtanje zjutri HVALA ZA VAŠA MNJENJA • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
19.3.2011 16:52
omg 10-15min? to jas samo rabim da se vstanem ;o nevem, jas si ponavadi naredim uro ob 7, pol še pa pol ure spim v pojsli, tak da se ob pol8 pa za ziher vstanem. pol grem v kopalnico, pa se tam oblečem, frizuro naredim, zobe vperem pa rabim kakih 15min, pol se še pa grem namazat v sobo pa je tui kakih 15min ;o (samo jas še pune vsega polek delam - komp, tv, na sprehod grem včasih s pesom ko se mi da, kaka kolegica pride k meni prej itd.. ) pa še jem vmes, pouk se mi začne 9:30, tak da grem ponavadi 9:20 od doma, če pa gremo na kako kavico prej pa grem ob kakih 9. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • lana
19.3.2011 17:36
PorceLan pravi:omg 10-15min? to jas samo rabim da se vstanem ;o nevem, jas si ponavadi naredim uro ob 7, pol še pa pol ure spim v pojsli, tak da se ob pol8 pa za ziher vstanem. pol grem v kopalnico, pa se tam oblečem, frizuro naredim, zobe vperem pa rabim kakih 15min, pol se še pa grem namazat v sobo pa je tui kakih 15min ;o (samo jas še pune vsega polek delam - komp, tv, na sprehod grem včasih s pesom ko se mi da, kaka kolegica pride k meni prej itd.. ) pa še jem vmes, pouk se mi začne 9:30, tak da grem ponavadi 9:20 od doma, če pa gremo na kako kavico prej pa grem ob kakih 9.
ka ti že v sredno šolo hodiš al ka..?? če ja na kiro...sprašujem pa zato ker,kok to de se ti pouk šele ob 9.30 začne..?? jst ustanem ob 5.30......6.15 gremo..... pa pr nam se pouk že začne ob 7.45 aja, če pa grem z avtobusom..pa s eustanem ob 6.00 pa 6.40 grem.. ..pa mam avtobus enih 6.45-50....pa pridem šele u šolo ob pol osmih...ja se kr doug furam (pa to hodim v osnovno šolo) tak de ja skor eno uro se furam,če grem z busom • lolixlolloli
• Od: 23.2.2011
19.3.2011 18:29
okej. js sm stara 13. rabm 45 minut pa še to mi mau cajta zmanka. pa pač obleke ka bom mela oblečen že mam prpraulene pa nemažem se pa pač nimam neki frizzure pač sam počesana sm al neki. ko npr moje sošolke se u 20 minutih zrihtajo. n___n
• vampirediaries
• Od: 11.4.2010
19.3.2011 18:31
moje ime pravi:
vampirediaries pravi:
različn...ene rabjo več ene pa mn cajta:P
moja sošolka npr ustaja usak dan ob 5 da se do pol 7 zrihtaxD jst rabm 10-15 minut;) o, fak...resno al ka..??? kujk si pa stara...? ej pa jst niti ne uspem se u 10-15 minutah zraihtat...ja pa a ti ješ zjutri (zajtrkuješ)...pa ka usi tak hiter hodte, al laufate..de se uspete tak hiter zrihtat..jst čist počas do normaln hodm...no, če povem po pravic se učasih dobesedno tut vlečem pučas 16 sm stara... zju3 jem samo učasih drugač pa ne normaln grem na busno postajo:P • Rocafella
• Od: 24.1.2010
19.3.2011 19:51
1-2 minuti umivanje obraza, česanje, parfumi in to 15-20 min zajtrka to je to • SmileyFace
• Od: 14.3.2011
19.3.2011 20:17
Tja do 15 minut pa sm _________________ ~Don't write in starlight, 'cause the words may come out real :] • mojcka
• Od: 27.4.2009
20.3.2011 9:43
Js se zbudim ob 6.40 in sm tm nekje 7.10 zrihtana • 30stm
• Od: 31.10.2010
20.3.2011 10:42
jst se ustanem 5.40....morm it iz tretga štuka u taspodn štuk u kupalnco....cune so že naštimane...pol pa leče notr....pa zube umivat ene 10 min kr mam aparat...pa še faco...deodorant...parfum pa te fore....s tem da sm tm dol še čist zlimana....pol letim u drug štuk....mejkap (k je v enm kovčku in vedno ful razmetavam da kej dubim vn)....gor še pač tist redn nakit (oz.ene verižce pa prstane k so k da bi jih dubla ne vem kje sam mi vlik pumenjo...ni nč zarad videza...nč drazga al pa svetlikajočga)....pol morm u torbo zmetat še par stvari(očala, denarnca, pijača, pa še kej k punavad ful iščem)....pol morm najdt čevle pa jakno in grem ob ene 6.20 iz bajte kjer sm še ene 10 min pr psički in pol grem na bus na kerga pa začuda skor vedno laufam....ja sej vem da vlik purabm....sam men največ uzamejo zubje pa iskanje stvari.....sej se hočm prštimat do tega da bi se u čim krajpem času zrihtala..• annabelle
• Od: 20.3.2011
20.3.2011 14:00
Jz se zbudm 6.30 in sm tm do nekje 7.00 že gotova, učasih prej učasih kasnej.
Tko, da se zbudm in oblečm tisto ki so že pripravlen al pač od učer. In pol u kopalnico: wc, umivanje, zobe umit, počesat lase in pol pa tonik, serum, krema, korektor za podočnjake, maskara, osvetljevalec in belo svinčnik.. Pol pa zaščita za lase, likanje las. In potem pa krema za roke in nohte, vlaženje obnohtne kožice (samo zima). Ko je za vse gotovo, pa grem nazaj u sobo, iščem kot nora zvezke ki so povsod razmetane, vse skp poberm jih namečm u torbo, naredm nalogo ( 2x letno:D) in pol grem napolnit flaško z vodo, cartam psa in gremo na postajo, ponavad pridm pravočasno. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.